Karštą vasaros dieną galime vis dažniau pasvajoti apie...

Nijolė

Sveiki visi! Su jumis sveikinuosi aš - Nijolė, tačiau kortelės vis dar negavau. :D
Šiandieną norėčiau, kad Jūs atsipalaiduotumėte ir pasvajotumėte. Apie bet ką... Kad ir apie tai kokia profesija tave domina.
Turbūt daugelis merginų, per pamokas neturėdamos ką veikti dažnai sąsiuvinio paraštėse piešė įvairius piešinėlius, merginas apsitaisiusias įmantriais rūbais ir taip toliau. Kodėl nepabandžius ir vėl? Tik šį kartą tuo užsiimti galėtume rimčiau.
Savaitei tapkime mados žinovėmis, stilistėmis ar dizainėrėmis. Griebkime popieriaus lapą, pieštuką ar kokią kitą piešimo priemonę ir išliekime savo vaizduotę piešdamos. O pieškime žmogučius aprengtus kuo madingiausias ir įdomiausiais rūbeliais. Tada tereikės piešinuką nufotografuoti ir atsiųsti e.paštu man ( forever.best1998@gmail.com )
Po savaitės Jūsų piešinukus įkelsiu čia ir atiduosiu į skaitytojų rankas, tai jie turės nuspręsti kuri vis dėl to nusipelnė "Savaitės stilistės/dizainerės" vardo. Taigi lauksiu Jūsų piešinių savaitės bėgyje. :)

O taip atrodo mano piešinukai kuriuos šiandien nupiešiau. :)

12 Komentarai

  1. Manau, kad tokie dalykai, kaip šis, padės mums atnaujinti TD blog'ą. Tikrai puiki ir originali mintis! Šaunuolė, Nijole! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Neblogai. Galėtumėm tęsti šį konkursą, sukurti jam atskirą skiltį bloge. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Malonu girdeti, manau, kad tesiu si konkursa
    . :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Idomus konkursas ir grazus tavo piesinukai:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. kazkaip neitema jis cia.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Dalyvausiu. Patinka piešti ir kažkaip sudomino :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. dalyvausiu, sudomino :) tik balsavimas galetu buti ne tik tarp skaitytoju, bet ir tarp rasyoju. o kaip del prizu? nemanau kad jie butini:)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Manau galetu balsuoti, ir skaitytojos, ir rasytojos.o kaip del prizu, tai manau jei konkursa padarysiu savaitini tai prizu manau nebutina daryti. Tiesiog dabar ziuresiu koks aktyvumas, kaip viskas rutuliojasi, o po to ziuresiu ka toliau daryti.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Blogai, kad piešt nemoku :D Kai pripiešiu ten kokių smailų.. :D

    AtsakytiPanaikinti