Kaip sutarti su sese ;*

Sesės,sesės,sesės....Tai tokie įdomus sutvėrimai kurie dažnai pykstasi ir dažnai praleidžia gerą laiką kartu. Iškyla daug bėdų joms,bet ir nusišypso laimė. Kas turi sesę ar sesių tikrai žino tą seserišką gyvenimą. Tie  nepasidalinimai daiktais,drabužiais,papuošalais... Bet kai būni vienturtis tampi gobšus ir nepatiri tų širdžiai malonių peštynių. Bet kiekvienas žmogus vis kitoks,todėl negaliu pareikšti,kad vienturčiai gobšuoliai.

Dvyniai man labai įdomus dalykas. Jie turi tokį artimą ryšį,kad negali išsiskirti. Turiu klasiokus dvynius tai jeigu vienas suserga,tai ir kitas neina į mokyklą,gal kitiems juokinga,bet aš juos suprantu. Taip pat turiu draugę kuri yra su broliu dvyniai ,tai ji man pasakodavo ,kad kai jis pradėdavo verkti,tiesiog ir jai kildavo noras verkti.Arba abu užsinorėdavo vienu metu į wc.

Na einam prie temos "kaip sutarti su sese" . Tad noriu jums duoti patarimų kaip spręsti seseriškas problemas.

~Drabužiai
Kokia tai bėda?- Tai tiesiog nepasidalinimas drabužiais,kai sesės būna panašiais sudėjimais,tada joms tinka jų drabužiai ir kyla bėdą,kai sesės nenori jais dalintis.


Kaip šią bėdą išspręsti?- Reikia negailėti savo dosnumo. Argi gaila,kad sesė stilingai ir gražiai atrodys su tavo drabužiu? Juk tavo drabužis sulauks vis daugiau komplimentų. Jūs galite susitarti,kad kai pagirs tą drabužį sesė paminės,kad tai jūsų paskolintas drabužis. Jei jau tau lenda "ožiukai" ir nenori duoti,tiesiog pagalvok kai tau reikės tavo sesers drabužio ji privalės atsidėkodama tau jį duoti.

~Papuošalai~
Kokia tai bėda?- Tai labai panašu kaip drabužiai tik čia jau nereikia panašių sudėjimų. Na tai kai sesės taip pat nenori dalintis .. Tik jau papuošalais.


Kaip šią bėdą išspręsti?-  Pasikartosiu reikia negailėti savo dosnumo. Sesė kaip ir tu mėgsta atrodyti išskirtinai ir gražiai. Reikia nepulti ginčytis - Ne,aš tau neduosiu!! -O aš pasiimsiu!! ... Tiesiog reikia pasikalbėti ir susitarti panašiai kaip su drabužiais. Arba jei tau papuošalas yra svarbus ir ypatingas reikia sesei tai paaiškinti.

~Saldumynai~
Kokia tai bėda?-  Taip pat nepasidalinimo bėda. Kai sesė nusiperka kažko skanaus ir neduoda kitai sesei ir prasideda isterijos..

Kaip šią bėdą išspręsti?- Kai nusiperki kažko skanaus visada iškart pavaišink sesę , tada jūsų ryšiai bus geresni,bet nereikia papirkinėti viena kitos. Jei tau kyla mintis " kam čia jai man dabar duoti? " tada pagalvok,kad saldumynai augina riebaliukus ir ,kad reikia kartu su sese pasimėgaut kažkuom,nes jus turi sieti ne tik kraujo ryšiai,bet ir draugystės.

~Kompiuteris~
Kokia tai bėda?- Kai sesės susipeša kas artimiausiu laiku eis "pakimarint" prie kompiuterio.

Kaip šią bėdą išspręsti?- Galite pasidaryti grafiką. Tik nekelkite didelio triukšmo,nes kai mama ar tėtis  išgirs,tai jau gali būti,kad nei viena nenueis prie kompiuterio.. Taip pat tu gali būti sesei pavyzdžių ,kad sugebi ne tik ilgai ir nuobodžiai sėdėti prie kompiuterio,o praleisti puikų laiką lauke su draugais ar mėgautis savo hobiu! Pamatysite sesė taip pat vis mažiau norės sėdėti prie kompiuterio arba jei ne, ji nuoboda!


~Kas pirma eis į vonią~
Kokia tai bėda?- Kai sesės susipeša kuri pirma eis į vonią.

 Kaip šią bėdą išspręsti?- Nebūk visada užlaidūnė,gali susitarti ,kad tu ilgai neužtruksi ir galbūt sesė palauks. Bet būtinai jos nenuvilk ir ilgai neužsibūk,nes kitą kartą ji tavim netikės.



~Kas tvarkys kambarį~
Kokia tai bėda?- Tai tiesiog kai sesės nesutaria kuri tvarkys kambarį.

Kaip šią bėdą išspręsti?- Galima susitarti ir daryti grafikus ,taip bus paprasčiau. Paprašykit mamos pagalbos padėti daryti grafikus,tada vėl neprasidės peštynės "aš daugiau dienų turėsiu tvarkyti!!" ar  pan.








(p.s bus straipsnis kaip praleisti šaunų laiką su sese!) ;** 
Iki ir gero skaitymo!

* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .
Indrė K. ;*

9 Komentarai

  1. Geras straipsnis, bet ha, aš vienturtė :DD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Visdėlto kaip gerai kai tu vienturtė :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  3. O as su sese negyvenu, tad daznai jauciuosi lyg vienturte :DD

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na, gyvenu su broliu, bet viskas yra panšiai kaip ir su sese :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Turiū 2 brolius , bet norėčiau sesės . :}

    AtsakytiPanaikinti
  6. Turiu sesę, bet norėčiau vyresnio brolio, nes jie nerealūs, bent kuriuos aš žinau ^^

    AtsakytiPanaikinti
  7. Turiu jaunesnę sesę, labaaai pykstamės :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kas pirma eis į vonią? REikia negailėti savodosnumo? Mergyt, kiek tau metų, kad tokias klaidas darai???

    AtsakytiPanaikinti