tamdadam!

Labas visiems! :)
Taigi, kaip laikotės? Ar jau pajautėt, kaip pabaigėm vieną vasaros mėnesį? Nors aišku atostogavom ne visą mėnesį. Bet dabar ne apie tai.. Kadangi blog'as kaip ir minėjo Vilija nuo šio mėnesio (aišku ir nuo praėjusių) verčia dar vieną naują lapą - naujam lapui ir reikia naujo įvaizdžio kurį matėte gal jau daugiau negu vieną valandą. Kaip ir įprastai mano darbas - jį pristatyt ir šiaip.

Tad trumpai aptarsiu. Fonas sakyčiau paprastas, šį atradau daug greičiau ir jis iš kart užkliudė mano akį. Kadangi liepa dažniausiai būna pats šilčiausias mėnuo vasaroje pamaniau, kad įterpti kažką vėsaus į blogą (aišku čia perkeltine prasme) pamaniau, kad puikiausias būdas - jūra. Ji visada atvėsina bet kurią karštą vasaros dieną.. Tad galbūt šį kartą ir vaizdas jus atgaivins.

Na, su muzika dar nesusitvarkiau, gal turi pasiūlymų kokią pridėt? Turiu pasirašius ir atsirinkus šiek tiek dainų, bet visgi norisi įterpti ir tų, kurias mėgstat jūs :)

Tad kol kas manau pabaigsiu ir paprašysiu, kad kas dar neatsiuntėt palaidinių - siųskit, nes gavau tikrai laaaaabai mažai nuotraukų.. Juk nepamirškit, kad už dalyvavimą konkurse gausit 3 taškus! O kuo daugiau dalyvausit, tuo didesnė tikimybė, kad pavyks.. Iškovot aktyviausio mėnesio skaitytojo titulą! "Ką mes turime gražaus" užduoti, el. paštą ir viską kas domina rasit paspaudę ant šios nuorodos:
http://www.thetd4you.blogspot.com/2012/06/ka-mes-turime-grazaus.html

Tad laukiu jūsų nuomonių apie straipsnį (už kiekvieną komentarą nepamirškit, kad +1 taškas į jūsų aktyvumąą!) ir viliuosi, kad jeigu gausiu bent porą palaidinių, šiandien dar susimatysim :)

Monika.

* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .

10 Komentarai

  1. Asmeniškai man, tai geriausias fonas iš visų buvusių : )

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai mielas ir vėsus fonas :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Laaabai patinka, taip atrodo, kad fonas trykšta vasara :]

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šis fonas laaaaaabai primena saulėtas vasaros dienas... Beje, mano nuomone, jis geresnis už praėjusį.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nu man per telefona jokio fono nerodo, tad nieko pasakyt negaliu :P

    AtsakytiPanaikinti
  6. Man irgi per telefoną nerodo. :DD Bet iš kitų komentatorių, susidariau gan gerą nuomonę apie foną. ;D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labi mielas fonas, primena vasara be lietaus, kai sviecia saule, gaila kad si vasara tokia kazkokia neaiski:)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Labi mielas fonas, primena vasara be lietaus, kai sviecia saule, gaila kad si vasara tokia kazkokia neaiski:)

    AtsakytiPanaikinti