Ką veikti vasarą arba ''Tiesiu pagalbos ranką nr. 4 ''


Labas!
Su kaip niekad saulėtu penktadieniu! Ką planuojat nuveikti? :) Aš tikriausiai su draugais važiuosiu maudytis. Jeigu jums toks laisvalaikio būdas nepatinka, šiandieną ištiesiu jums visiems pagalbos ranką ''Ką veikti vasarą?''. Kadangi Monika (ne administratorė Monika) parašė man laiškutį, kuriame prašo pagalbos, aš nieko nelaukusi bandysiu pateikti jums kuo įdomesnius pasiūlymus...



KĄ VEIKTI VASARĄ?


Iškylauk. Saulytė šviečia - į lauką kviečia! Kas gali būti geriau už šiltą dieną, praleistą kažkur kitur - ne namuose, ne kieme, ne vietoje, kurioje būnate kiekvieną dieną. Griebk geriausią draugę (drauges), pledą, užkandžių ir lėkite į gamtą! Tai gali būti miškelis, paplūdimys prie ežero... Svarbiausia pasitelkti vaizduotę - patikėkit, nuobodu nebus. Trumpai apie iškylas jau rašė mano kolegė http://thetd4you.blogspot.com/2012/06/vasara-iskylu-metas.html , galite užsukti ir pasiskaitinėti. :)

Surūšiuok - peržiūrėk senas nuotraukas. Jeigu gamtos sąlygos šiandien nėra labai dosnios tavo aplinkoje, kodėl gi neprisiminus dienų, kuomet buvai laiminga ir neteko galvoti 'ką veikti?' Čiupk senus nuotraukų albumus ir prisimink vaikystę, paauglystę! Galbūt ent gi norėsi sužinoti mamos vaikystės istoriją... O kodėl gi neprisėdus prie kompiuterio ir nesurūšiavus naujų nuotraukų, nesurašius jų į kompaktus arba nepasidarius ir neįsidėjus į albumus? Prisimink senus gerus laikus!

Pradėk žiūrėti serialą! Nuobodus laikas fantastiškai greitai tirpsta užsiimant patinkančia veikla. Viena iš tokių veiklų net nereikalauja daug jėgų, greičiau - laiko. Prisijunk prie kompiuterio ir pradėk žiūrėti kokį nors serialą! Išsirink tave labiausiai viliojantį pagal komentarus, žanrą. Pvz. Aš žiūriu Gossip Girl ir Pretty Little Liars. Daug merginų alpsta dėl The Vampire Diares, Daktaro Hauso ir panašiai. Patikėk - kai užsikabinsi, net nepastebėsi, kaip laikas prabėgs!

Susirašinėk tikrais laiškais. Vasara - puikus metas naujoms pažintims, naujų draugų paieškai. Kodėl gi nesusiradus draugų iš kito Lietuvos kampelio arba net iš kitos šalies? Jeigu nori rasti mergaitę, kuris susirašinėtų su tavimi tikrais laiškais - parašyk komentaruose savo vardą, amžių ir kontaktus, kurių pagalba paskui galėsite pasikeisti adresais! Kada nors parašysiu apie tai straipsnį ir pažadu - visos norinčios ras savo draugę. :)

Kolekcionuok. Tai tikrai įdomi veikla! Pavyzdžiui, aš seniau rinkdavau įžymybių iškarpas - dabar turiu pilną papkę! Kodėl tau nepradėjus kolekcionuoti pašto ženklų, mėgstamų žvaigždžių nuotraukų? Galbūt daug keliauji ir galėtum rinkti įvairių šalių aksesuarus ir panašiai? Pasitelk vaizduotę, apsidairyk!

Dainuok! Ne, tau nebūtina lankyti profesionalių dainavimo pamokų! Dainuok savo malonumui, dainuok tam, kad nugalėtum nuobodulį! Aš, visada kai turiu laiko ir nuotaikos užeinu į puslapį www.karaokeparty.com , išsirenku man patinkančią, širdžiai malonią dainą ir plešiu ją iš visos širdies...

Atnaujink savo telefoną!
Nebūtina pirkti naują telefoną - kodėl gi senojo mylimuko nepavertus lyg naujai gimusiu kūdikėliu? Galbūt iš išorės jo ir nepakeisi, bet niekas nedraudžia sutvarkyti failus, esančius telefone. Įsikelk naujos, tau patinkančios muzikos, draugų ir savo nuotraukų, paveikslėlių, ekrano temų... Bent jau aš visada ekrano temas renkuosi čia www.ownskin.com - kodėl ir tau čia neužsukus? :)

Išmok gaminti! Nesakyk, jog gaminti nemoki - pats laikas išmokti! Pati nemėgstu suktis prie puodų, bet šią vasarą planuoju išmokti bent vieną paprastą receptą. Panaršyk internete, atsirask ką nors patrauklaus ir nustebink savo šeimos narius, draugus pačios darytu delikatesu arba sočiu patiekalu! Ir skaniai užkąsit, ir išmoksi kažko naujo, ir 'prastumsi' laiką... Nušausi kelis zuikius vienu šūviu!

Aplankyk seną draugę. Manai, jog jau seniai nutraukėte ryšius su ja, ji pyksta ant tavęs ir panašiai? Pakeisk požiūrį - jeigu pabandysi susitaikyti, vėl bendrauti, juk nieko neprarasi! Galbūt kaip tik daug laimėsi - ir vėl susigrąžinsi seną draugystę, ir nuobodulio - kaip nebūta! Padaryk kokią nors mielą dovanėlę ir marš pas draugę!

Būk su
šeima. Nežinau ar aš viena, bet vasarą labai atsiriboju nuo šeimos, kadangi geras oras kviečia į lauką! Kaip išeinu popiet, taip ir negrįžtu iki nakties... Todėl vos tik radusi laisvą minutėlę stengiuosi ją praleisti su šeima. Pabandyk ir tu - jeigu kas nesiseka arba užknisa, tavo šeima visada tave priims ir padės tau, kad ir kas be nutiktų! Todėl prisimink ir juos - galbūt praleista diena kartu su jais bus tūkstantį kartų geresnė nei prasėdėta prie kompiuterio?

Ir žinoma...

Skaityk 'Teenage Dreams' blog'ą! Pažadu - laikas pas mus prabėgs nepastebėtai! Mūsų sąskaitoje yra jau labai daug straipsnių, todėl jeigu kankina nuobodulys - pasikniausk archyvuose ir sužinok ką nors naujo! Galbūt apie vaikinus, apie madą, apie maistą - pas mus rasi visko! Laukiam kiekvieno skaitytojo, o mėnesio gale, žinoma - ir rašytojų. :)

Vasaros traukinys dar tikrai neišvažiavo! Net jeigu šiuo metu ir jautiesi vieniša - nenusimink! Daryk viską, kas tau atrodo beprotiška, nes vasara ir yra nuotykių metas. Vasara - laikotarpis, kuomet galime nevaržyti savo judesių ir veikti ką tik norime! Veikti taip, jog vasaros pabaigoje atsidustume ir pasakytume : '' O buvo gera''... To visiems ir linkiu!

Kiekvienai mums per dieną kyla tūkstančiai klausimų. Vieni jų - lengvi, kiti - sunkiai išsprendžiami. Jeigu ir tu turi tokį klausimą, į kurį nerandi atsakymo - rašyk mums ir tavo bėdą išspręsime kartu su TD. Jeigu nežinai, kaip išprašyti tėvų leidimo miegoti pas draugus, kaip pasipuošti pirmajam pasimatymui arba nerandi atsakymų į kažkokią konkrečią situaciją - siųsk mums savo bėdą el.paštu wilyte911@gmail.com . Į kiekvieną gautą klausimą bus atsakyta straipsnio pavidalu. Nekentėk viena - pasidalinus bėda su kitais ji tampa lengvesnė!

Myliu,
Vilija.


* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Atsiųsk savo bėdą man į gmail'ą (prirašyk savo komentatoriaus vardą) ir gauk 3 taškus! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .

10 Komentarai

  1. Straipsnis isties geras, tik gaila, kad nieks man netinka :(((

    AtsakytiPanaikinti
  2. Patiko straipsnis, tik gal norėjosi kažko originalesnio, naujesnio...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kawaii Gone Loca - ačiū. :)) Kodėl? Netinkamos sąlygos ar tiesiog šiaip, nemėgsti tokios veiklos? :)

    Aušrine - ačiū. Na, iš tiesų stengiausi siūlyti kuo originalesnę veiklą, atsiribojau nuo 'Žiūrėk filmus' ir panašiai. Bet kitą kartą pasistengsiu sumąstyti originalesnių patarimų. :)

    Agne - stengsiuosi pasitaisyti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Galima dar fotografuoti , kurti rankarbius :) aš kolekciuonuoju pašto ženklus. Mano tėtis turi didžiulę kolekiją kuri liko nuo jo vaikystės :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na, tų veiklų yra daug ir tikrai jų visų neišdėstysi viename straipsnyje, manau Vilija pasirinko pačius svarbiausius dalykus, kurie man kuo puikiausiai tiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ačiū už veiklas, pasistengsiu kuo daugiau jų įvykdyti :)
    Monika

    AtsakytiPanaikinti