TIESIU PAGALBOS RANKĄ




Labas vakaras, princesės! :*

Šiandien Vilija man perleido anksčiau pačios plėtotą rubriką „Tiesiu pagalbos ranką“ ir aš tuo labai džiaugiuosi, nes dabar galėsiu tapti ta nepažįstamąja kuri nešališkai patars jums, paguos arba pabandys bent trupučiu prisidėti ir išpildyti jūsų prašymus. Labai ačiū toms, kurios rašėte, prašėte patarimo, guodėtės ir pasitikėjot manimi. Dėl jūsų privatumo neviešinsiu nei vardo, nei kitų duomenų. Tačiau, kad galėčiau padėti ne tik konkrečiai merginai, atskleisiu situacijas ir kaip patariau jose elgtis. Primenu, kad nesu profesionalė, ir mano patarimai turėtų būti tik priedas prie jūsų pačių priimtų sprendimų, taigi nesmerkit.  

KAIP ELGTIS KAI SUSIŽAVI VAIKINU, KURIS VIS DAR IŠGYVENA DĖL BUVUSIOS MERGINOS IR PALAIKO SU JA RYŠIUS.


  • Kaip priversti pamiršti jį tą merginą?

Geriausias kelias, padėti vaikinui pamiršti buvusią merginą nėra nuolatinis SMS žinučių rašymas ar dėmesio rodymas, visų pirma turi tapti gera jo drauge, kuri nesavanaudiškai juo rūpinasi ir jo neišgąsdinti, siekdama greičiau turėtų jį šalia savęs- visgi vaikinas vis dar įskaudintas buvusių santykių. Kaip jau minėjau pirmiausia- įgyk jo pasitikėjimą, praleisk su juo kuo daugiau laiko, o tik tada, kai pajusi jog tarp jūsų gali šis tas būti arba kad jis pamiršo savo mergina ir nebe taip ja domisi- galėsi rūpintis jūsų ateitimi kartu ir panašiai.

  • Kaip jam neįkyrėti ir pakviesti susitikti, jeigu to bijai?

Susitikti gali pakviesti ne tokiu "aiškiu" būdu, tiesiog parašyk jam žinutę jog nori tarkim.. pasivaikščioti, bet draugės "pasiplovė", gal būt jis sutiks? Arba tiesiog pasakyk, kad nori eiti valgyti ledų, bet vienai nebus jokio malonumo ir panašiai. Be to, tas kvietimas puiki proga nekonkrečiai paklausti jo, ar tarp jūsų gali šis tas būti. Jeigu keletą kartų ims ir nežymiai iš to "išsisuks" iškart suprasi, jog jis tiesiog.. nenori.  Bendravimas realybėje jus suartintų žyyymiai greičiau nei tūkstančiai SMS žinučių, prisimink tai. 

  • P.S. Jeigu kartais galvoji, kad esi pasiruošusi iškloti jam visą tiesą apie savo jausmus, pagalvok- ar esi pasiruošusi būti jo mergina, jeigu jis sutiktų ir ar esi pasiruošusi skaudžiam antausiui, kai jis pasakys, kad visko pradėti dabar tiesiog nenori? Viskas priklauso nuo tavęs.


Taigi, aptariau vieną iš klausimėlių, kuriuos gavau. Tikiuosi mano patarimai jums pravers ir dar kartą dėkoju toms, kurios rašėte. Pasistengiau visoms atrašyti, o toms, kurios turite klausimų/ieškote patarimo NESVARBU KOKIA TEMA, visada galite rašyti į v.stonkute@gmail.com

Iki susitikimų, Vitalija.

3 Komentarai

  1. Ši situacija gana artima man, todėl buvo visai įdomu paskaityti patarimus. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na, norėjosi daugiau patarimų, bet kaip pirmam kartui, gerai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. hmm idomu, bet galbut galetumet parasyt posta apie tjp kaip pamirst vaikina?

    AtsakytiPanaikinti