Mini-konkursas ''Diena parke'' PRIMINIMAS



Merginos,

Ar kartais nepagalvojate, kaip smagu būti mažoms? Gaila, jog laiko atsukti atgal nebegalime, bet mes visada galime bent piršteliu, bent žvilgsniu grįžti į tą nuostabų laikotarpį - vaikystę. Seniau čia rengdavau mini-konkursėlius, kurių metu ir kviesdavau visas skaitytojas prisiminti tą vaikystę. Kadangi visiems tikrai patikdavo ir sulaukdavau daug dalyvių - tą reikalą aš pratęsiu.

Šiandien kviečiu dar kartą prisiminti nerūpestingas dienas ir tapti stiliste. Situacija - geriausia jūsų draugė panikoje. Po pusvalandžio jai susitikimas su mielu vaikinu iš gretimo rajono, o ji net neįsivaizduoja ką apsirengti. Ar galite jai padėti? :) Aš esu visiškai įsitikinusi, jog nepaliksite savo geriausios draugės nežinioje ir padėsite jai pasiruošti maloniam susitikimui su vaikinu parke. 

Padėsiu greitai nusigauti iki draugės namų. Tiesiog paspauskite ČIA ir jūs jau stilistės vaidmenyje. Paruoškite savo draugę nuostabiam, nepakartojamam pasimatymui parke. Prieš išleidžiant ją į susitikimą nufotografuokite draugę - klaviatūroje raskite mygtuką 'Print Screen SysRq' (virš delete) Paspauskite jį. Paskui atsidarykite paint'ą, iš įrankių juostos pasirinkite viršaus dešinėje pusėje esantį 'pažymėti'. Jo pagalba pažymėkite tam tikrą plotą ir spauskite Ctrl + V vienu metu. Gaunate savo sesutės atvaizdą. Gautą vaizdą išsaugote ir atsiunčiate man į gmail'ą wilyte911@gmail.com iki lapkričio 2d.

Gavusi visų stilisčių darbus juos sukelsiu į blog'ą ir jūs rinksite geriausią draugę-stilistę. Laimėtoja gaus ilgą, išsamų ir tikrai nenuobodų interviu apie drabužius, geriausias drauges ir laisvalaikį. :)

Labai kviečiu visas dalyvauti - tai tikrai paprasta. :)

Na, o aš skubu ilsėtis!

Saldžios nakties,
Vilija.


2 Komentarai

  1. Kaip pasiilgau šių konkursų! Būtinai reikės sudalyvauti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip fainei sugalvota ;p, AŠ ir sudalyvausiu, nors brolis ir išjuoks, kad žaidžiu tokį žaidimą, bet tame ir yra esmė truputuką sugrįžt į vaikystę...

    AtsakytiPanaikinti