"Megan is Missing" - filmas, kuris atskleidžia, kokia yra realybė


Labas vakaras, skaitytojai! Kaip ir praeitą kartą, kuris buvo sakyčiau dar pakankamai neseniai (nes šiaip rodaus kas savaitę ar daugiau:D) pasirodžiau vakare su savo rubrika, taip žinoma ir šį kartą. Pirmiausia, jei ką nors domina, kodėl ilgai nieko nerašiau, kas norit skaitykit kur buvau dingus, kam neįdomu neskaitykit - tiesiog leidau daug mažiau laiko prie kompiuterio, nes reikėjo tvarkytis kieme ir t.t. Apskritai, beveik neturėjau laisvo laiko, bet dabar jau turiu (jėė). Tad šiandien su jumis norėčiau pasidalinti dar vienu, su internetinėmis draugystėmis susijusiu filmu, kuris tarp kitko yra tikras. Na, tai, kas filme - viskas buvo realiai. Tad nieko nelaukdama pristatau dar vieną filmą apie interneto "plėšrūnus" - kuris yra su daug baisesne pabaiga nei filmas "pasitikėjimas". Jei apie jį neskaitėte ir norit paskaityt - spauskit ČIA. O dabar...

A P I E ką šis filmas?
Nors jau ir minėjau, bet man nesunku pakartoti, kad šis filmas taipogi iš tų filmų, kuriuose rodoma apie tai, ką gali internetas. Nežinau kodėl, bet paskutiniu metu mane ypač patraukė ant tokių filmų, kadangi jie tikrai pamoko, o šis - ypač. Kodėl? Nes tai kas ten rodoma įvyko IŠ TIESŲ. Viskas taip pat. Kitaip sakant - tai tikra istorija. Na, o apie ką jis filmas plačiau? Apie Megan ir Amy - keturiolikmetes (o taip, ir vėl jaunos merginos), geriausias drauges, kurios beveik visada eina VISUR KARTU. Filmo pradžia sakyčiau įprasta- draugės gimtadienis (AMY), ji gavo kamerą, jos truputį pasifilmavo. Na, o vėliau kai Megan buvo su kitomis draugėmis, ji gavo pasiūlymą apsilankyti vieno vaikino vakarėlyje. Žinoma, kadangi jau minėjau, kad Megan visur eina su savo geriausia drauge Amy - ji pasakė, kad be Amy į vakarėlį niekur neis. O Amy tiesą sakant tyli pelytė, ji net kaip supratau beveik į jokius vakarėlius nevaikščiodavo..

Bet aišku, turint geriausią draugę, kuri yra perkeltine žodžio prasme - pamišus, likti nepastebėtai nepavyks.. O gaila,nes būtent per Megan Amy ir buvo įvelta į tą patį reikalą.. Bet nenušokant per toli nuo to kur dabar pasakoju - visgi Amy su Megan bei kitomis draugėmis nuėjo į vakarėlį.. O taip, ten buvo vakarėlis. Iš pradžių visai nieko, bet vėliau Megan su vakarėlio rengėju nuėjo atokiau ir.. nepasakosiu :D O prie Amy pradėjo lįst, bet ji jį atstūmė, jis jai trenkė ir taip toliau. Nenoriu per daug visko papasakot, nes tada bus neįdomu.  Šiaip dar truputį vėliau, Megan kalbėdama su drauge vaizdo pokalbiu pasikalbėjo apie vaikiną, su kuriuo ir pradėjo bendraut Megan. Ji susipažino. Internetu žinoma. Jis sakė, kad jo kamera yra sugedusi, nors iš tiesų bent jau aš manau, kad taip tikrai nėra. Jie kelias dienas bendravo, bendravo, kol pagaliau Megan išdrįso nueiti su juo susitikti, nors manau, kad ji nėra bailė.. Tiksliau nebuvo, todėl jai susitikti su internetiniu "draugu" Josh'u - ne problema. 

Pagaliau Megan susitiko.. IR JI NETIKĖTAI DINGO. Negrįžo.. Ir kas keisčiausia, kad dėl Megan dingimo buvo tokių, kurie net kaltino jos geriausią draugę Amy - nors ji net pati nežinojo kas vyksta.. Bet svarbiausia - Megan taip ir neatsirado. Jei galima sakyti, tai galiausiai atėjo Amy eilė. Ji pradėjo bendrauti su Josh'u norėdama sužinoti, kur yra jos geriausia draugė.. Tačiau pati save įvėlė į bėdą. Ji mėgo filmuoti visokius "video diary" ir panašiai. Kol vieną dieną ji filmuodama video diary su tėvų jai dovanota kamera - ji neberado savo mylimo meškiuko.. Ir tada, tas pats Josh'as ją pagrobė. O prieš kelias dienas kalbant internetine kamera jis ją įvairia įžeidinėjo, kad tu ten negraži.. Ir taip toliau. Visaip ją gąsdino, kad pagrobs jos tėvus, nužudys... Žodžiu padarys tai, ko manau, kad niekas nelinki savo tėvams.

Pagrobta Megan, pagrobta Amy.. Kas toliau? Jos taip ir neatsiranda. Nors šiaip, Megan ir nebūtų galėjusi atsirast, nes jos gyvųjų tarpe NE-BĖ-RA. Nors Amy gyva.. Manau, kad nuo tada kai ją pagrobė ir buvo įkalinta TEN - ji praleido pačias baisiausias savo gyvenimo dienas. Kodėl? Neatskleisiu.. Norisi palikti ir ką nors, kas priverstų jus žiūrėti šį filmą, kadangi jis tikrai vertas kiekvienos iš mūsų ir KIEKVIENO iš mūsų dėmesio. O praleidžiant sakyčiau visai nemažai įvykių kurie vyko filme - pabaiga sakyčiau gan netikėta. Amy lieka gyva. Keista, ar ne? Bet kiek laiko ir kaip ji bei kodėl lieka gyva.. Sužinosit pažiūrėję šį filmą!


K O D Ė L verta žiūrėti šį filmą? Ko jis pamoko? Kokia užslėpta mintis?

Galbūt pradėsiu nuo to - kodėl šį filmą tikrai verta pasižiūrėti kiekvienai paauglei, ypač tai, kuri mėgsta bendrauti internetu su įvairiais, nepažįstamais žmonėmis (manau, kad tai daro kiekviena paauglė).? Parodo, kokios gali būti pasekmės.. Be to, šis filmas pamoko, kad nelabai gerai, tiksliau visiškai negerai yra pasitikėti žmonėmis, su kuriais bendrauji internete (nors aišku visada yra išimčių ir čia labiau kalbant apie paslaptingus ir "neaiškios kilmės" vaikinus). Šis filmas kaip ir TRUST - parodo, kokia yra realybė. Kaip visas tavo gyvenimas gali pasikeist net tau nesitikint.. Tik šis filmas yra tikras, o trust - paremtas tikrais faktais. Be to, šis filmas yra žiauresnis nes yra tam tikrų baisių vaizdų kurie gali sukrėst. Na, šiurpokų tokių. Ir šiaip, kai įsižiūri viską ir pagalvoji, jeigu ten būtum tu.. Pasižiūrėkit, ir suprasit apie ką aš. Tiesiog VERTA. VERTA IR DAR KARTĄ VERTA!

K O K I O S kitų žmonių nuomonės apie šį filmą?

Žinoma, kaip ir visada.. Nusprendžiau parinkti nuomones apie šį filmą. Dauguma nuomonių yra tikrai labaaaaai panašios, bet plačiau jas galit pasiskaityti žemiau. Galbūt būtent šios nuomonės ir privers jus paspausti ant filmo PLAY?

Viktorijos nuomonė..

Šiaip filmas įdomus,kiek šokiruojantis. Pradžioje lyg ir nieko,kai jos filmuoja savo dieną,ką veikia,pokalbius,bet kai pasirodo nepažystamasis Megan "vaikinas",palieka kiek nejauku ir galvoji kas atsitiks? Pasirodo ištvirkelių,maniakų yra visur,jie gyvena tavo mieste ir lyg tyko (kai jis pagrobė Megan geriausią draugę jis žinojo kur ji gyvena ir panašiai)...Tikrai gana žiaurus filmas,kai parodo,kaip nukankino Megan... Šis filmas panašus į praeitą (trust),taip pat pamoko,kad negalima rodyti save per kameras,sakyti informaciją apie save...


Aurelijos nuomonė..


Nu tikrai nesitikejau tokio filmo. Likau šokiruota. Kaip ir visi kiti čia žiūrėję šį filmą. Ir pritariu tai nuomonei, kad reikėtų jį viešai parodyti, gal merginos labiau atkreiptų dėmesį su kokiais "Joh'ais" jos bendrauja. Čia labai gyvenimiška istorija. Ypač kad tai paremta tikrais faktais. Šakes. Negaliu užmiršti. Geras geras filmas.






Anonimo nuomonė..

Nereikia būti tom panelėm tokiom naiviom ir kvailom, ir viskas. O apie filmą, asmeniškai mane jis nuvylė. Tikėjausi kažko stebinančio, tačiau filmas man pasirodė gana nuobodus, nemažai scenų prailgo. ir nesijaučiu įgavusi daugiau žinių ar sužinojusi, ko nežinojau anksčiau, pažiūrėjusi šį filmą.






Anonimo nuomonė...

Nuo tos minutės kai parodė nuotraukas negalėjau žiūrėti, prasukinėjau iki galo. Visa tai siaubinga, o gali nutikti bet kam, gal kiek ir per drąsu bet reikėtų ji mokyklose rodyti, kad mergaitės būtų atsargios. Net negaliu vertinti filmo kaip po to tokio, nes patys faktai labai sukrečia.





Samantos nuomonė..

Žiaurus filmas..Taip ir būna, kai merginos per ilgai bendrauja virtualiam pasaulį ir susitikinėja su nepažįstamais..Baisus tikrai filmas,bet visom paauglėms reikėtų jį pažiūrėti,kad pamatytų kokia ta relybė žiauri...Iš šito filmo daug jaunų žmonių turės gerą pamoką..
O ypaą gaila jaunų ir naivių panelių, kurioms taip nutiko ir tėvų..Filmas paremtais tikrais faktais..


Šiam kartui manau, kad nuomonių pakaks. Kiekvienam atrodo kitaip - priklauso pagal žmogaus lūkesčius. Tiesiog siūlau pažiūrėti šį filmą ir būtinai jį įvertinti.. O prieš pradedant jį žiūrėti - šio filmo trailer'is.



O štai paspaudę ant nuorodos rasite filmą. Mėgaukitės!  Deja, bet neradau jo nemokamai ir neturiu galimybės įkelti čia, tad... Nepagailėkit dviejų taškų! Verta . Ir žinoma nepamirškit parašyti nuomonių apie filmą į komentarus, apie straipsnį ir t.t. :) Be to, gal norit pasiūlyt man pasižiūrėt kokį gerą, ne tokį žinomą filmą ir juo pasidalinti su skaitytojais? :)

O dabar labanakt :) nepamirškit pasidalinti įspūdžiais ir pakomentuot straipsnio bei siūlyti man filmus!
Monika. ♥

12 Komentarai

  1. Labai geras straipsnis , tikrai sudominai , tuoj parašysiu komentarą ir lėksiu žiūrėti filmo .
    Kadangi pastebėjau kad Tau patinka tokie ''sunkūs '' filmai , na nežinau kaip juos pavadinti kitaip tai sakykim kad jie tokie sunkaus pobūdžio . : D Tai siūlau Tau filmą '' Kloja '' . Jis yra toks keistas , ir toks nesuprantamas , kad visą dieną negalėjau atsikvošėti jį pažiūrėjus .
    Sekmės . : )

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai patiko straipsnis. Po šio tavo įrašo, turbūt reikės jį peržiūrėt, nes labai sudomino kas, kaip ir kodėl? O filmų nelabai turiu pasiūlyti, nes šiuo metu jų nežiūriu.... :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Atleisk, jog peikiu, bet labai nerišliai parašei. Radau krūvą stiliaus klaidų, besikartojančių žodžių, kurie, patikėk, tikrai nepagražino straipsnio. O dėl filmo... Hmm... Labiau sudomino ,,Pasitikėjimas". Labai ačiū tau, nes šis filmas tikrai buvo vertas dėmesio.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Žiūrėsiu, nes pasirodė tikrai labai įdomus. O pasiūlyti galiu "Thirteen" arba "Trylika". Na, jis ne apie internetą, bet apie dvi paaugles mergaites, kurios... Na,pati pažiūrėk, xe. :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Viktorija- mačiau jį. :D Nežinau kodėl, bet man jis nežinau.. Ilgai žiūrėjosi, bet pabaiga buvo netikėta. :)
    O visiems kitiems ačiū už nuomones. :}

    AtsakytiPanaikinti
  6. ei, aš čia ne į temą, bet pažiūrėkit kokį bogspot'ą radau, labai į jūsų panašų: http://t33ndr34ms.blogspot.com/ kovokit greičiau su plagijuotojais, kol šitas blogas neišpopuliarėjo taip. :O

    AtsakytiPanaikinti
  7. Gabriele - ot prajuokino ta kompanija... Šiaip gal ir būtų įdomu turėt konkurentų, bet tik ne plagiatų..

    AtsakytiPanaikinti
  8. Mūsų originalas vistiek bus geriausias :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ar jus nuo proto nusokot tokius filmus det?! Blyn kai pagalvoji kad cia taip is tikruju buvo tai zodziu netenki.....
    Ka jis dare su ta Amy tai Dieve padek, kai ja i ta kibira ar kaip ten ikiso tai as vos neapsiverkiau...
    Nelinkeciau niekam niekam ir savo didziausiems priesams to patirt, ka tos vargses mergaites patyre....

    AtsakytiPanaikinti
  10. Kup tanie pigułki nembutal pentobarbital, płyn, proszek, SECONAL NA SPRZEDAŻ ONLINE, SECONAL i więcej online. Kup nembutal online, zamów nembutal online, kup tani nembutal online.

    KONTAKT E-mail: itansmt@gmail.com

    Jesteś śmiertelnie chory, słaby, przygnębiony i chcesz wyrzec się bólu świata? Czy szukałeś niezawodnych i skutecznych sposobów na pokojową śmierć bez utraty pieniędzy? Czy kiedykolwiek słyszałeś o leku Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful Exit? Jesteśmy po to, aby zapewnić Państwu spokojne i niezawodne rozwiązanie.
    Jeśli chcesz kupić Nembutal online, jesteś we właściwym miejscu, aby dokonać zakupu. Nie szukaj dalej, skontaktuj się z nami i kup Nembutal Online w bardzo przystępnej cenie. Mamy ponad 9-letnie doświadczenie w dostarczaniu nembutalu do Stanów Zjednoczonych, Kanady, Europy, Australii, Afryki, Azji z 99,9% udaną dostawą.
    Jesteśmy zdeterminowani, by dawać nieuleczalnie chorym prawdziwą nadzieję i wieczny odpoczynek. Sprzedajemy proszek Nembutal, płyn doustny Nembutal i pigułki Nembutal. Wystarczy podać Twój wiek i wagę, a będziemy w stanie podać Ci dokładne informacje o cenie, wysyłce i płatności.
    Pamiętaj, że wykonujemy w 100% dyskretną i ekspresową wysyłkę Nembutala na całym świecie i stosujemy politykę zwrotów/zwrotów, aby zapewnić maksymalną satysfakcję naszych klientów. Jeśli nie traktujemy Cię dobrze, powiedz nam, a jeśli traktujemy Cię dobrze, powiedz światu.
    Jesteśmy dostępni 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, aby odpowiedzieć na wszystkie pytania dotyczące JAK KUPIĆ NEMBUTAL ONLINE, GDZIE KUPIĆ NEMBUTAL, NAJLEPSZY RODZAJ NEMBUTALU KUPIĆ itp. Po prostu wyślij nam e-mail, a jeden z naszych konsultantów ds. obsługi klienta skontaktuje się z Tobą na czas .

    * Dawka samobójcza nembutalu,
    * Jak uzyskać Seconal,
    * Jak kupić Nembutal Online,
    * Kup nembutal online,
    * Nembutal wysyłkowo,
    * Jak pozyskać pentobarbital,
    * Najlepsze leki na przedawkowanie samobójcze,
    * Gdzie zdobyć nembutal,
    * pigułki nembutalne online,
    * tabletki nembutalne na sprzedaż,
    * dostawcy proszku nembutalnego,
    * gdzie mogę kupić nembutal,
    * jak zdobyć nembutal,
    * kup nembutal exit międzynarodowy,
    * kup nembutal pentobarbital sodu online,
    * czy możesz kupić nembutal online,
    * kup nembutal online,
    * zamów nembutal online,
    * nembutalna apteka internetowa.

    AtsakytiPanaikinti