Ką mes turime gražaus? Rezultatai, naujas balsavimas ir nauja užduotis!

Labas visiems!
Kaip laikotės? Kas naktį buvo tokie kieti ir žiūrėjo krepšinį? :D Lietuva laimėjo, tai tokia visai faina nuotaika man.. O dabar iš karto lekiu prie temos. Galbūt šią savaitę ir kitą (nebent kitos gale) nebesusimatysim, nes išvažiuoju. Nežinau dar ar rytoj ar penktadienį. Jeigu ryt - tai kol kas atsisveikinu, o jei penktadienį, galbūt rytoj ką nors įmesiu.. Vis dar bandau pabaigt vieną straipsnį, bet manau, kad jį pamatysit kai grįšiu, nes per daug man dabar ten žaidimo, o laiko nėra.. O kadangi dabar prisijungiau prie polldaddy ir gmail - neslėpsiu, apsidžiaugiau! Bet pradžiai.... Pasižiūrėkim kas laimėjo praeitame "Ką mes turime gražaus?"!
Sveikinu Viktoriją, kuri nuo pat pirmų dienų man jau parodė, kad ji laimės! Be to paimsiu iš jos interviu, gal net realiai, nes greičiausiai pirmadienį su ja susitinkuu... Aaa kaip fainai :D O dabar prieš kelias nuotraukas kurias gavau skelbiu naują dalyką... Kurio lauksiu savo elektroniniame pašte.

NAUJA UŽDUOTIS

Jums reikia namuose susirasti jums pačią gražiausią gėlę (gali būti ir lauke) ir ją žinoma nufotografuoti bei atsiųsti man į elektroninį paštą - its.meh.yo@gmail.com iki liepos 13 dienos. Turit daugiau laiko, nes tomis dienomis manęs nebus. Taip pat prie gėlės pridėkit lapuką su savo vardu, kad žinočiau, kad tai iš tiesų yra jūsų gėlė. Be to, nepamirškit, kad kuo gražiau atrodo bendras vaizdas, tuo labiau tai patraukia skaitytojo akį!

O dabar, pats metas šešiems gražiausiems aksesuarams!

1. Viktorijos L. pakabukas


2. Danguolės auskarai


3. Aušrinės pakabukas


4. Viktorijos B. auskarai


5. Agnės laikrodis


6. Emilijos pakabukas


Jau apsisprendei už ką atiduodi balsą? Tuomet... Nieko nelauk ir balsuok!!

Kol kas tiek :)
Gal dar susitiksim gal ne - nepažadu.
Monika.




14 Komentarai

  1. Aš ir už Aušrinę :) Nes šiaip nieko gero labai nepamačiau :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai ačiū, merginos už balsus :) Monika, o galima atsiųsti nuotrauką netikros gėlės? (tarkim savo rankdarbinę gėlę?)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Siek tiek nelogiskai uzduotis skamba :P Bet tai is kur zinosi, kad ten butent mano gele? Galiu juk ir kur nors bibliotekoj prie nerealios orchidejos pridet lapuka su savo vardu ir nufotkint :DD

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kawaii - žinau, kad nelogiška:D reikėjo0 staigia sugalvot, ir pgalvojau namuose gal atrasit kokią gražią gėlę, ar lauke ir nuspręsit, kad ji verta dalyvaut;D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Monika, o gal kada ir sukneles reikės siųst? :P

    AtsakytiPanaikinti
  6. Monika, ar tai gali būt kaktusas? :D

    AtsakytiPanaikinti