Klasika: Džinsai visais atvejais. Ką prie jų derinti?



Visi aplink kartoja jog bent minutei turėtum savo džinsus pakabinti atgal į spintą ir išbandyti kažką kitą?
Įrodyk jiems, kad tam nėra reikalo, nes su džinsais gali atrodyti puikiai bet kokioje situacijoje, tereikia tinkamai priderinti kitus drabužius. :)

Į GAMTĄ!

Ypač dabar - vasarą, dažnos kelionės į gamtą: prie ežero, į parkus ir pan.
Jei važiuojate prie vandens telkinio, ir po maudynių planuojate dar ką nors veikti - atrodysi tikrai šauniai ir vasariškai su džinsais ir viršutine maudymuko dalimi (nesikuklink - gi vasara :) ). Taip pat nepamiršk vasariškos skrybelaitės.
O jei važiuojate į miškelį, ar pan, kaip viršutinę dalį gali dėvėti plonus, ties krūtine ar pilvu surištus marškinius.

Į MIESTĄ SU DRAUGĖMIS

Vakare planuoji mieste susitikti su draugėmis ir kur nors linksmai pasėdėti, ar pasivaikščioti?
Rinkis ne grožį, o patogumą. Puikus pasirinkimas - linksmi marškinėliai su užrašais, ar paveikslėliais. Jei oras vėsokas - pasiimk sportinio stiliaus užtraukiamą megztuką. Prie tokios aprangos derink sportinius batelius.


PASIMATYMUI

Planuoji eiti į pasimatymą, ir mąstai, jog geriausias variantas būtų sijonas, tačiau sijonų nešioti nemėgsti?
Čia taip pat puikiai tiks džinsai. Prie jų gali dėvėti šviesių, šiltų atspalvių palaidinę be rankovių, ar plonus marškinius. Apavą gali rinktis iš dviejų variantų: elegantiški aukštakulniai arba mieli lygiapadžiai batukai.



ŠEIMYNINEI ŠVENTEI

Artėja kurio nors šeimos nario ar giminaičio gimtadienio šventė, o mama burnoja, kad neturėtumei vilktis džinsų, kuriuos ir taip visad dėvi. Palik tuos burnojimus jai. Prie džinsų priderink mielą dryžuotą palaidinę ar šviesaus atspalvio marškinius, susirask mielą kaklo papuošalą, bei žavius batelius ir būk šventės pažiba.


VAKARĖLIS!

Jei draugė pakvietė į vakarėlį, o tu neįsivaizduoji ką rengtis, žinok - čia taip pat puikiai pasitarnaus džinsai.
Viršutinei daliai labiausiai tiktų vakarėlių talismanas - blizgi juoda palaidinė. Tačiau jei tokios neturi gali dėvėti ties klubais siaurą tuniką su V formos iškirpte. Jei nori gali rinktis aukštakulnius, tačiau jei žadi visą naktį šokti - geriausias pasirinkimas būtų juodi bateliai lygiais padais.

MOKYKLOJE

 Jei mokyklą turi savo uniforminius švarkelius nešiok jį atraitytomis rankovėmis (kaip nuotraukoje). Prie švarko ir džinsų labiausiai tinka paprasto siuvimo, dryžuotos bliuskutės.
Jei mokykla neturi uniformos gali dėvėti languotus marškinius (Oranžiniai ir violetiniai atspalviai - top'as).
Taip pat dabar labai populiarūs beisbolo švarkeliai.  Su jai atrodysi tikrai šauniai, o tavo apranga mokytojams neužklius.


Šiam kartui tiek. :)
Laima.



* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .

7 Komentarai

  1. Du žodžiai:
    T-R-A-G-I-Š-K-A APRANGA.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vienas žodis:
    P-R-I-T-A-R-I-U :D

    Ir neįdomi tema bei rubrika

    AtsakytiPanaikinti
  3. Paprastas straipsnis, bet ne toks jau ir blogas :) Aišku visą tai, ką tu aprašei žinojau, bet vis tiek sveikinu, manau įdėjai nemažai darbo :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nieko naujo nepasakei.:) Bet visvien,ačiū. Nenuleisk rankų, kitą kart pasiseks labiau.:))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kažkaip... ir pats gali susigalvoti, tiksliau net nereikia galvoti ką apsirengti su džinsais. Bet kuo toliau, tuo bus geriau, pamatysi ;) Sėkmės kuriant!

    AtsakytiPanaikinti
  6. O man patiko :) Viska labai kruopsciai ir sauniai aprasei!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dekui uz nuomones. :))
    Gal straipsnis ir nelabai pavykes. :D

    AtsakytiPanaikinti