Ieva V: išskirtinumas

Labutis visoms! :)
Po nelabai pasisekusio paskutinio straipsnio grįžtu su nauju. Šį kartą daug įdomesniu. Rubrikoje "Prie puodelio kavos" kalbinau Teenage Dreams blog'o rašytoją Ievą V. Kalbėjomės apie jos išskirtinumą. Ieva labai maloni, bendraujanti mergina. Džiaugiuosi su ja labiau susipažinusi bei esu be galo dėkinga, kad sutiko duoti interviu.

1. – Vardas "Ieva" yra labai populiarus. Visuomet kokiame konkurse sutiksi merginą tokiu vardu, įžimybę, turėsi draugę tokiu pat vardu. Populiarumas visiškai nesuderinamas dalykas su tavo charakteriu? O kaip rengiesi, domiesi mada? Gal turi savitą stilių?
Ieva: - Na, savitą stilių bandžiau kurti vaikystėje, gal prieš 2 metus, bet tai greitai išblėso. Todėl, pastovaus stiliaus neturiu. O mada niekuomet nesidomėjau ir neseku jos. :)

2 - Papasakok apie muziką, kurią klausai. Visgi tokios grupės, kaip Caraphernelia ar Bring me to the horizon tikrai ne visiems girdėtos.
Ieva: - Caraphernelios tik vieną dainą mėgstu. :D Bet ta viena daina labai didelį ispūdį padarė, tai tiesiog, negalėjau nepaminėti tos grupės kaip vienos iš mėgiamų. O Bring me the horizon yra kaip ir Asking Alexsandria scream`o dievukai, kuriuos labai mėgstu :)

3 - Kokių turi išskirtinių išvaizdos savybių? Galbūt neįprastomis spalvomis dažai plaukus? O gal turi kokių nors išskirtinių daiktų?
Ieva:- Nemanau, kad čia kokia išskirtinė plaukų spalva, šiuo metu esu raudonai nusidažiusi vidutinio ilgio plaukus. Turiu nemažai  gotiškų ir pankiškų niekučių - apyrankių, auskarų, grandinėlių, ant kelnių grandinėlių. Taip pat (gal jums pasirodys keista) kolekcionuoju ant skardinių esančius "liežuvėlius". Turiu ilgą, juodą apsiaustą. Ir žadu pirkti KERZUS.

4. - Koks tavo mėgstamiausias aksesuaras?
Ieva: Apvali, juodai dryžuota skrybelė ir paprastų stiklų, juodų rėmelių akinukai.
Skrybėlę retai kada nešioju, nes visada, kai būnu su draugais, ją „pavogia“ iš manęs, nes aš vienintelė tokia turtinga ir turiu tokį aksesuarą, kuris tinka ir patinka visiems mano draugams pradedant geriausiomis draugėmis, baigiant draugais vaikinais.
5 - Kokių reakcijų susilauki iš aplinkinių dėl turimų neįprastų aksesuarų bei kitokios aprangos? Gal būt žmonės visiškai nekreipia į tai dėmesio? O gal priešingai- replikuoja ar net įžeidžia?
Ieva:- Ne. Dar nebuvo žmonių, kurie įžeidinėtų. Kol  kerzų nenešioju, tai nelabai atkreipiu dėmesį. Bet kokiu atveju, kad ir kaip apsirengčiau sulaukiu aplinkinių žvilgsnių. nes aš toks žmogus, kuris tiesiog.. turi būtinai išsiskirti iš kitų. Nemažai žmonių giria mano stilių.


6. - Kaip sutari su vaikinais? Jie pritaria tavo stiliui, gyvenimo būdui?
Ieva: Na, su vaikinais visuomet randu bendrą kalbą. Mano būdas nėra labai sunkus, mėgstu bendrauti, visuomet turiu ką pasakyti ir galiu duoti patarimų. O dėl stiliaus - vieniems tai patinka, kitiems ne. Kuriems nepatinka, kai susitinkam nekalbam ta tema (muzika) ir einant susitikt apsirengiu kitaip.Tačiau visuomet surandam bendrą kalbą. :)


7 - Kokie tavo pomėgiai? Kaip praleidi laisvalaikį? Kaip nors išskirtinai?
Ieva:-
Nemanau, kad gitara yra koks išskirtinis instrumentas. Labai pamėgau ja groti ir dainuoti pritariant balsu. Dažniausiai praleidžiu laisvalaikį turiningai (bent jau stengiuosi) nes ko labiausiai nemėgstu, tai sedėti namie ir nieko neveikti. Tada būnu pikta ir be nuotaikos. Man visada norisi veiklos. Ir kuo daugiau, tuo geriau.



8. - Ko palinkėtum Teenage Dreams skaitytojoms, kurios galbūt norėtų išsiskirti iš minios, tačiau nedrįsta.
Ieva: -  Na, žinoma bus tokių, kurios nemėgsta ryškių plaukų, juodų drabužių, nemoka groti gitara ar neturi gero balso, kuriuo galėtų pasigirti. Todėl palinkėčiau joms būti savimi. Ir svarbiausia - nekopijuoti populiarių žmonių stiliukų, nes ne visiems tokie tinka. Ir dar, siūlyčiau toms, kurios tikrai nori pakeisti savo stilių, būti kitokioms - nebenešioti odinių striukių ar batų ant platformų. Jie šiuo metu populiariausi. Mano patarimas - vietoj platformų nešiokite juodai baltus inkariukus su spalvotais raišteliais. J



Tai tiek šiam kartui. „Prie puodelio kavos“ daugiau nebesusitiksime, nes TD bloge šiokia tokia suirutė. Pastebėjau, kad interviu ima ir kitos rašytojos, ir tam visai nereikia jokios rubrikos. Jei kartais atsirastų žmonių, tikrai turinčių apie ką papasakoti įdomia tema- visada laukiu jūsų laiškų savo el. pašte: egliuukee@gmail.com arba skype: egliu.ke

Iki sekančio karto,
Eglė  :)


9 Komentarai

  1. O jėėė.:)) Reklama mano.:D Ne, ne. Šiaip, labai džiaugiuosi Egle, kad susipažinau su Tavimi.:) Labai draugiška ir idomi esi, nesunku su Tavim bendrauti.:3 Dėkui už pirmą mano intervių.:) Dabar tokia "ižimybė" jaučiuosi.:DD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įdomus interviu, bet kažko jam pritrūko, kad taip ''užkabintų'' kažkuo... :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Interviu labai patiko, kaip tik skaičiau prie puodelio arbatos :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Patiko :) As issiskiriu is minios su savo inkariukais - juodi su ryskiai zaliais raisteliais arba ryskiai ryskiai neoniniai ruzavi su paprastais raisteliais. :)))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man taip pat patiko . Ieva pasirodė labai įdomi ir maloni asmenybė . :}

    AtsakytiPanaikinti
  6. Žinoma, patiko :)
    Interviu, sakyčiau, nieko netrūko, šaunu :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kawaii Gone Loca - kaip matau, esi panaši į mane su savo iškirtiniais batais.:)) Na dar žinoma siiūlyčiau pabandyti įvairiai susipinti batų raištukus.:) Mano visi batai su raišteliais įvairiai išraizgyti.:D O idėjų ir kaip tai padaryti aišku galite rasti internete.:)) NUORODA - http://www.cha.lt/2007/10/23/ismokime_uzsiristi_batus.html

    AtsakytiPanaikinti