Nauja rubrika - ką mes turime gražaus?

Labukss! Pirmiausia tai papasakokit, kaip nugyvenot antradienį? Tikiuosi, kad visi pakankamai gerai, arba labai gerai ir nusiteikę skaityti straipsnius apie jus dominančius dalykus! Tik gal truputį jus nuliūdinsiu arba nudžiuginsiu - šis straipsnis bus labiau informacinis, o vėliau galbūt sugalvosiu ir parašysiu straipsnį aktualia tema panelėms. :) Na, o kol kas, kol rašau šį straipsnį, per daug nenukrypsiu nuo temos. Be to, prieš pradedant - pagaliau rašytojos turės mano kurtas korteles, kurias dėsite, kad būtų galima atskirti, kas parašė kiekvieną nuostabų straipsnį! Na, o dabar.. Pristatau naują konkursinę rubriką - " Ką mes turime gražaus?". Jeigu kada nors kas nors skaitė SNP arba SIBY, šią rubriką žino. Ją vedė Vilija, o kadangi dabar ji jos nebeveda, pamaniau, kad būtų visai neblogai ją vesti čia.. Bet jūs turbūt net nenutuokiat...

APIE KĄ JI?

Visi mes namuose turime gražių daiktų sau.. Ir ne tik sau.. Taigi, nuo šiol, šiame blog'e jūs galėsite pasidalinti savo grožybėmis! Tiesiog pagal duotą temą jums reikės atsirinkti savo gražiausią daiktą atitinkantį tai ko mums reikia ir jums teks truputį pasivarginti - nufotografuoti ir atsiųsti man į elektroninį paštą. Na, o jei trumpiau, tai jūsų darbo punktai yra tokie:
1. Išrenkat jūsų gražiausią turimą daiktą pagal duotą temą.
2. Prie jo pridedate popierėlį su savo vardu.
3. Nufotografuojate.
4. Atsiunčiate elektroniniu paštu MAN.
5. Laukiate, kol viskas bus įkelta į šį blog'ą.

KUR SIŲSTI?

O taip, tai pats svarbiausias šios rubrikos klausimas. Jums nufotografuotą nuotrauką su jūsų vardu ant lapelio reikės atsiųsti man į elektroninį paštą - its.meh.yo@gmail.com ARBA man į skype - moni.xe.xe

PRIZAI

Nežinau ar visiems, ar tik daliai, o gal retam kuriam svarbūs prizai, bet visgi kaip sakant neapsikiaulinsiu ir iš nugalėtojo paimsiu interviu įvairiomis temomis - meilė, draugai, muzika, stilius.. Ir taip toliau :) Įdomybė yra ta, kad jūs patys išsirinksite vieną interviu tipą kuriuo aš jus klausinėsiu. Aišku, čia išvardinau ne visus. Galbūt kiek vėliau galvoje susisuks kitoks prizas.. Bet dar reikia palaukti.

Na, ir metas prie...

PIRMOSIOS TEMOS!

Taigi nieko nelaukdama paskelbiu pirmąją temą.. Jums reikia surasti jūsų turimą gražiausią pakabuką ir jį nufotografuoti prie jo pridėjus lapelį su jūsų vardu. Kitaip jūsų nuotrauka nebus įkelta ir už ją nebus galima balsuoti. Pakabukas gali būti bet koks, bet turi būti gerai įžiūrimas. Taip pat nepamirškite laiške parašyti jūsų vardo ir siųsdami nuotrauką - nepamirškite jos prisegti! O jei praleidote pro akis elektroninį paštą, jis yra - its.meh.yo@gmail.com Jūsų nuotraukų lauksiu iki gegužės dešimtos dienos, 15 valandos. Jau ketvirtadienį įkelsiu nuotraukas už kurių jums patikusį turinį galėsite balsuoti!

Tad jeigu jums kas nors dar neaišku ar norite platesnės informacijos - galite klausti komentaruose, o dabar tiesiog laukiu jūsų gražiausio pakabuko!

Ačiū, kad skaitėt. :}
Moni.

3 Komentarai

  1. faaak. padėkit. o ką daryt jei turi tobulą nuotrauką su tuo daiktu, bet ji sena, todėl nėra lapelio su vardu..;ssss

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atsiųsk tą nuotrauką ir man įtikinimui nufotkink tą patį daiktą su vardu savo, bet kelsiu tą tobulą kaip tu sakei :D

    AtsakytiPanaikinti