Informacija/ klausimas


Labas!
Kaip leidžiat šią pakankamai šaltą pirmadienio popietę arba gal geriau sakyti.. Pavakarį? Viliuosi, kad gerai. Šiame pranešime turiu jums be galo didelį klausimą.. Kuris svarbus mano tolesniam buvimui blog'e. Todėl šiame pranešime apibūdinsiu savo tris rubrikas ir JŪS man padėsit išrinkti 2, kurias vesiu. Viena bus nauja, o kitos.. Senosios, kurias vedžiau ankščiau.

  • Ką mes turime gražaus?
Spėju, kad šią rubriką atsimena kiekvienas kuris apsilankydavo blog'e, tačiau dabar čia yra ir naujų skaitytojų, kuriuos supažindinsiu su šia rubrika. Į ją, pagal paskirtą temą reikia atsiųsti savo gražiausią daiktą. Pavyzdžiu aš noriu jog šią savaitę siųstumėt žiedus, vadinasi ir laukiu gražiausių žiedų. Vėliau, įkeliu balsavimą su gautomis nuotraukomis ir savaime suprantama, jūs balsuojat, o po kelių dienų, paskelbiu laimėtoją ir iš jos paimu interviu, susijusį su ta tema. :)
Pavyzdys : http://thetd4you.blogspot.com/2012/07/ka-mes-turime-grazaus-balsavimas-ir.html

  • Filmai
Faktiškai, ši rubrika nė neturi pavadinimo, nes kiekvieną kartą jis vis kitoks. Joje pristatau po vieną filmą kurį mano manymu vertėtų pažiūrėti, aprašau jį (aišku visko neatskleisdama), įkeliu jo trailer'į ir nuorodą arba patį filmą, kad būtų galima jį žiūrėti dabar pat ir nemokamai. Taipogi pasidalinu ir kitų žmonių, kurie žiūrėjo šį filmą nuomonėmis, pasidalinu ir savąja ir leidžiu jums susidaryti tam tikrą nuomonę dar nemačius filmo. Manau, kad tai pakankamai aktuali rubrika,bet nežinau ar tai ir dabar daugeliui aktualu.

  • Naujiena! Savaitės aktualija
Tai ir yra naujoji rubrika, kuri man šovė į galvą.. Manau, kad būtų visai įdomu kiekvieną savaitę "atkapstyti" aktualią temą ir apie ją parašyčiau vieną, du straipsnius išplėtodama viską kiek galėdama daugiau ir įdomiau. Parašydama kuo įdomesnius dalykus ta tema. Pavyzdžiui - savaitės aktualija jog yra šunys. Tai suprantama, jog pristatyčiau jų žinomiausias veisles, apie kiekvieną po truputį, tuomet galbūt parašyčiau kažką apie jų dresavimą, ligas ir panašiai. Priklausomai nuo temos. Žinau, kad užimtų daug laiko, bet pasistengčiau atrasti jo kuo daugiau. Pavyzdžio nėra, nes tai naujiena.

Ką gi, pristačiau jums savo tris rubrikas, iš jų teliko išsirinkti dvi ir dabar darbas jums - padėti ją išsirinkti. Jeigu būtų mano sprendimas, greičiausiai, kad rinkčiausi pirmąją ir trečią, bet.. Jūsų sprendimas. Kiek žemiau atrasit apklausą, kurios neignoruokit ir atsakykit. Sekančiame pranešime pranešiu kokias rubrikas vesiu ir po truputį įsibėgėsiu  į jas. 

Turi klausimą? Nesidrovėk ir klausk! Atsakysiu :)
Ir ačiū už balsus.
Monika. x

14 Komentarai

  1. Ta savaitės aktualija skamba kaip didžiausia nesamonė :DDDD Gal girta buvai, kai sugalvojai? :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. ANONIME SUSIDEGINK TU, KAIP NERVINA TOKIE NGL. IR VA BŪTENT KAŽKOKIAM VIENAM TURI VISKAS NEPATIKTI. VALINK TU IŠ ČIA, VISIEM ATSIBODAI.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Puikios visos rubrikos ir tiesą sakant visų norėčiau, bet balsavau už 1 ir 3. Sėkmės, Monikut. Ir nekreipk dėmesio į tuos tūlžingus anonimus, nes yra tokių, kurie tave palaiko. mua mua

    AtsakytiPanaikinti
  4. O tu Monika, laikykis :) Neleisk kitiem pasiekt to ko jie nori. Rašyk čia iki blogo egzistavimo pabaigos. :))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Vitalija ir Supykusi ačiū už palaikymą. :*

    AtsakytiPanaikinti
  6. žmogus galvoja, stengiasi, o jūs sumaišot su purvais... įvertinkit bent pastangas. :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Monika suauk ir dink iš blogo. :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Anonime - tai tau čia reiktų suaugti. Bent įvertink žmogaus pastangas. Ji rašo, bando įtikti skaitytojams, o tu ką? Pūni prie pc ir kitus drabstai purvais. Kietas mat? Atsigauk.
    Nepatinka Monika? Ką gi, visiems neįtiksi. Praleisk jos straipsnius pro akis ir leisk jai normaliai dirbti TD, negadindamas jai gyvenimo.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Pats ir uzauk anonime rimtai jau pradeda nervint kai po kiekvienu normaliu straipsniu ateina ir raso nesamones kazkokie uzsidepresave lochai. monika, tu faina ir ignorink tokius daunus. man patinka tavo straipsniai ir as uz visas rubrikas

    AtsakytiPanaikinti
  10. pirmas ir antras!!!! :)) antras privalomas (juokauju) :D

    AtsakytiPanaikinti