Lietuva-Venesuela

Sveiki visi : ) Turbūt supratot iš pavadinimo, kad čia vėl bus kalbama apie krepšinį. Nieko į vatą nevyniosiu, o tik viską aiškiai ir trumpai bandysiu išdėstyti apie šio vakaro Lietuvių rungtynes prieš Venesuelą kurios bus rodomos 3 valandą nakties Lietuvos laiku, per Lietuvos ryto televiziją.

O dabar trumpai apie Venesuelos rinktinę. Vakar Venesuelos rinktinė žaidė prieš Nigeriją, kova nebuvo lengva, bet rezultatu 71:69 Venesuelos krepšininkai įveikė Nigerijos rinktinę. Venesueliečių komandos treneris Ericas Musselmanas labiausiai džiaugėsi savo auklėtinių gynyba. O apie artėjantį mačą su Lietuviais kalbėjo taip : „Lietuviai turėjo galimybę stebėti mūsų mačą su Nigeriją, ir tai jiems suteikia papildomo pranašumo. Jau dabar turime išsamią žvalgų parengtą ataskaitą apie Lietuvius. Jei norime prieš juos laimėti, turėsime žaisti aukščiau savo galimybių. Kaunantis su tokia komanda kaip Lietuva, erdvės klaidoms paprasčiausiai nebelieka". Taip pat NBA patirties turintis strategas, kelis kartus pakartojo, kad dabar Venesuelos lauks viena geriausių komandų pasaulyje - Lietuva.
Venesuelos rinktinės žvaigždė Greivisas Vasguezas apie Lietuvos rinktinę kalbėjo taip : „Turime žaisti vieningai, patikimai gintis ir pademonstruoti viską, ką sugebame. Pažįstu Liną Kleizą – lankėme tą pačią mokyklą JAV – jis yra tikra grėsmė. Visi suprantame, kad lengva nebus. Treneriai jau analizavo lietuvių žaidimą. Pabandysime sukrėsti pasaulį – matysime, kas iš to išeis“.


Rungtynes stebėjusi Lietuvos rinktinė išliko rami. Kęstutis Kemzūra teigė, kad :
„Nemanau, kad mes galime būti labai ramūs ir neįvertinti varžovų. Švelniai tariant, pasiruošimo metu mūsų žaidimas neblizgėjo. Vyrai tai supranta, koncentracija tikrai yra tokia, kokia ir turėtų būti. Turėsime žaisti kartu ir iš širdies“

Komandos kapitonas Robertas Javtokas išliko ramus ir užtikrintas savo komandos galimybėmis.
„Didelio įspūdžio Venesuela nepaliko. Manau, jei viską atliksime taip, kaip esame suplanavę, turėtume laimėti. Maži stipresni už didelius, todėl labiau akcentuosime gynybą prieš gynėjus. Tačiau užmigti negalim nė vienas“.


Na mums esantiems čia Lietuvoje belieka tikėti savo "dievukų" pergalę ir neatsukti jiems nugarų, kad ir kas nutiktų. Juk mes esam krepšinio tauta! Tegul 3 milijonai širdžių plaka vienu ritmu :)





Iki, xoxo.



9 Komentarai

  1. Daugiau jokio krepsinio! Prasau!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš savo nuomonę išsakiau ankstesniame tavo straipsnyje apie krepšinį, tad nieko daugiau ir negaliu pasakyti :) Šiaip sudomino, buvo įdomu skaityti! Šaunu, kad stengeisi pateikti trumpai ir aiškiai. Ką galiu besakyti, šaunuolė! ;*

    AtsakytiPanaikinti
  3. Visai patiko :)
    Įdomu blog'e sulaukti ne tik įprastų straipsnių. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Manęs nesudomino : ) Visi kas domisi krepšiniu visą tai jau turėjo žinot, o tie kas nesidomi, jiems tiesiog neįdomu : ) Galėjai parašyti savo pačios nuomonę, galėjai ko nors paklausinėti KAS TIKRAI IŠMANO APIE KREPŠINĮ apie tai ką mano apie būsimas rungtynes, ką prognozuoja ir pan. : ) Dabar tu pateiki tik sausą medžiagą, kuri yra labai lengvai randama, sugalvok kaip paįvairinti savo šią skiltį : )

    AtsakytiPanaikinti
  5. Manau, kad tos, kurios domisi krepsiniu, si straipsni tikrai ryte surijo :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Pritariu Zouhouhou. Žmonės, kurie domisi krepšiniu šią informaciją galėjo rasti pirmame krepšinio ar tiesiog naujienų portale. Pati domiuosi krepšiniu, todėl šį straipsnį galima sakyti jau skaičiau. Jeigu vedi šią rubriką parašyk apie tai, kad buvo sutrugdyta rinktinės treniruotė, įdėk nuotraukų, vaizdo įrašų. Paklausinėk žmonių, kurie domisi, nusimano krepšiniu ir parašyk savo minčių, spėjimų apie ateinančias rungtynes. Nenoriu pasirodyt įžūli, bet čia tik mano patarimai, kurie manau pagyvintų rubriką. Sėkmės! :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Man šis straipsnis visai patiko, nes aš domiuosi šiek tiek krepšiniu, bet papildomos informacijos tingiu ieškotis. ;P Taigi, tai pravertė :) Aišku, sutinku ir su tomis merginomis, kurios sakė, kad šis straipsnis ,,sausokas". Trūko pačios nuomonės ar net kitų, kurių galėjai paklausinėti. Kaip buvo minėta, galėjai bandyti paprognozuoti žaidynių baigtį. Bet, kaip jau ir minėjau, straipsnis patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ačiū už patarimus merginos, kitame straipsnyje bandysiu pasinaudoti jais :)

    AtsakytiPanaikinti