Rubrika - "Sportuokime drauge"

Sveikutės! Šiandien, atnešu į blogą naujieną! Manau, kad daugelis merginų, prasidėjus vasarai užsibrėžė sau tikslą, susijusį su sportu. Galbūt vienos merginos per vasaros laikotarpį nori padailinti savo kojytes, sustiprinti pilvo presą ar tiesiog numesti svorio. Tam, kad merginos galėtų pasidalinti savo patirtimi, parodyti savo užsibrėžtų tikslų rezultatus, pradėsiu vesti naują rubriką, pavadinimu "Sportuokime drauge".
 
 Į šią rubriką, galės įsitraukti visos TD skaitytojos (o gal ir skaitytojai (?) ), kurie per vasarą nusprendė padailinti savo kūno linijas ar numesti svorio - sportuodami! Jeigu tokio tikslo dar neužsibrėžėte  - pats laikas tai padaryti, nes kiekvieno dalyvaujančio šioje rubrikoje - laukia interviu. O vieno dalyvio - staigmena!



Taigi, trumpai pristatau ką reikia daryti, norint dalyvauti šioje rubrikoje.

1. Visu pirma parašyk, kokį sau tikslą užsibrėžei ir kokių rezultatų iš to tikiesi. Pvz.:  Užsibrėžiau tikslą numesti svorio. Tikiuosi, kad pavyks numesti 8 kilogramus.
2. Atsiųsk keletą savo nuotraukų, kurioje matytųsi tavo kūno linijos.
3. Parašyk, kokiu būdu sieksi sau užsibrėžto tikslo. Pvz.: Savo užsibrėžto tikslo sieksiu darydama rytinę mankštą ir bėgiodama vakarais. 
Nepamirškite nurodyti savo dabartinio svorio!


Visa tai siųskite el. paštu: simonospapuosalai@gmail.com ir nuo šio laiško atsiuntimo pradėkite siekti savo užsibrėžto tikslo! Visi Jūsų atsiųsti laiškai, bus talpinami TD bloge. Po Jūsų laiško paskelbimo, gausite laiškus nuo manęs su klausimais kaip jums sekasi ir pan.  Viskas taip pat bus talpinama čia! :)

P.S.:  Jeigu turi patirties susijusios su svorio metimo ar kūno dailinimu, nori ja pasidalinti su TD skaitytojomis, taip pat parašyk man ir galbūt būsi ta, kurios mintys ir nuotraukos puikuosi TD bloge! 

P.S.S: Jeigu norite sustiprinti pilvo presą, siūlau - http://thetd4you.blogspot.com/2013/05/manksta-pilvo-presui.html
Jeigu sieksite padailinti savo kojytes, siūlau - http://thetd4you.blogspot.com/2013/04/grazioms-kojytems-koju-manksta.html


Nežinau ar gausiu laiškų, nežinau ar tai gera mintis, nežinau ar pavyks ši rubrika, bet bent jau pabandysiu tokiu būdu šiek tiek atnaujinti "Teenage Dreams" blogą! :)

Labai lauksiu Jūsų laiškų,
Simona Š. 


7 Komentarai

  1. šita idėja labai gera! man visada trūksta motyvacijos sportuoti, o dabar manau, tai bus lyg paskatinimas!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai patiko idėją. Bet turiu kitą pasiūlymą - gal geriau tau reikėtų įdėti pratimus kuriuos darytu VISI kurie metą svorį. Taip matytume rezultatus dar geriau - vieniems tai labiau matysis, galbūt kitiems ne , bet dėl to bus dar tik įdomiau! Nes kai kurios gali daryt kaip tik ne tuos pratimus kurių reikia, tad reiktu tokio žmogaus kuris juos parodytų ir pasakytų ką daro...

    AtsakytiPanaikinti
  3. SUPER rubrika! Kelias dienas prieš buvau blogo čiate rašiusi, kad reikėtų tokios rubrikos. Atsitiktinumas, ar ne, štai ji ir pasirodė! Šaunu. :) Manau, sudalyvausiu ir pati. Tik klausimas: jei aš jau ir taip mėnesį aktyviai sportuoju, ar apsimoka dalyvauti? :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū. :)
    Gintarija, manau dalyvauti bet kuriuo atveju yra verta. Jeigu mėnesį sportuoji, tai mano manymu, vis tiek jau turi šiokios tokios patirties, kuria galėtai pasidalinti su TD skaitytojomis. Būtų šaunu, tad labai lauksiu Tavo laiško! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Oooo, kaškas panašaus į mano mintį kuria parašau apklausoje:)

    AtsakytiPanaikinti