CHRISTMAS COMING...



Laaaaabas vakarėlis, princesės! Toms, kurios mane nepažįstat, rekomenduoju paskaityti:
http://thetd4you.blogspot.com/2012/05/meet-me-halfway.html
Man labai smagu sveikintis su jumis, naujame, šviežiame „Teenage Dreams tinklaraštyje vėl... iš naujo. Žinau, kad jus nuvyliau, kad labai greit pasitraukiau vien todėl, nes šiek tiek palūžau, bet džiaugiuosi, kad padariau pauzę ir ji padėjo sustiprėti, o dabar naujomis jėgomis, idėjomis ir motyvacija grįžtu šildyti jūsų rudeniškų širdučių!

Mano geriausia draugė nenustoja taukšti apie Kalėdas, apie tai kaip jos jai patinka ir kaip ji jų laukia, todėl šį straipsnį skiriu jai ir visoms, kurios su nekantrumu laukia to šilto meto, kai širdis prisipildo džiaugsmo, kai šypsaisi be priežasties, namai kvepia mandarinais, o pačios puošta eglutė, džiugina visą šeimą. So, let‘s begin!
Turbūt visos sutiktumėte, kad ruoštis Kalėdoms(pirkti dovanas, puošti eglutę) (kad ir kaip  norėtųsi) dar ankstoka, tačiau yra keletas dalykų, kurie galėtų jus pradžiuginti, laukiant šio nuostabaus meto.
1.      1.Siūlau savo youtube grojaraštį ar (bet kokį , kokį naudojate) papildyti senomis arba naujomis dainomis apie... Kalėdas.
2.    2.   Išsitraukite iš palėpės ar dėžės lemputės ir jomis apsivyniojusios... nusifotografuokite! Garantuoju puikų Kalėdišką kadrą, tik nepamirškit šypsotis!



3.      3. Surašykit dalykų, kuriuos PRIVALOTE padaryti ar pakeisti iki Kalėdų sąrašą. Tai gali būti paprasčiausi dalykai: daugiau šypsotis, atsiprašyti brolio, pasakyti mamai kad ją myli kiekvieną kart paliekant namus, pakeisti mitybą arba šukuoseną ir t.t.

4.     4. Suraskit visus namuose esančius Kalėdinius atvirukus ir juos perskaitykite arba suverkite ant siūlų ir pasikabinkite kambaryje, kad kiekvieną rytą atsikėlusios, galėtumėt šiltai nusišypsoti sau, ir paskaityti draugų gal ketvirtoje klasėje rašytus linkėjimus.



5.       5.Kaip manai, ar kas nors turi teisę uždrausti tau jau dabar pradėti galvoti apie Kalėdines dovanas? Ne! Juk kiekvienas prieš pat Kalėdas imame niurzgėti, kad nėra pinigų, o taip norisi nudžiuginti mamą receptų knyga, tėtį- dailiomis kojinėmis, o seserį gražiais plaukų segtukais. Pats metas pradėti... taupyti. Juk gal vieną kartą grįždama namo nebeužsuk į parduotuvę šokoladuko, močiutės kiekvieną mėnesį duodamus pinigėlius pasidėk saugioje vietoje. Nė nepastebėsi kaip tavo santaupos virš gražiausiomis Kalėdų dovanomis tiems, kuriuos myli.
6.       6.Nuspirk mandarinų ir apdovanok jais savo draugus arba šeimą. Tas kvapas primena Kalėdas ir gal būt padės tau bent mintimis grįžti į praeitas Kalėdas.

7.      7. Pažiūrėk visą seriją filmų kuriuose yra bent mažytė užuomina apie Kalėdas. Bus geriau jeigu darysi tai su draugais, juk visiems kartu- smagiau!
8.       8.Išsikepk imbierinių sausainiukų! Nepamiršk to saldžiarūgščio kremo, kuris priverčia „praryti liežuvį“ kiekvieną kartą valgant tuos dangiškus sausainėlius.

9.     9. Ir mano mėgiamiausias punktas, laukiant Kalėdų tai... buvimas geresniu. Juk tu žinai, kad Kalėdos stebuklų metas todėl iki tol galėtum tapti geresnė: sau, draugams, šeimai, galų gale net tiems, kurių nepažįsti. Juk nėra taip sunku atsiprašyti už padarytas klaidas, gatvėje nusišypsoti kažkam, kas to visai nesitiki, nupirkti saldainį sutiktam vaikui, priglausti šunelį, netikėtai atsiradusį tau prie durų, išplauti indus po vakarienės, padėti seseriai ar broliui su namų darbais, o sau? Ar žinai ką gali padaryti sau? Gali tiesiog kiekvieną rytą pasakyti sau kokia esi graži, ir to pakaks, kad būtum geresnė.


10.   Palieku šį punktą jūsų fantazijai (laukiu komentaruose jūsų kalėdinio laukimo idėjų).

Štai, keletas patarimų, kuriais norėjau su jumis pasidalinti, kad labai nenusimintumėte kad Kalėdos dar labai toli. Tikiuosi tas laikas neprailgs, o mano patarimai išeis į naudą.
O toms, kurios nemėgstate Kalėdų, manote kad tai tik komercinė šventė kažkam uždirbti gerus pinigus, tik pamąstykit apie tai, kad net jeigu kažkas iš to uždirba didelius pinigus, tai ne priežastis nemėgti Kalėdų. Siūlau tiesiog įsileisti tą Kalėdų dvasią kuri jau greitai pasibels į mūsų visų širdis. Juk yra sakoma, jeigu kažkas nepatinka, reikia keisti požiūrį į tai, tiesa?

Rūpinkitės savimi ir iki greito susitikimo. Jūsų, Vitalija.

10 Komentarai

  1. Šiltas straipsnis.:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai nudžiugau, jog grįžai. :) Labai tai vertinu. :>

    Ir labai vertinu tavo talentą. :) Tikrai tokį turi ir jį privalo pamatyti visi. :) Tavo straipsniai visada buvo, kaip sakė pirmasis anonimas, šilti. Nesistengdavai įtikti į kažkokius kriterijus, tiesiog buvai savimi - ir tai padėjo. :)

    Labai linkiu neprarasti to savitumo. Didžiulės tau sėkmės ir neblėstančių idėjų. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Vilija, o aš visada vertinau tavo malonius žodelius ir visada iš jų stiprybės semdavausi, galima sakyti visada buvai man šiokia tokia motyvacija ir tas žmogus, kurio įvertinimas labai glostydavo širdį. Ačiū tau ir tikrai pažadu neprarasti savitumo. ! :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Wow, blogas atsinaujina! Nustebau atėjus po gero mėnesio ir pamačius tiek grįžusių rašytojų. O straipsnis tikrai sušildė. ♥

    AtsakytiPanaikinti
  6. Neda, grįžtam su naujom idėjom ir su trenksmu! kaip malooonu,ačiū.:*

    AtsakytiPanaikinti
  7. Buvo malonu skaityti straipsnį ir pritariu anonimui, tikrai jautėsi šiluma šiame straipsnyje, ačiū ;)

    AtsakytiPanaikinti
  8. awww jis toks mielas, toks žadinantis tikėjimą :)), bet per tave mano Kalėdų laukimas dar labiau paaštrėjo :D.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ačiū jums, kad skaitėt. :)*
    ahrr, Kalėdos. Laukiamiausia šventė. -.- :D

    AtsakytiPanaikinti