Tiems, kas mėgsta muziką!


Sveiki!
Ir vėl ketvirtadienis, vėl jaučiame, jog savaitė baigiasi ir visos praėjusios dienos virsta praeitimi. Kartais tai - gerai, bet retkarčiais mes nespėjame kartu su tuo žaibiškai lekiančiu laiku... Traukinys dar neišvažiavo - šokite į vasaros nuotykių traukinį ir keliaukite ieškoti įspūdžių! Žinoma, prieš tai pasiklausykite rubrikos 'Tiems, kas mėgsta muziką!'. Na žinote, nuotaiką bus geresnė. :)

Praėjusį kartą jums labiausiai patiko šios dainos :

Gjan - not afraid
One direction - moments
One Direction - gotta be you

Noriu kartu su jumis išklausyti naujas dešimt dainų, kurias mums siūlo TD skaitytojos. :) Pasiruoškite geram muzikos užtaisui - muzikinis ketvirtadienis prasideda!

1 DAINA
The Wanted - Glad you Came



Anonimas siūlo šio ketvirtadienio dešimtuką pradėti štai tokia daina. Bent jau man ji nuo pirmų sekundžių prilipo ir be jokio vargo, atsipalaiduodama išklausiau visą dainą. Iš dalies rami, bet tuo pačiu gera nuotaika užkrečianti melodija. Apibendrinant - puikus pasirinkimas.

2 DAINA
The Wanted - Chasing The Sun



Dar vienas anonimo pasiūlymas. Nereikėjo net pusės minutės ir aš puikiai atsiminiau šią dainą ir niūniavau kartu! Bent jau man ji kažkada labai patiko ir dabar buvo labai gera išgirsti ją dar kartą... Žinoma, ir susimąstyti, kodėl jos dar neturiu savo MP4...

3 DAINA

Kastaneda - myliu Palangą



Karolė kviečia prisiminti lietuviškas dainas. Iš tiesų šitą dainą išgirdau pirmą kartą (gėėėda?) ir labai didelio įspūdžio nepadarė, lyginant senus Kastaneda hitus. Nors galbūt kad ir pačioje Palangoje su krūva geriausių draugų klausant šitą gabaliuką mano nuomonė būtų kitokia. :)

4 DAINA
Lucian Base feat. Eilah - I've Got No Reason




Dar vienas Karolės pasiūlymas ir šis man laaabai patinka! Taško, pakelia nuotaiką, labai labai lengvai susiklauso ir svarbiausia - nevargina. Ir nesistebiu, jog šią dainą girdžiu kiekviename kampe, dažno paauglio telefone ar grotuve. Myliu šitą dainą. Nežinau kiek laiko tai truks, bet net sėdėdama prie kompiuterio aš linguoju klausydama šią dainą.

5 DAINA
Calvin Harris feat. Example - We'll Be Coming Back




Paskutinė Karolės siūloma daina. Iš pradžių tiesiog klausiausi iš pareigos, bet bėgant sekundėms net pati nepajutau, kaip pradėjau šypsotis. :) Dar viena vasariškai nuteikianti daina. Tik ir įsivaizduoju tinklinio aikštelę, būrį draugų ir štai tokias dainas... :)

6 DAINA
Coldplay - Viva La Vida



Akvilė siūlo pasiklausyti Coldplay kūrinuko, kurį aš pati girdžiu pirmą kartą, bet pirmas įspūdis - teigiamas. Galbūt ši daina ne šiandienai, bet Coldplay ir liks Coldplay. Bent jau man jų dainos būna kokybiškos, gana skirtingos, bet visos labai kabinančios.

7 DAINA
Coldplay - Charlie Brown



Man atrodo Akvile tu čia nori patikt man ar kaip, nes ši daina labai tiko ir patiko man. Labai ačiū už šaunų pasiūlymą. Pagal mane ši daina tikrai verta dėmesio vien todėl, jog neskamba taip, kaip tūkstančiai kitų...

8 DAINA
Maroon 5 - payphone



Ieva siūlo dar kartą pasiklausyti tikrai visiems žinomą, girdėtą, galbūt mėgiamą dainą. Bent jau man ji sukelia labai gražius prisiminimus, šiltus vaizdus ir gerą nuotaiką. Iš dalies daina jau perklausyta, galbūt net gi nusibodusi, bet vis tiek ausims tai yra puiki dovana.

9 DAINA

Rihanna - Where Have you been



Rugile, tu man įrodei, jog aš žinau labai daug dainų, bet jų pavadinimų visiškai neatsimenu! :D Kaip ir su šia daina... Pamačiau pavadinimą, sakau 'o, nematyta daina'... Įsijungiu ir pati pajuntu kaip pradedu dainuoti visus žodžius iš eilės ir linguoti į taktą. :) Smagi dainelė, viena iš tų 'vasaros hitų', kuri kompanijoje skamba dar geriau.

10 DAINA

Kylie Minogue - timebomb



Ir šio ketvirtadienio dešimtuką užbaigiame Monikos pasiūlyta daina. Dar vienas lengvas, pop'sinis gabaliukas, kuris būryje žmonių, garantuoju, man patiktų labiau nei dabar sėdint prie kompiuterio. Visgi paliko gerą, teigiamą įspūdį. :)

Pats metas atiduoti savo balsą už labiausiai patikusią dainą!




Ar žinojai, jog savo mėgstamiausias, klausomiausias dainas gali išgirsti ir tu, būtent šioje rubrikoje? Komentaruose įrašyk siūlomų dainų pavadinimus arba įklijuok youtube nuorodas - supažindink TD skaitytojas su tavo mėgstamomis dainomis! Ir būtinai pasirašykite, kas siūlote dainą! :)


O mes šiandieną dar susitiksime. :)

Vilija.

* Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką! Rink taškus, tapk aktyviausiu mėnesio skaitytoju ir laimėk nemokamą sąskaitos papildymą! Daugiau informacijos ČIA .

14 Komentarai

  1. Kažkaip nustebau, kad Coldplay dainą "Viva da Vida" girdėjai pirmą kartą.o.o Labai sena jų daina. Galbūt net viena iš pirmųjų. Nes čia tame klipe jis toks jaunas. Na nustebau truputuką.:))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pastaba Vilijai apie 4 dainos nuomonę: kažkada anksčiau apie tą dainą rašei,kad nuobodi ir pan., o dabar ją giri. Na,tiesiog keista

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pastaba Vilijai apie 4 dainos nuomonę: kažkada anksčiau apie tą dainą rašei,kad nuobodi ir pan., o dabar ją giri. Na,tiesiog keista

    AtsakytiPanaikinti
  4. Siūlau:
    Oasis – Wonderwall
    Neon Trees – Animal
    Happyendless – Power Forever.

    A.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonime - keista tikrai, jei taip nutiko. Nes vis tiek siūlymus peržvelgiu ir jeigu pamenu, jog ta daina neseniai buvo - jos net nekeliu. Reiškia, apsišoviau. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. yeey pagaliau nėr 1D :DDD
    Už The wanted,bet buvo sunku apsispręst už kokią dainą balsuot,nes abi laabaaii patinka:D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aš už Chasing the sun :)
    Siūlau:
    Foster the people- Pumped up kicks

    AtsakytiPanaikinti
  8. http://www.youtube.com/watch?v=72suh_sfgZw

    AtsakytiPanaikinti