Olimpiada - mes atvykstam!

Valio laimėjom : D Pagaliau baigėsi bemiegės krepšinio naktys, džiugu, kad jos baigėsi mūsų naudai. Lietuvos krepšininkai įrodė, kad jie neveltui pagal Pasaulio krepšinio reitingų lentelę užima 5 vietą. Po ganėtinai mums ramaus ir nervų netampančio mačo sutriuškinome Dominikos komandą 109-83. Ir laimėjo pakvietimą į olimpiadą kuri startuos liepos 29 dieną. Dabar šiek tiek plačiau apie rungtynes. : )

Nuo pat pirmųjų minučių Lietuva ėmėsi kontroliuoti aikštę, žinoma, Dominikos rinktinė taip pat per daug neatsilikinėjo ir pirmasis kėlinys buvo palankus tiek vienai tiek kitai komandai. Antrajame kėlinyje prasidėjo Lietuvių spurtas, kurio autorius buvo Martynas Pocius pelnęs 8 taškus paeiliui. Pranašumo Lietuviai neiššvaistė, o ir toliau spurtavo, susikrovė dviženklį pranašumą 35:23, toliau dar labiau nutolo 52:36. Po didžiosios pertraukos ( trečiąjį kėlinį buvo galima matyti tik tada kai jis jau buvo ganėtinai įpusėjas - buvo nutrūkusi transliacija iš Venesuelos, kai viskas atsistatė, rungtynės rodė be komentatoriaus kalbų, na bet manau, niekas per daug nepasimetė ir suprato kas vyksta aikštelėje : D ), mūsiškiai susikrovė dar didesnį pranašumą 63:43, bet varžovai šiek tiek atsitiesė ir prisivijo, 70-57. Vėliau lietuviai vėl išsiveržė 82-63. Ketvirtajame kėlinyje viskas vyko panašiai, tik bent jau aš nesupratau už ką Linui Kleizai buvo skirta techninė pražanga, bet tai per daug nesklandumų nesukėlė, ir Lietuviai paskutinėmis minutėmis žaidė su šypsenomis veiduose, atsarginio suolelio žaidėjai glėbėsčiavosi, tribūnose buvę sirgaliai skandavo Lietuva, Lietuva, Lietuva, paskui mes laimėjom ir visi buvo labai laimingi, nes jiems pavyko, pasiekti tikslą!                                              
Labiausiai prie pergalės prisidėjo : Jonas Mačiulis 19 taškų ( beje jis rungtynių pabaigoje gavo laikrodį, kaip simbolinę dovaną už tai, kad buvo naudingiausias rungtynių žaidėjas ),  Jonas Valančiūnas 17, Linas Kleiza 13, Martynas Pocius 12,  Tomas Delninkaitis 11, Mantas Kalnietis ir Rimantas Kaukėnas po 9, Šarūnas Jasikevičius 7, Paulius Jankūnas 5 , Deividas Dulkys 3, Darius Songaila ir Robertas Javtokas po 2 taškus. Dabar Lino Kleizos ir Jono Mačiulio interviu po rungtynių.



                                                                                                                                                                                         

Taigi kaip rungtynės jums? Lietuviai įrodė, kad jei moka puikiai žaisti, ir yra verti olimpiados. Gaila, bet straipsnių apie krepšinį sulauksite retai, bent jau iki Liepos 29 dienos :) Bet manau, kad krepšininkams tai bus labai gerai, nes galės dar labiau pagerinti savo žaidimą, susikauptu olimpiadai, ir kai ateis metas šturmuoti ją, ir tikėtis, kad iš jos išvyksime su medaliais. Vakar nejosi bent jau man užmigti, nes galvoje sukosi viena daina, kurią visi mokame, todėl pasiklausykite jos dabar : D



















Iki, xoxo. 

8 Komentarai

  1. Visus su pergale ! : ) Iš ties labai smagu, kad pasiekėme tikslą. Asmeniškai man žiauriai patinka stebėti krepšininkų emocijas tiek rungtynių metu, tiek po jų, nes jos neįkainojamos ir be galo nuoširdžios, ypač po šių rungtynių. Labai džiaugiuos šia vyrų rinktine : ) Ir visiškai jais tikiu, kaip ir kiekvienais metais. : )
    O dėl straipsnio, tai galėjai bent truputį sutvarkyti labiau, ir nežinau, man vis kažko trūksta, norėtus kažko daugiau. : )

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pritariu Zouhouhou. :)
    Šiaip labai faina, kad grįžta į Lietuvą, galėsiu gyvai juos pamatyt :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dziugu, jog laimejo, tik man nepatinka lietuviu reakcija i ta laimejima :((

    AtsakytiPanaikinti
  4. Su pergale visus ! :) Kaip gera matyti visų šypsenas , o ypač Kęstučio . O Šaro šypsena man pati nuoširdžiausia ! :Pp

    AtsakytiPanaikinti
  5. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=412864732098469&set=a.412864448765164.100369.248905795161031&type=3&theater
    spaudžiam LIKE

    AtsakytiPanaikinti