Akių spalvos paslaptys

Ar kada nors pagalvojai, kad tavo akių spalva, gali apibūdinti tavo būdą, vidinę energiją ir netgi tai kokia turėtų būti tavo antroji pusė? Pasinaudodama keliais informacijos šaltiniais bandysiu aprašyti keturias akių spalvas - Mėlynas, Rudas, Pilkas ir Žalias. Taigi pradedu : ))

Mėlynos akys - Mėlynos akys dažniausiai aptinkamos Baltijos šalių regione, Vidurio, Šiaurės, Rytų Europoje. Jų taip pat galima rasti Vidurio Rytuose. Visame pasaulyje mėlynas akis apytiksliai turi 150 milijonų žmonių.
Mėlynakiai yra patrauklūs, žvitraus proto, jautrūs, šmaikštūs temperamentingi. Mėgstantys bendrauti ir lengvai suartėjantys su žmonėmis. Mėlynakėms labiausiai tinka rudaakiai vaikinai, jis mielai priims tavo besiveržiančią energiją, supras, kodėl esi tokia nesustabdoma ir veržli. Tu lengvai įsimyli, tačiau lygiai taip pat lengvai jausmai ir atvėsta. Tave apibūdinti galima taip : per daug greitai įsiplieski, bet nesunkiai pamiršti skriaudas. Tavo trūkumas - dažni kaprizai, gadinantys nuotaiką artimiesiems ir draugams.
Rudos akys - Ruda spalva dominuoja pasaulyje. Jos mažiau aptinkama Baltijos šalių regione ir Skandinavijoje. Tamsų rudos spalvos pigmentą dažniausiai turi azijiečiai, žmonės gyvenantys Okeaniojoje, Afrikoje, Amerikoje. Taip pat Ispanijoje ir Jungtinėje Karalystėje.
Rudaakiai siekdami kokio nors tikslo turi nepersidirbti, o pirmiausia pasikliauti savo savybe patikti žmonėms. Patrauklumas, kaprizingumas ir mokėjimas laukti tinkamos akimirkos - trys geriausi rudaakių bruožai. Šių akių savininkai dažnai būna pavydus, nors to viešai neparodo, Bet tikriausiai daug kas tai pastebi. Kita vertus jais visada galima pasikliauti - neapvils. Rudaakės merginos iš gerbėjų minios turėtų rinktis tik tą, kuris galės dėl tavęs daug paaukoti ir pasiaukoti. Patikimiausi tau - mėlynakiai ir pilkaakiai.

Pilkos akys - Pilkos akys yra labiausiai paplitusios Šiaurės ir Rytų Europoje.Pilkų akių taip pat galima rasti Šiaurės Vakarų Afrikoje. Žmonės turintys pilkas akis niekada neabejoja savimi, yra ištvermingi ir impulsyvus, tvirtai siekia užsibrėžto tikslo ir beveik visada pasiekia. Partnerį renkasi, remiantis logika, o ne emocijomis.

Žalios akys - Žalios spalvos akys yra labiausiai paplitusios Šiaurės ir Vidurio Europoje. Jų taip pat galima rasti Pietų Europoje ir Šiaurės Afrikoje. Tyrimas nustatė, kad žalios akys yra daug labiau paplitusios moterims nei vyrams,

Tai atkaklūs ir darbštus žmonės, reiklūs sau ir aplinkiniams. Dėl draugų gali padaryti viską, kas yra įmanoma ir neįmanoma, tačiau įžeidimų ir išdavystės niekada neatleidžia. Žaliaakiai linkę į kraštutinumus, nors visada iki paskutiniųjų bando ieškoti aukso viduriuko. Pagrindinis jų gyvenimo tikslas - sutarti su savimi. Kad ir apie ką galvotų, ką bedarytų privalo didžiuotis savo mintimis ir poelgiais. Jie siekia, kad jais būtų patenkinti brangūs žmonės. Jei neturi sau dėl ko priekaištauti, pasaulis atrodo šviesus ir džiaugsmingas. Kaip ir jie patys! Merginos taip pat turėtų rinktis vaikiną kurio akys žalios, tada jūs abu bandysite ieškoti aukso viduriuko. Žaliaakės visada myli nuoširdžiai, karštai ir yra ištikimos tiems kuriuos išsirinko. Draugės vertina tave už patikimumą ir gerumą, priešai nekenčia už principingumą ir tvirtumą. Žaliaakiai geri klausytojai ir pašnekovai. Jie tvirtai stovi ant žemės, tačiau vaizduotės jiems netrūksta.




Taigi tiek apie spalvas, tikiuosi, kad savo akių spalvos aprašyme atradote bent dalelę savęs. :)



Iki, xoxo.

10 Komentarai

  1. Gal ir neblogai :)
    Praleisiu pro akis faktą, kad straipsnio esmė nukopijuota... Nepaisant to buvo įdomu skaityti, bent naudingesnė ir įdomesnė tema nei visos kitos pastaruoju metu

    AtsakytiPanaikinti
  2. As ne nenutuokiu, kokio atspalvio mano akys :P

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mano akys mėlynos- keli faktai atitiko :) Įdomus straipsnis, tik be abejo, jo tekstas yra visas nukopijuotas, bet vis tiek buvo įdomu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na pati juk aš negalėjau sukurti kažko apie akis, teko pasitelkti įvairius šaltinius :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. na kadangi mano akys yra keletos spalvu tai is pradziu pasimeciau, bet poto kai prisiminiau, kad anksciau jos buvo tik zalios. Beja apie zaliaakius tikrai tiesa.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Apie mėlynakius tikrų tikriausia tiesa :p

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tikrai daug tiesos apie mėlynakius :)

    AtsakytiPanaikinti