Ką mes turime gražaus? Balsavimas ir nauja užduotis!

Na ką antrą kartą manau, kad su jumis tikrai nesisveikinsiu :) Tiesiog kaip ir minėjau praeitame pranešime, kad galbūt pasirodysiu - pasirodžiau. Bet aiškus su rubrikos balsavimu. Ačiū trims merginoms, kurios nepatingėjo ir atsiuntė savo palaidines! Jūs nerealios, kad nepatingėjot ir nusprendėt sudalyvauti. O prieš keliant balsavimą, nuotraukas norėčiau iš anksto paskelbti naują užduotį ką jums reikia nufotografuoti ir atsiųsti.

NAUJA UŽDUOTIS JUMS!

Jums namuose tereikia susirasti gražiausią aksesuarą. Kažkada reikėjo siųsti pakabutį, o dabar ką norit. Tai gali būti auskarai, apyrankės, grandinėlės, ar šiaip kokie niekučiai, bet tiesiog tai, kas jums gražiausia iš turimų aksesuarų. Taipogi nepamirškit prie aksesuaro pridėti lapelio su savo vardu jog žinočiau, kad čia tikrai jūsų aksesuaras, o ne įtikinamesnė nuotrauka iš interneto (šiais laikais lengva tai surast). Ir žinoma atsiųskit man į elektroninį paštą - its.meh.yo@gmail.com iki liepos 4 dienos. Nėra daug laiko, bet prieš išvykdama į Palangą noriu įkelt :) be to netingėkit, nes nepamirškit, kad už tokį niekutį galbūt artėjat prie 5 litų papildymo! Nes už dalyvavimą rubrikoje/konkurse +3 taškai į jūsų sąskaitą!

O dabar trijų merginų atsiųstos jų manymu gražiausios palaidinės. Už jums patinkančią - balsuokit ir negailėkit balso! Nors bent jau man, visos palaidinės yra tikrai gražios ir mielos.. Na, bet dabar -

1. Emilijos palaidinė


2. Viktorijos palaidinė


3. Tomos palaidinė


Štai tokios trys palaidinės, kurias gavau į savo elektroninį paštą. Tikiuosi, kad kitą kartą dalyvių bus daugiau, nes būna tikrai įdomiau, kai yra daug daugiau varžovų. O dabar sąžiningai - atiduokit balsą už jums labiausiai patikusią! Manau, kad kiekvienas skaitytojas jau turi savo favoritę už kurią skirs balsą ir nekantrauja balsuot. Tad nieko nelaukdama įkėliau jums apklausą ir laukiu naujų laiškų!



Be to, kol kas atsisveikinu, galbūt dar parašysiu.. Ką nors įdomaus ir aktualaus bei naudingo.
Monika. :)


* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Dalyvauk rubrikoje ''Ką mes turime gražaus ir gauk 3 taškus! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .

17 Komentarai

  1. balsavau už Tomos palaidinę vien dėl to, kad buvo nuotrauka, kaip ji atrodo ant kūno :) be to, Monika, gali ir rašytojos konkurse dalyvauti? :D kažkaip anksčiau net dėmesio neatkreipdavau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ką mes turime gražaus? Gali visi! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Uz Viktorijos ir linkiu jai sekmes :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Atidaviau savo balsą, o dabar lekiu ieškoti aksesuarų :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš už Emilijos, labai graži palaidinė. Sėkmės! :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Balsavau už Viktorijos, bet sėkmės linkiu visoms!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Butu idomu suzinot, kur tas palaidines pirkot :P

    AtsakytiPanaikinti
  8. man labai patiko emilijos palaidine:) linkiu visos dalyvvems dideles sekmes ;)*

    AtsakytiPanaikinti
  9. Už Emiliją, sėkmės visoms dalyvėms :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Viktorijos palaidinė man gražiausia,balsavau už ją.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Butinai dalyvausiu :))

    AtsakytiPanaikinti
  12. Aš jau nusiunčiau savo aksesuarus, gavai laišką, Monika? :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. tomos is Anglijos pirkta? NES PATI IS TEN LYGIAI TOKIA PACIA PIRKAU, tikrai lebei grazi, ja gali nusipirkti tik auksto lygio czilawiekes.

    AtsakytiPanaikinti