Asmenybės testukas


Labas :)

Šią šaltą rudens dieną siūlau jums artimiau susipažinti su.... savimi! Tereikia atlikti šį neilgą testą. Žinau, kad testų pilni visi žurnalai, bet šis yra šiek tiek kitoks, jis atskleidžia tavo požiūrį į esminius gyvenimo sprendimus.
Atskakyk į kiekvieną klausimą per daug negalvodama, remkis intuicija.
Atsakymus kur nors užsirašyk, bus patogiau.


1. Įsivaizduok, kad ant kelio radai dėžutę.Kas joje yra?
2. Jeigu galėtum pasirinkti vietą, kur gyventum visą likusį gyvenimą, kur tai būtų?
3. Įsivaizduok, kad ištroškusi ir pavargusi klaidžioji po dykumą. Staiga horizonte pamatai oazę, o netoli jos kaimelį. Į kur pirmiausiai eisi?
4. Ką darytum, jei staiga prarastum viską?
5. Ką veiktum jei turėtum visą laisvą dieną ir jokių darbų?
6. Jei patektum į bėdą, bandytum ją išspręsti pati, ar prašytum artimųjų pagalbos?
7. Kokio amžiaus norėtum būti visą gyvenimą?
8. Jei kažkas tau pasakytų, kad gyventi liko tik 24 valandos, kaip jas praleistum?
9. Kokį 1 dalyką gelbėtum iš degančio namo?



Atsakymai:

1. Šis atsakymas atskleidžia, kokios sėkmės tikiesi netikėtomis aplinkybėmis. Jeigu dėžutėje yra kažkas beverčio, reiškia kad tiki, kad sėkmės aplanko tik laimės kūdikius. Jeigu kažkas vertingo, pvz. lobis, reiškia tiki kad kada nors fortūna tau nusišypsos. Jeigu dėžutėje nieko nėra, sėkme netiki.

2. Jeigu pasirinkai vietą, kur gyveni dabar, tu esi patenkinta savo gyvenimu. Jeigu trokšti gyventi kur nors toli - esi svajotoja ir romantikė. Jeigu negali apsispręsti, kur nori gyventi, reiškia kad mėgsti permainas, neprisiriši prie vienos vietos ar žmogaus.


3.Šis klausimas atskleidžia tavo požiūrį į darbą. Jeigu pasirinkai oazę, esi žmogus kuris pirmiau žaidžia, paskui dirba. Nemėgsti taisyklių ir esi impulsyvi.
Jeigu pasirinkai kaimelį - atsakingai žiūri į darbą, moki planuoti laiką ir sunkiausius darbus visada padarai pirmiausiai.

4.Jeigu viską praradusi eitum kur akys veda ieškoti nuotykių, reiškia mėgsti plaukti pasroviui. Jeigu bandytum viską pradėti iš naujo- prisiimi atsakomybę už savo veiksmus.

5.  Šis klausimas parodo tavo požiūrį į pinigus. jeigu laisvą dieną praleistum namuose - esi taupi. jeigu susitiktum su draugėmis - mėgsti išlaidauti. Jeigu aktyviai leistum laisvalaikį - taupai juodai dienai. Jeigu išeitum pasivaikščioti - išlaidauji atsargiai.

6. Jei bandytum iš bėdos išsikapstyti pati - esi stipri, nepriklausoma asmenybė. Jeigu prašytum šeimos narių ar draugų - esi nepasitikinti savimi ir nepasiruošusi prisiimti atsakomybę.



7. Amžius kurį pasirinkai, tavo gyvenime buvo laimingiausias. Jeigu pasirinkai vaikystės metus - trokšti gyventi laisvai ir dėl nieko nesirūpinti. Jeigu paauglystės - nori gyventi linksmai. Jeigu nori būti suaugusi - esi atsakinga ir siekianti savo tikslo.

8.Jeigu praleistum paskutines valandas su šeima ar draugais - esi emocinga, jeigu viena - esi niūri ir nepastovios nuotaikos. Jeigu dieną praleistum besilinksmindama ir darydama beprotiškus dalykus - esi nenuspėjama ir gyveni šia diena. jei dieną praleistum kaip visada, esi tvirta ir drąsi.

9. jeigu rinktimeisi nuotraukų albumą ar kažką tokio, esi sentimentali. Jeigu kažką vertingo - linkusi į materializmą. Jeigu pasiimtum drabužį - esi atsargi, jei pasą arba kompiuterį - praktiška.


Kiek šiame teste tiesios? kas jums atitiko?

5 Komentarai

  1. Patiko :)
    Aš irgi turiu tokį testuką psichologinį, gal kada įkelsiu.
    Nežinau, kiek čia tiesios, bet smagus užsiėmimas buvo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ki kurie atsakymai iš dalie atitiko, kai kurie - ne. Pavyzdžiui aštuntas klausimas - esu nenuspėjama, bet tikrai negyvenu šia diena - žvelgiu į ateitį. Tokių dalinių nesutapimų buvo, ir ne vienas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. man patiko, ir daugiau tokių dalikėlių reikėtų :).

    AtsakytiPanaikinti
  4. O Dieve, man viskas atitiko :) Noriu daugiau tokių

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man irgi labai patiko. Norėtusi tokių daugiu :p

    AtsakytiPanaikinti