Olimpiada

Sveikos merginos :) Šiandien nusprendžiau, kad pats metas grįžti į krepšinio pasaulį ir apžvelgti tai kas nutiko, o nutiko tikrai nemažai dalykėlių.

 Rinktinę paliko trys krepšininkai, Tomas Delninkaitis, Deividas Dulkys ir Robertas Javtokas.
Kęstutis Kemzūra savo apsisprendimus pakomentavo taip : "Dėl Tomo apsispręsti buvo sunkiau. Tačiau toje pozicijoje buvo didelė konkurencija, ir galutinį sprendimą nulėmė ne kažkoks to ar kito kandidato žaidimo lygio skirtumas, kuris tikrai nėra didelis, bet tam tikri taktiniai dalykai. Po to, kai paaiškėjo, kad neturėsime Roberto Javtoko, po diskusijų su kitais treneriais priėjome išvados, kad mūsų situacijoje yra reikalingesni aukštesni gynėjų linijos žaidėjai. Juolab, kad Renaldas Seibutis (kaip, beje, ir Simas Jasaitis) po turėtų sveikatos problemų yra atsigavę, Palangos stovyklos metu demonstravo puikią sportinę formą ir labai sėkmingai vėl įsiliejo į komandą.“
 Visu pirma, pasakiau didelį ačiū Deividui  už jo įdėtą darbą viso pasiruošimo metu, jis ypač mums padėjo treniruočių procese, kai vieną ar kitą žaidėją kankino traumos. Kaip žaidėjas jis turi labai daug gerų dalykų, gali įmesti, gerai ginasi. Tik jautėsi, kad jam, kaip rinktinės debiutantui, kartais pritrūkdavo patirties, ypač sudėtingesnėse situacijose. Bet manau (ar bent tikiuosi), kad laikas, praleistas sportuojant kartu su komanda, Deividui taip pat davė daug naudingų dalykų. Tačiau, kalbant apie vyrų rinktinę, šiai dienai jis yra labiau perspektyvinio plano, ateities žaidėjas."
Manau, kad ne tik man, bet ir jums nebuvo netikėta, kad iš rinktinės pasitraukė šie du krepšininkai, juos pakeitė Simas Jasaitis ir Renaldas Seibutis. Skaudesnė netektis buvo Roberto Javtoko, kuris dėl čiurnos skausmų buvo priverstas palikti rinktinę ir savo kaip kapitono "titulą" perdavė Linui Kleizai. Pats krepšininkas dėl tokio priverstinio pasitraukimo sakė :   „Žiauriai liūdna, ką čia daugiau pasakysi, – Tiek įdėjom darbo, atidavėm jėgų, kad patektume į olimpiadą ir dabar teks ją praleisti.“
Į rinktinę grįžo traumas išsigydę Simas Jasaitis ir Renaldas Seibutis. O Antanas Kavaliauskas pakeitė Robertą Javtoką.
„Iš pradžių dvejojau, ar važiuoti ir prisijungti prie rinktinės. Bet nusprendžiau važiuoti ir galvoju, kad tai bus geras spendimas. Treneris paprašė atvažiuoti ir padėti, todėl aš čia“, – į rinktinės gretas sugrįžęs teigė A.Kavaliauskas.
Anot krepšininko, atostogų jis dar nebuvo spėjęs suplanuoti: „Kai išvažiuoju į Ameriką, tai ir yra atostogos. Guliu lovoje, žiūriu televizorių. Kažko labai suplanavęs dar ir nebuvau. Be to, žmona mane ir išspyrė. Sako: „Važiuok, ką tu čia veiksi.“
 Taigi iki olimpiados jau pradedamos skaičiuoti paskutinės dienos, o tuo tarpu Lietuvos komanda dar patikrins savo jėgas sekmadienį 17:00 valandą su Rusijos rinktine, o paskutines kontrolines rungtynes žais antradienį 19:10 su Islandijos ekipa, abejas rungtynes tiesiogiai transliuos TV3 televizija. Bus puiki proga pamatyti kaip lietuviai žais po nemažų pokyčių rinktinės sudėtyje. O ką jūs manote apie tokius rinktinės pasikeitimus?


Iki,xoxo.






11 Komentarai

  1. Man šis straipsnis nepatiko. Tai lyg koks reportažas, lyg viskas nukopijuota iš interneto. Aišku, gerai kad domiesi sportu, bet man šis pranešimas nepatiko. Nepaliko jokio įspūdžio.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Visiškai pritariu anonimui, kad visas straipsnis yra tiesiog žaidėju ir Kemzūros citatos apie pokyčius, daugiau kaip ir visiškai nieko nėra. Plius šios naujienos gal vakar dar ir buvo naujos, tačiau šiandien tai jau žinojo visi, visi internetiniai portalai jau seniai apie tai rašė, per žinias jau ir rodė, tai tiesiog asmeniškai aš net nematau šio straipsnio tikslo + nėra nei foto nei kokių nors video, nieko. Be to jei jau rašai apie krepšinį, nemanau, kad turėtum apsistoti tik ties vyrų rinktinę, galėjai puikiai parašyt apie U20 rinktinės vakarykštę pergalę ir dar daug visko.

    AtsakytiPanaikinti
  3. 1. Nemėgstu krepšinio, nes viskas per daug perspausta, ir žaidėjai ir treneriai "sudievinti", todėl viskas pasidaro taip banalu ir nebeįdomu.
    2. Straipsnis per daug sausas.
    3. Jį, vos ne visą, sudaro citatos.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Visiškai pritariu visoms rašiusioms prieš mane.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mano nuomonė irgi tokia pati kaip ir visų rašiusių...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Man tai pat visiškai nepatiko.. nepaliko jokio įspūdžio.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Nedomina nei krepsinis, nei olimpiada...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Manęs visiškai netraukia krepšinis, tad straipsnis - B00RING... :/

    AtsakytiPanaikinti
  9. O man pavyzdžiui patiko tikrai :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Jeigu jums kai kuriems čia nepatinka krepšinis, tai DAFUQ? Kodėl iš vis skaitėt šitą straipsnį?:D ir paskui komentuoja 'nesidomiu krepšiniu ir bla bla bla'.
    Kas liečia straipsnį... Tai taip, jis sausokas,didumą sudaro citatos. Taigi čia manau labiau toks informacinis.. Bet tenka pripažinti, kad šios adminės darbai yra nepalyginamai silpnesni už kitų.

    AtsakytiPanaikinti