Pinigų PASLAPTIS arba kaip gauti pinigų be vargo




Praeitoje temoje susipažinote su PASLAPTIMI ir jos galia (http://thetd4you.blogspot.com/2013/01/paslaptis-arba-kaip-gauti-tai-ko-nori.html). Šiek tiek sužinojote apie tai, kaip gauti tai, ko norite. O ką daryti, jeigu norite pinigų? Labai daug naujo nesužinosite, tačiau šiame straipsnyje įsigilinsite į pinigų PASLAPTĮ ir sužinosite, kaip gauti pinigų be didelio vargo.


Kol esame paaugliai, mums milijonų nereikia. Aišku, jie nepamaišytų, tačiau būtinybės nėra, kai mūsų visais finansais pasirūpina tėvai. Bet juk neprošal turėti daugiau pinigų laisvalaikiui, tiesa? Žinoti pinigų paslaptį tikrai bus naudinga, jeigu tik mokėsite ja naudotis. Nepamirškite, kad svarbiausia yra tikėti.
 Iš esmės principas nuo PASLAPTIES norams pildyti, labai nesiskiria. Žinodamas PASLAPTĮ Tu gali prisitraukti bet ką, taip pat ir pinigus. Taigi, kaip tai padaryti?

Kaip prisitraukti pinigus?
„Pinigai nėra vienintelis atsakymas, bet jie svarbūs.“
Barakas Obama – JAV prezidentas

Negalvok apie jų trūkumą.
Turbūt nuolatos girdi dejuojančius tėvus ar draugus, kad trūksta pinigų. Turbūt ir pačiais teko padejuoti. O kaip manai, kodėl pinigai pas Tave neatkeliauja? Jeigu susipažinai su PASLAPTIMI, žinosi ir atsakymą. O atsakymas yra labai paprastas – apie ką galvosi, tą ir pritrauksi. Dauguma žmonių tik ir galvoja apie tai, kaip jie neturi pinigų. Jie siunčia savo mintis į visatą, o visata visuomet atsiunčia atoveiksmį jūsų mintims. Šiuo atveju atsiunčia dar daugiau situacijų, kurioms reikia dar daugiau pinigų. Taigi, jeigu Tau reikia pinigų, Tavo mintys turi suktis tik apie teigiamus dalykus, visuomet turi galvoti, kad Tu jų turi pakankamai.
Prisitrauk gausą
Galbūt galvosi, kad tai nesąmonė ir negali būti taip lengva, nes tuomet kodėl tiek daug žmonių neturi pakankamai pinigų? O gi todėl, kad jie blokuoja jų atėjimą į jų pačių gyvenimus. Visata nuo Tavęs neslepia pinigų, jie čia pat, tačiau reikia mokėti juos prisitraukti arčiau. Tavo mintys „turiu daugiau pinigų nei reikia“ turi nusverti „neturiu pakankamai pinigų“.Tu turi būti ir jaustis laimingas DABAR. Nesvarbu ar tai susiję su tikslo siekimu, ar su pinigais. Turi jaustis taip, lyg Tavo troškimas jau būtų Tave pasiekęs. Stenkis į visatą išspinduliuoti džiaugsmą ir laimę, taip Tau viskas grįš atgal, tik jau su veiksmu ar daiktu. Taip Tau visata atsiųs gerus dalykus, lygiai tokius pačius, kokius ir įsivaizdavai. Ir prisimink, kad ne Tavo reikalas kaip gausi tuos pinigus – tiesiog tikėk, kad juos gausi.
Mylėk tai, ką darai
Tiesiog nepamiršk daryti tai, kas Tave džiugina ir kas Tau yra malonu. Kaip teigia knyga, tai yra dar viena PASLAPTIS. Taip, visi žinom, kad už pinigus nenusipirksim laimės, tačiau ar žinojai, kad už laimę galim nusipirkti pinigus? Tiesiog reikia daryti tai, kas teikia laimę, o su laime ateis ir pinigai. Tai tinka ateities darbui. Rinkitės tai, ką mylite. Juk daugiau pinigų pritrauksite tuomet, kuomet mylėsite savo veiklą.

Dėkingumas
Už visus Tau siunčiamus gerus dalykus būtinai dėkok. Dėkok maldoje, dėkok mintyse, svarbu daryk tai iš širdies. Dėkok už tai, lyg tai jau būtų nutikę. Jausk dėkingumą ir nesirūpink,kad dar kažkiek trūksta. Skleisk geras mintis ir jos aplankys Tave kai Tau jų labiausiai reikės. : )

Vaizdiniai
Naudojant paslaptį turi visuomet viską įsivaizduoti. Aišku, nelengva nuolatos įsivaizduoti pinigus, tačiau Tu gali įsivaizduoti, ką su tais pinigais veiki. Taip pat gali pasidaryti plakatą su daiktais, kurių Tau reikia ir džiauktis jais. Pamatysi, kaip greitu metu jie taps Tavo nuosavybe.
Taip pat gali sau išsirašyti čekį (jį gali rasti tinklalapiu http://thesecret.tv/images/check/the-secret-check.pdf). Jame įrašyk sumą, kurią galėtum gauti artimiausiu metu, taip pat užrašyk datą. Čekį padėk Tau matomoje vietoje arba įsidėk į piniginę ir lauk savo sėkmės. Negalvok iš kur gausi tiek pinigų, jeigu veiksi iš vien su visata ir jai siųsi reikiamas mintis, ji Tau atsiųs tinkamas aplinkybes, žmones ir daiktus, kurie priartins Tave prie to, ko Tu nori.
Ši mintis su čekiu ne šiaip sau sugalvota. Šią mintį davė vienas garsus aktorius. Štai jo istorija (iš knygos „Jaunimo galios PASLAPTIS“) :

  Kartą netekęs darbo ir palūžęs aktorius užvažiavo į kalvos viršūnę, nuo kurios buvo matyti Holivudas, žvaigždžių miestas. Žvelgdamas į kino studijų teritorijas prisiminė sunkų gyvenimą paauglystėje, kai dienomis eidavo į mokyklą, o naktimis dirbo fabrike sargu. Paskui atėjo laikas, kai jo šeimą išvarė iš namų, ir jiems teko gyventi folksvagene, namelyje ant ratų. Jis vėl perkėlė dėmesį į dabartį, o paskui pasielgė iš ties provokuojamai: išrašė sau dešimties milijonų dolerių čekį
! Ant jo užrašė „Už aktoriaus paslaugas“ ir nurodė datą – po penkerių metų. Paskui visur su savimi nešiojosi čekį, kad šis primintų jam tikslą, ir darė, ką labiausiai mėgo, – vaidino!
 Po penkerių metų
jaunasis aktorius už kiekvieną filmą, kuriame atlikdavo pagrindinį vaidmenį, uždirbdavo daug daugiau nei dešimt milijonų. Ir kokia gi pavardė buvo ant to čekio? Džimo Kerio.
Palūžęs ir netekęs darbo Džimas Keris neturėjo pagrindo tikėtis uždirbti dešimt milijonų dolerių
! Tačiau jis nenusiminė. Apsisprendė, ko nori, o tada patikėjo, kad tai gaus. Ir Tu gali taip padaryti.

„Kaip manai, kodėl vos vienas procentas žmonijos uždirba maždaug
96% visų uždirbamų pinigų? Nejau manai, kad tai atsitiktinumas? Taip jau sukurta. Jie kažką supranta. Jie žino PASLAPTĮ, ir štai dabar supažindiname su šia PASLAPTIMI.“
Bobas Proctoras
Paslaptį jau žinai ir Tu ir tik nuo Tavęs priklauso, kaip ja pasinaudosi. Gali sėdėti ir skųstis, nekęsti pinigų ir taip jų atsigrasyti, bet gali padėti pasauliui ir sau, tapdamas geriausiai apmokamu aktoriumi savo gyvenimo filme.

8 Komentarai

  1. Man irgi labai patiko. Ypač ta Džimo Kerio istorija. Nė nežinojau to ;o

    AtsakytiPanaikinti
  2. žiauriai jėga O.o, o praeitam straipsny Secret rašei, kad tai pakeitė tavo gyvenimą, gal gali pasakyt kaip pakeitė?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tiesiog labai daug dalykų pradėjo sektis, pradėjau labiau pasitikėti savim, susiradau daug draugų :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. o tau visada iseina padaryt viska kaip norejai naudojantis paslaptimi?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na, taip :) Tik reikia tinkamai galvoti :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nori uždirbti tai tikrai patikimas, suprantamas ir lengvas būdas ypač tiems kas silpnai moka anglų nes viskas parašyta lietuviškai.
    Tai yra Lietuviškas reklamos peržiūros svetaine, iš kurios nemažai tikimasi, tai ko gero pažangiausias Lietuvių kurtas PTC.
    Už auksinio paspaudimą: 0.031lt.
    Už referalo paspaudimą: 0.0035lt.
    Referalai po 0,60lt
    Išmokėjai į mokejimai.lt sąskaitą
    Minimali išmoka 1Lt
    Už paspaudimą - 0,005$
    Už ref paspaudimą - 0.001$
    Min išmoka 1$
    Nereikia investuoti
    išmoka į perfectmoney ir egopay
    Nuoroda
    http://lankstus.lt/?r=orestas21

    AtsakytiPanaikinti