Susirašinėjimo popieriniais laiškais akcija sugrįžta!

Grįžti iš mokyklos, patikrini pašto dėžutę ir tarp begalės reklaminių žurnalų ir sąskaitų lapelių randi laišką, kuris adresuotas tau. Ar kada nors esi patyrusi šį nuostabų jausmą? Ar tu ką tik pakratei galvą? Puiku, nes šiandien "Teenage Dreams" tinklaraštis tau suteikia nuostabią (o gal ir vienintelę?) progą susirasti naujų draugų, su kuriais galėsi susirašinėti popieriniais laiškais iš visos Lietuvos!

Susirašinėjimo popieriniais laiškais akciją skelbiu jau trečią kartą. Pirmą kartą ją paskelbiau daugiau nei prieš metus. Tuomet ji sulaukė gan didelio dėmesio. Antrą kartą ji buvo surengta rugpjūčio mėnesį ir akcija sulaukė dar didesnio populiarumo nei pirmą kartą, nes į akciją įsitraukė apie 30 mūsų skaitytojų! Tikimės, kad šis skaičiukas šį kart dar labiau padidės!

Taigi, ar nori turėti draugę, su kuria galėtum bendrauti tikrais popieriniais laiškais? Tuomet nieko nelaukusi skaityk sąlygas ir įsitrauk į akciją!

KĄ REIKIA PADARYTI?

1. Iki kovo 9 dienos turėsite užsiregistruoti el. pašte. Jums tereikia parašyti savo vardą, pavardę, tikslų namų adresą bei savo amžių, ir visus šiuos duomenis atsiųsti el. paštu: laiskai.akcija@gmail.com Taip pat nepamiršk parašyti, kad nori dalyvauti akcijoje ir pasižadi būti sąžininga. Tie, kurie pasižadėjimo neparašys, akcijoje nedalyvaus!
2. Kovo 9 dieną, tinklaraštyje bus paskelbtos visos dalyvės (adresų neviešinsiu, nebijokit), kurios nusprendė įsitraukti į šią akciją.
3. Tą pačią dieną visoms bus išsiųsti adresai, pagal kuriuos turėsite parašyti laišką kitai merginai. Tai reiškia, kad tavo adresas bus duotas kitai dalyvei, o tau taip pat bus duotas kitos dalyvės namų adresas. Ir jeigu visos bus sąžiningos, turėsi dvi susirašinėjimo laiškais drauges. Nes vieną laišką rašysi vienai merginai, tu pirma, o dar kažkuri dalyvė, kuriai bus duotas tavo adresas, parašys laišką tau. 

KO REIKIA LAIŠKUI PARAŠYTI?
  1. Popieriaus lapo (tai gali būti laiškų popierius, spausdinimo popierius ar tiesiog sąsiuvinio lapas)
  2. Vokelio (jei moki, gali pasidaryti pati)
  3. Pašto ženklo (rasite bet kuriame pašto skyriuje, spaudos kioskuose)
  4. Žmogaus adreso, kuriam rašysi ir siųsi laišką.
KAIP IŠSIŲSTI LAIŠKĄ?
  1. Parašytą laišką įdėkite į voką ir užklijuokite.
  2. Voko dešinėje pusėje, viršuje, kampe, užklijuokite pašto ženklą. 
  3. Pagal apačioje esantį paveikslėlį, užrašykite savo bei gavėjo adresą. 

Lauksiu visų jūsų dalyvavimo!
Simona Š. 

*Komentuok šį pranešimą ir gauk 1 tašką. Dalyvauk rubrikoje ar konkurse ir gauk 3 taškus. Tapk aktyviausiu "TD" blog'o skaitytoju ir laimėk knygą "Trise prieš mafiją". Daugiau informacijos ČIA*

14 Komentarai

  1. Dalyvausiu :) Tikiuosi nebus taip, kaip aną kartą :D Nei atsakymo į savo laišką negavau, nei to kurį turėjau gauti iš kažkurios merginos :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. O gali dalyvauti ir vaikinai? :)*

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas - gali, bet didelė tikimybė, kad teks susirašinėti su mergina. Bet jei to nori, žinoma. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Būtų įdomu pabangyt, smagu, kad rengiate tokias akcijas, juk dabar sunku surasti susirašinėjimo draugą. Seniau žurnaluose būdavo tokios rubrikos.

    AtsakytiPanaikinti
  5. O, kaip ilgai laukiau kol vėl pradėsite šitą akciją:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Reikia pabandyti sudalyvauti :)) siunčiu jau laišką į gmail'ą! :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Pasiūlimas mažas : manau kad nedrasu siusti laiško pirmai kai net nežinai ka rašyti, tai galetumet parašyti, ką rašyti pirmajame laiške :))

    AtsakytiPanaikinti
  8. Bus parašyta, kai pildysiu antrą šios akcijos punktą. :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Sudalyvausiu :))

    AtsakytiPanaikinti
  10. Dalyvausiu!!! ;) Jau nusiunčiau tau savo adresą.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Tikiuosi nepavėlavau užsiregistruoti :)

    AtsakytiPanaikinti