Karen McCombie ''Mano mielas pašėlęs Valentinas''


Labas, labas, labas, labas!!
Kaip nuotaikėlės? Pirmiausia norėčiau visus pasveikinti su fantastiška Lietuvos rinktinės pergale prieš Venesuelą! Aš naktį miegojau tik 3 valandas, nes paskui kėliausi žiūrėti ir varžybų... O po varžybų buvo pernelyg šviesu. :D Vienaip ar kitaip esu labai laiminga dėl mūsų vyrų ir tikiuosi, jog net ir tie, kurie yra abejingi krepšiniui nuoširdžiai džiaugiasi už mūsų šalį.

Šiandieną nusprendžiau jums trumpai papasakoti apie knygą, kurios paskutinį puslapį užverčiau visai neseniai. Galbūt savo gyvenvietės bibliotekėlėje netyčia pamatysite šią knygą ir užsinorėsite perskaityti?

KAREN McCOMBIEMANO MIELAS PAŠĖLĘS VALENTINAS


Sakoma, jog žmonėms-romantikams gyvenimas yra lengvesnis. Gyvenant iš vien su meile visos bėdos tampa ne tokios baisos, visos nelaimės lyg ir ''neprasideda'' su laimingais, mylinčiais žmonėmis. Tokiai teorijai pritaria ir Karen McCombie romano pagrindinė veikėja penkiolikmetė Šauna. Merginos seseriai per Valentino dieną pasipiršo jos draugas Nuoboda Brajanas. Šaunai visas ruošimasis vestuvėms atrodo pats neromantiškiausias dalykas pasaulyje. Pastarosios sesuo alpsta nuo suknelių, tortų, aplinkos rinkimosi, o Šauna tiesiog tuo šlykštisi ir visus pasiruošimo metus suka galvą, kaip pasipustyti padus iš pasiruošimo. Šaunos gyvenimo tikslas - sutikti patį romantiškiausią pasaulyje vaikiną, kuris kartu su ja skaičiuotų dangaus žvaigždes, kuris džiaugtųsi gyvenimu ir, žinoma, paverstų ją pačia laimingiausia. Jos manymu vienintelis vaikinas, kuris atitinka jos reikalavimus yra paslaptingasis berniukas, kurį Šauna vieną vėlų vakarą pamatė ant kelio stebint žvaigždes. Dėl to ir praminė jį Dangiškuoju vaikinu. Bet kas galėjo pagalvoti, jog patys mieliausi Valentinai yra visai šalia mūsų? Šis romanas skirtas visoms mergaitėms, paauglėms, kurios žavisi amžina, tikra, tyra meile. :) Knyga moko tikėti ir nebijoti mylėti. Svarbiausia - dairytis, nes tavo princas tikriausiai jau laukia tavęs kur nors netoliese. Knyga skaitosi labai lengvai ir tai yra viena iš geriausių mano skaitytų knygų šią vasarą - lengva, bet kabinanti. :) Ramia sąžine parašyčiau jai devynetą. :)

O gal jūs skaitėte šią knygą? :)


Iki rytojaus,
Vilija.

* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .

11 Komentarai

  1. Skaičiau šią knygą, netgi aprašiau ją skaitinių pamokai, bet man ji nepatiko. Tiesiog dar viena paauglių 'meilės istorija' :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mačiau ją bibliotekoje.:D
    Nuo Tavo aprašymo atėjo noras paimt ir paskaityt tą knygą.:)) Kai rasiu tik.:3

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nors ir nemėgstu banalių meilės istorijų, ši pasirodė visiškai kitokia - labai įdomi! Gal ir reikės kada paskaityti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Net nežinau... Kažkaip šiuo metu neskaitau tokių knygų, labiau kur dauug veiksmo :D Na, bet gal kada teks pasiimti iš bibliotekos :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Reiks kada perskaityti :) Sudominai, šiaip nebūčiau ėmusi šios knygos.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Daugybe kartu ja maciau mokyklos bibliotekoje, taciau niekad nepasiemiau :P

    AtsakytiPanaikinti
  7. Siūlau rašyti recenzijas aprašinėjant knygas, nes vyresnėse klasėse jų teks rašyti ne vieną, gali pasitaikyti net 10-tokų egzaminuose. :)
    Tiesiog tai toks būdas, kai beveik neatpasakojamas siužetas, labiau aprašomi veikėjai, knygos struktūra, iškeliamos problemos. Galbūt galvoji, kad šitaip nelabai sudominsi būsimą skaitytoją, bet recenzijas parašyti įmanoma ir taip, kad net nežinodamas apie ką bus ta knyga, skaitytojas ją pamils. :)
    Pavyzdžių galima rasti internete :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aš taip pat nesu skaičiusi, bet sudominai labai. :}

    AtsakytiPanaikinti
  9. Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good
    gains. If you know of any please share. Appreciate it!


    my web-site - wiki.meego-fr.org

    AtsakytiPanaikinti