Filmas, vertas dėmesio

Sveiki, kaip pastebėjau vakar turbūt vienintelė nieko neparašiau, nes atsijungus griovy gulėjau (:D). Juokauju, tiesiog vakar sode visą laik prasedėjau.
Na, eikime prie temos, susigalvojau tokią rubriką: kiekvieną savaitę aprašysiu vieną filmą, kurį esu mačiusi, aprašysiu to filmo siužetą, išsakysiu savo nuomonę, įvertinsiu, bei įkelsiu trailer`į. Na, o pirmasis filmas yra...

Vaizdo dienoraštis/ Cronicle (2012)


Apie filmą:

Trus bičiuliai iš Portlando, miške netyčia įgyja nepaprastų galių. Kol jie mokysis prisijaukinti nežemiškas jėgas ir panaudoti gamtos dovaną ne vien tik pramogų šėlionėms, šis filmas riedės komedijų trasomis ir neatsiliks nuo ,,Jackass,, padiktuotų madų. Bet visi juokai irpokštai baigsis, kai vienas iš trijulės įsijaus į visagalio dievo vaidmenį ir nuspręs spręsti baisesnes užduotis.
Autoriai sąmoningai pasirinko ,,Bleiro raganos,,, ,, Projekto: monstras,,, ,,Paranormalaus aktyvumo,, reportažinio filmavimo stilių- kamera čia tampa papildoma anekdotinių ir sukrečiančių įvykių liudininkė.

Filmo trailer`is:


Mano nuomonė:

Filmas mane sužavėjo, visą laiką žiūrėjau išplėtusi akis, nuobodu tikrai nebuvo ir žiovauti tikrai nežiovavau, siūlau pažiūrėti tiems kas dar nematė ir kuriems patinka geri trileriai.

Filmą vertinu 10/10

Gal kas jau matėte šį filmą, jei taip, ar patiko? Kodėl? Jei nematėt, ar žiūrėsit?

Ir dar. Ar norit tokios rubrikos?

Nepažadu, bet... Gal dar šiandien mane išvysite.

Iki.

Justė


3 Komentarai

  1. Norėčiau, bet tada dėk geriau jau po du ar tris filmus :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mačiau šį filmą. Siužetas patiko, bet nufilmuota nekokybiškai. Tie kas mėgsta kokybę greičiausiai išjungs.

    AtsakytiPanaikinti