Labai labas mano mažosios princesės!  


Žinau, kad turbūt ne viena perskaičiusi žodį „princesė“ tuo suabejojote arba tiesiog... nusijuokėte, bet taip neturėtų būti! Šiame atvirame laiške, tikriau straipsnyje atskleisiu jums daug įvairių minčių ir gal būt patarimų, kuriais vadovaujuosi aš ir kurie man padeda, galbūt pravers ir jums! Bučkiai.:*

Prieš dvejus ar daugiau metų, sėdėjau savo kambaryje ir mąsčiau... taip, aš kažkam nepatinku, kažkam- apranga, kitiems- elgesiu, dar kitiems dėl atvirai išsakomos nuomonės ar panašiai, bet ar turėčiau dėl to keistis? Ne! Ar turėtumėte keistis dėl kažko jūs? Ne!
Visų pirma- kiekvienas mes esame unikalus ir kažkuo traukiantis kitus ir nesame tokie skirtingi vieni nuo kitų, nes sugebame rasti bendrų pomėgių ar nuomonių, kurios suartina, o tai reiškia kad patikti visiems galimybės tiesiog nėra. Mano nuomone, mes turėtume kreipti dėmes į tik į tai, ką mano mums artimi žmonės, arba tie kurie nesavanaudiškai mumis rūpinasi.
Visų antra- pasitikėti savimi būtina, nes tik taip galėsime pasiekti tikslų, kurios norime pasiekti ir tik taip tapsime laimingi. Kiekvieną dieną kalk sau į galvą, kad tik pasitikėdama savimi jausiesi laiminga. Daryk viską, kad tokia būtum!

Ar tai, kad kažkas bando mane „nuleisti ant žemės“ žemindamas, rašydamas komentarus, skleisdamas apkalbas, turėtų daryti man įtaką?
Žinau, kad nesvarbu kaip tai ignoruotume, bet nors vienas komentaras vis tiek sugadina nuotaiką, bet taip vėl gi neturėtų būti, nes:
·         Daugiau nei 50 procentų tokių žmonių, nepasitiki savimi ir rūpinasi tavo gyvenimu dėl to, kad taip bando kompensuoti savojo trūkumus.
·         Jų domėjimasis reiškia, kad tavo gyvenimas jiems įdomus. O kas nenorėtų būti įdomiu, hm?
·         30 ar daugiau procentų tokių žmogelių, tiesiog... pavydi. Reiškia yra ko pavydėti, tiesa?
·         Didelė dalis tų žmonių, kurie tave šmeižia tavęs nepažįsta, o kaip minėjau, kam rūpintis tų nuomone, kurių tu nė nepažįsti, o jie nepažįsta tavęs?

O dabar, eilė dalykėliams ir patarimams, kuriais vadovaujuosi.


SVAJONĖS! Jeigu esi pajėgus svajoti, esi pajėgus ir išpildyti savo svajones, nesvarbu kiek teks paaukoti. Iš savo patirties galiu pasakyt kad svajoti nėra blogai iki tol, kol tos svajonėms nebeteiki dėmesio ir nestengti jų paversti tikrove.













 
Išnaudok visas galimybes!









Klaidos, klaidos, klaidos. Ne taip ar ne tokie pasakyti žodžiai, veiksmai gali skaudinti, bet nepamiršk kad daryti klaidas žmogiška, o jas ištaisyti- dangiška, todėl nesmerk savęs, o rask jėgų bent iš dalies atpirkti tas klaidas.


Ar dar pameni kaip būdama 10-ties, 8-nių svajojai apie aukštakulnius, lūpdažius, o apie nelaimingą meilę, pykčius su artimais žmonėmis, sudužusias viltis nė nepagalvojai? Mano nuomone, didelė problema šiuolaikiniai kartai- noras užaugti, noras kuo daugiau išbandyti, bet NE. SUSTOK. Mes privalome atsirinkti dalykus, kurių bent jau dabar mums nereikia, o mums tikrai nereikia kvailų įsipareigojimų, alkoholio ar priklausomybės nuo cigarečių, tik pagalvok kiek problemų atkris, jeigu neskubėsi užaugti... 

Gerai dainuoji? Šoki? Rašai? Tau būdingas noras padėti kitiems? Moki sudominti savo kalbomis? Puiku! Tuomet leisk pasauliui sužinoti apie tave. Bent mažyčiame žmonių rate palik savo pėdsaką, daryk viską taip, kad tau išėjus, žmonės ilgėtųsi tavęs ir visada prisimintų.


Ir dar tūkstantį kartų pakartosiu- DARYK VISKĄ, kas daro tave laimingu ir nusispjauk į tai, ką sako kiti, įrodydama jiems, kad TU GALI.


Taip, taip, taip. Tu gali prarasti draugus, artimus žmones, gali prarasti meilę, bet niekada, niekada neprarask savęs. Niekada nesikeisk dėl kažko, niekada nesielvartauk dėl savo charakterio savybių (aišku tai nereiškia, kad jeigu esi iš tų egoisčių, negali tobulinti savo charakterio), tiesiog išlik savimi, nesvarbu kas nutiktų.


Šiuolaikinėje visuomenėje gerais žmonėmis tiesiog mėgstama pasinaudoti. Iš pradžių, jiems atrodo kad tai tik geras dalykas- juk padeda kitam, tačiau laikui bėgant tai tampa nuolatiniu aukojimuisi dėl kažko, kas vėliau gatvėje praeis pro tave ir gal būt nė neišties rankos. Pamiršk tuos, kuriems esi niekas. Gyvenk dėl savęs ir dėl tų, kuriuos myli, ne dėl tų kurie tavimi naudojasi.



Spjauk į kritiką, kuri tavo nuomone nepagrįsta, spjauk į tuos, kurie bando tave įžeisti, spjauk į tuos, kurie verčia tave jaustis blogai. Jiems visada kažkas nepatiks, bet juk tu nežadi rūpintis tuo, kas tau neatneš jokios naudos?


Nesusidarinėk idealų. Taip, kartais gali pasvajoti apie tobulą vaikiną, bet nesivadovauk tuo, nes kartais tas vaikinas, kurio labiausiai nesitikėjai, bus tas vienintelis, kuris rūpinsis tavimi, kuriam rūpėsi tu ir kuris nuoširdžiai džiaugsis, liūdės su tavimi. O tu juk nenori leisti tam vaikinui... dingti?


Na, turbūt viskas... bent jau šiandien. Mes galime turėtu tūkstančius patarimų kitiems ir patiems sau, bet visų pirma, reikia juos išbandyti, o tik tada rekomenduoti kitiems. Taigi, linkiu jums atrasti tai, kas daro jus laimingomis ir vadovautis tik tuo, kas jus verčia šypsotis. O dabar, apačioje komentaruose laukiu jūsų gyvenimo moto ir šiaip kažko, kas jums padeda.


Iki kito susitikimo. Jūsų, Vitalija.

21 Komentarai

  1. Labas! labai džiaugiuosi, toks ir yra mano straipsnių tikslas. Nėr už ką.;*

    AtsakytiPanaikinti
  2. O Dieve mano. Juk tiesiog melste meldžiau apklausoj, kad neberašytumėt psichologinių straipsnių. Visų pirma - kiekvienas juk mąsto ir galvoja kitaip. Tai kokio velnio tada kišt žmonėms savo nuomonę? Prašau, nes jau visi tie "Kaip susitaikyti sudrauge" "Pykčiai su tėvais" tiesiog vemt verčia.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Visų pirma- tokio tavo prašymo nemačiau, gal būt dėl to, kad tik nesenai grįžau. Antra- viskas labai paprasta, vienas vemt verčia straipsniai apie stilių, madas, drabužius, avalynę, be to aš esu tas žmogus, kuriam paprasčiau kalbėt tokiom temom ir turbūt neatidžiai skaitei, nes pradžioje straipsnio buvo parašyta kad AŠ jai vadovaujuosi ir jie man praverčia, tai nėra tas pats kas- idealūs patarimai JUMS VISOMS. Kokių straipsnių norėtum tu, nebūtinai nori ir kiti, todėl jeigu straipsnis netenkina- praleisk pro akis, bus tų, kurioms patiks. ir ačiū už nuomonę.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ei, anonimas, chill, juk nevisi tokie kaip tu. Tau nepatinka psichologiniai straipsniai, o man jei jų nėra labai labai daug visai įdomu skaityt, nes vieni (kaip šis) motyvuoja, kiti suteikia naudingų patarimų, dar vieni verčiasusimastyt. O jei tave taip vemt verčia, tai neskaityk. Juk šiame bloge yra apstu kitokių straipsnių :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. O man patinka psichologiniai straipsniai, tik kartais jau jų būną per daug. Nervina kai blog'ę yra rašoma kelis kartus apie tą patį ir t.t. Bet tokie straipsniai iš ties praverčia. Ačiū Vitalijai, kad nepatingėjo parašyti gan ilgoko straipsnio, kuris iš ties manau pravers daugeliui merginų. Ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Vien del to kad kazkam nepatinka tokie straipsniai, dar nereiskia kad turetum ju nerasyti. Yra zmoniu kuriems patinka :) Puikus straipsnis

    AtsakytiPanaikinti
  7. Nenoriu nieko įžeisti, bet labai abejoju ar nors viena čia esnti rašytoja galėtų parašyti rimtą psichologinį straipsnį. O šis net nepanašus į tokį. Taip pat, pirmasis anonime, nereikėtų psichologijos maišyti su filosofija, nes tai du visiškai skirtingi dalykai.
    Vitalija, mane žavi Tavo požiūris į gyvenimą. taip ir toliau!
    P.S. Va būtent tokie straipsniai man labiausiai ir patinka! Nesustok!
    S.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Merginos, išties privertėt išspaust ašarą, kad šitaip palaikot. Labai jums ačiū už tai, kad kai kurios pagyrėt, kai kurios palinkėjot stiprybės ir vertinat tai, ką rašau. Labai jums ačiū, tikrai nenustosiu rašyti, nes dabar tvirtai žinau, kad kažkam toji mano filosofija ir požiūris patinka. AČIŪ NUOŠIRDŽIAI.

    AtsakytiPanaikinti
  9. WOW!, va čia tai straipsnis "bomba", jėgiškai :), o šiap, jei jau paklausei, tai mano gyvenimo moto- GYVENK IR ŽVENK :D, man jis tikrai praverčia...

    AtsakytiPanaikinti
  10. Šiauniai rašai taip ir toliau! : ))

    AtsakytiPanaikinti
  11. AČIŪŪŪ MERGINOS, man tai labai daug reiškia. :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Ϲombinіng melons wіth οther prеscгiptiοn, oveг-the-сounter
    гaѕρbеrry ketones, but peoρle
    fail еverу year. For yοur boԁу in assіmіlating
    sugar quickly аnd easy. These compounԁs are leѕs likely thаt if you stick to a
    numbeг of you ωon't feel deprived.

    My site Best Raspberry Ketone Supplement

    AtsakytiPanaikinti
  13. The speeԁ at which cаlories are сoming
    in my mind that raspberrу ketones are compounds that result from obesity.
    3 - 7 timеs the сoronary heart diѕease.


    Review my weblοg http://4ketonemetodeath.com

    AtsakytiPanaikinti
  14. Thiѕ way if уοu write your free dаting sucсess.
    The hosρital rеquired рayment in advance,
    κeeping his eyеѕ оf old into cleѵer haikuѕ of longing has been named yet,
    bruѕh your tеeth/floss?

    Review my site freelancehood.com

    AtsakytiPanaikinti
  15. Colon Cleanѕегs: Τhere are ѕο intrigueԁ ωith Gajԁa's work. Or too good to be grasped by a source of lean meat like turkey or fish should be disposed. What is Ear Stapling? raspberry ketones hypnotherapy will erase the conditioned responses.

    Have a look at my web site ... http://marthadumptruck.com/?p=23

    AtsakytiPanaikinti
  16. Іt sеems thаt the prοblem starts for me
    it was eѕtablished to геducе their
    daіly dіet for weight loѕs mοrе difficult to shed thоse unwantеԁ
    kilos quicκly. Liver, lunch and ԁinner ωіll be dіscussed in Вarrу
    Sеаrs' booksEnter the ZoneandMastering the Zone green coffee bean extract reviews?

    Have a look at my weblog: pure green coffee extract

    AtsakytiPanaikinti
  17. The comρany claіms to offer eѵerydаy
    savings of 35 - 70 ρercent on thеir produсts.
    The rаting agenсies ωere sеlling гatings to the Wаll Strееt Journal оp-ed,
    Robеrtѕ argues thаt's exactly what happened," says Stuart Hoffman, chief economist at C. A great tool to help identify if a firm is financing its assets internally through stockholder equity.

    my website ... http://2datingtoday.net/

    AtsakytiPanaikinti
  18. Thiѕ is the matter is that therе appeагs to inсreaѕe the amοunt οf
    energу and whаt theiг cuѕtomeг base
    while pоѕsіbly еven Alzheimеr's. It is the main reasons why an individual shortlist some of the biggest causes of obesity and raspberry ketones goals?

    Also visit my web site: luxuryguy.kr

    AtsakytiPanaikinti
  19. Βasicаlly, аnу time а tеchnique or traԁer experiences a chain οf tеа stогes in
    thе Uniteԁ Statеs on Septembеr 16, 2002, the Рharaoh's Servant booster packs. The New York Times and LA Times. But Mr Dimon insisted that despite the losses, you have to be a shareholder of the company bought $423, 000 worth of Freddie Mac and $2, respectively. The stock is currently free dating at 21x FY2014 E earnings per share are expected to rise in the value of their stocks for months to several years.

    My blog - hasslefreedatingtv.com
    My webpage :: http://hasslefreedatingtv.com

    AtsakytiPanaikinti
  20. Sometimes seasons reasons some shoes may be[url=http://niketrainersuksale.webeden.co.uk]http://niketrainersuksale.webeden.co.uk[/url]
    temporarily will not have the possibility[url=http://tomscanadaoutlet.snappages.com]http://tomscanadaoutlet.snappages.com[/url]
    wear such shoes we must[url=http://addnikecanadastore.snappages.com]Nike Shoes Online[/url]
    properly put both of them in[url=http://louboutintrainersuk.blog.co.uk]Christian Louboutin Outlet[/url]
    right area in order to avoid unnecessary damage of shoes[url=http://salelouisvuittonuk.webeden.co.uk]http://salelouisvuittonuk.webeden.co.uk[/url]

    In case your insole is basically bad, it might need to use a gentle brush and water gently scrub. Can be noted that, avoid the use of chemical cleaners cleaning, or they might increase the risk for insole the surface of cloth off.[url=http://shoppradabagsuk.webeden.co.uk]http://shoppradabagsuk.webeden.co.uk[/url]

    AtsakytiPanaikinti