NAUJA RUBRIKA! "Stiliaus Ikonos". Kate Moss




Sveikos! Kaip gyvuojat? Oras Kaune bent jau dieviškas, taip laukiau to laiko, kol galėsiu normaliai pasideginti ir pabūti su draugais prie vandens telkinių. Namo grįžau tik šiandien, ir kad kokia pavargus būčiau, kaip ir žadėjau, pristatau jums naują rubriką – stiliaus ikonos.
Pirmąjam straipsniui pasirinkau turbūt beveik kiekvienai žinomą merginą – Kate Moss. Nors daug kas šią manekenę vadina narkomane, niekas nepaneigs, jog ji turi puikų skonį ir šiuo metu išgyvena aukso amžių. Trumpai susipažinkime su ja ir pažiūrėkime, kaip gi rengiasi Kate Moss.

BIOGRAFIJA

Dabar jau trečiąjį dešimtmetį įpusėjus Katherine Ann Moss 1974m. Sausio 16d. gimė Anglijoje, dabar jau išsiskyrusių tėvų (barmenės ir kelionių agento) bei jaunesniojo brolio šeimoje. Draugavusi Johnny Deppu ir Pete'u Doherty, su kuriais santuokos taip ir nepasisekė, dabar manekenė vis dar yra neištekėjusi ir viena augina dukrą Lilą, kurios susilaukė nuo žurnalo „Dazed and Confused" redaktoriaus Jeffersono Hacko.
Mokykloje Kate buvo labai drovi. Vaikinai į ją nekreipdavo dėmesio, o jei draugaudavo, netrukus palikdavo sakydami, kad Kate panaši į pagalį ir yra visiškai neseksuali. Paauglystėje mergina labai gėdijosi savo plokščios krūtinės. Ji netgi ketino pasididinti krūtis. Vėliau Moss pavyko atsikratyti šio komplekso.
Viskas pasikeitė 1988-aisiais, kai grįžusią iš atostogų Bahamų salose, Keitę oro uoste pastebėjo Sarah Ducas, britų modelių agentūros „Storm" savininkė. Ji puikiai prisimena, kaip tuo metu atrodė mažoji Kate: „Tai buvo labiausiai pasimetusi būtybė milžiniško oro uosto teritorijoje. O gal net ir visoje planetoje..." Pakviesta į modelių atranką, Keitė jokiu būdu to neatsisakė ir nuo to prasidėjo laikotarpis, pakeitės Kate gyvenimą iš pagrindų.

 ĮDOMŪS FAKTAI
Pripažinimą jai pelnė sutartis su „Calvin Klein" mados namais.
2007 metais žurnalas „Forbes“ paskelbė, kad ji yra antroje vietoje tarp daugiausiai uždirbančių manekenių.
Tais pačiais metais Kate kartu su drabužių tinklu „Topshop“ išleido pirmąją savo kolekciją.
Kate gali pasigirti 5 iš eilės prancūzų Vogue viršeliais bei Yves Saint Laurent, Donna Karan reklaminėmis kompanijomis.
2005 metais į skandalą dėl kokaino patekusi manekenė vos nesugriovė savo ateities.  Slapta kamera nufilmuoti vakarėlio vaizdai, kuriuose gražuolė uosto baltuosius miltelius, privertė ištikimiausius mados namus ir ją dievinančius dizainerius atsisakyti gražuolės paslaugų, bet nuomonę pakeitė, kai modelis pagulėjo reabilitacijos klinikoje ir atsisakė kvaišalų.

Nepaisant mažo britės ūgio (170 cm), Kate - viena iš populiariausių manekenių pasaulyje. Jos žavesio paslaptis - žvilgsnis, kurio neįmanoma suvaidinti.

 
KASDIENIS STILIUS                                                                             









 VAKARĖLIŲ STILIUS






 Vieni ją teisia dėl anoreksiško lieknumo ir narkomanijos. Kiti dievina dėl tobulo stiliaus ir prasimušimo iš drovios mergaitės į visame pasaulyje žinomą manekenę. Dėl ko ginčytis negalime - tai, kad Kate Moss viena iš mūsų amžiaus stiliaus ikonų.

 O ką apie šią gražuolę manote jūs? Mėgstate ją ar manote, kad ji per daug banali? Mano nuomone, Kate vienas iš tų žmonių, kurie tikrai verti stiliaus ikonų vardo. Galbūt rūkymo pasėkmės atsispindi veide, o komentarai "kas nors pamaitinkite ją" ne iš piršto laužti, bet jei ji būtų nepasiekusi to, ką turi dabar, tikrai pati pirma nesipuikuotų šioje rubrikoje.

Big kisses, Indrė :*


* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .


11 Komentarai

  1. Šią moterį aš tikrai laikau stiliaus ikona :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man atrodo, ji per daug idegusi :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nežinau... Man Kate Moss rengiasi paprastai, nuvažiuokite į užsienį – rasite daug moterų taip pat apsirengusių. Turiu omeny, jog jos apranga niekuo jau taip ir neišsiskiria. Tie patys džinsai, šaliai, švarkeliai... Ir deriniai yra gan paprastučiai, ne itin pompastiški, tačiau ir neminimalistiniai. O ji pati man nėra labai jau graži (be makiažo, patikėkite, ji toli gražu nėra gražuolė). Nepalyginsi jos su kokia Olivia Palermo ar Grace Kelly.
    Tiesiog mano nuomonė.

    AtsakytiPanaikinti
  4. *minimalistiniai.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ną rubrika tQkia gan gerą . Bęt kažkaip vėl netraukė skaityti .

    AtsakytiPanaikinti
  6. Jei atvirai, man ji nėra kažkuo išskirtinė :) Rengiasi kaip ir normalūs žmonės ir nematau, čia kažko įspūdingo. Mano manymu, yra daug geresnių stiliaus ikonų, kurios rengiasi tikrai išskirtinai, nei Kate :) Na, bet čia tik mano nuomonė :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aš pritariu Eve Lyn nuomonei - nematau nieko išskirtinio. Bet, kaip sakoma, grožis slypi paprastume :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kaip sakoma, dėl grožio nesiginčijima, kiekvieno nuomonė skirtinga :) Dėkui visom už nuomones! :*

    AtsakytiPanaikinti
  9. Straipsnis neblogas, bet kadangi pavadinimas "mados ikonos" (berods :D) Tai norėtųsi, kad labiau sietum ikoną su mada, ne tik aprašinėtum asmeninį jos gyvenimą. :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Pataisysiu, "Stiliaus ikonos", bet tarkim tai praktiškai labai panašu :D Pasistengsiu kitam tokio pobūdžio straipsny pasitaisyti, malonu pagaliau gauti ir šiokios tokios kritikos ir pataisymų :D Dėkui :)

    AtsakytiPanaikinti