2 metai kartu!


Labas vakaras! Galbūt ši diena, gegužės 8-oji, daugumai iš jūsų buvo paprastas pavasario ketvirtadienis, niekuo neišsiskiriantis iš kitų, bet aš, kaip TD administratorė, šiandien visą dieną negalėjau nustoti šypsotis. Negaliu patikėti, jog šiandien šis mažas blog'as švenčia dviejų metų gimtadienį! Įsivaizduot? DU METAI! Aš negaliu patikėti, jog mes švenčiame jau antrąjį gimtadienį!!!

Iš tiesų sunku viską suvokti.. Prieš du metus įkūriau šį tinklaraštį su labai paprastomis, vaikiškomis ir gal net šiek naiviomis mintimis... Pati ieškojau vietos, kur galėčiau rašyti, nevaržomai lieti savo mintis ir bendrauti su bendraamžėmis. Tokios vietos neradau, todėl nusprendžiau kažką sukurti... TD sukūriau tik tam, kad tokios kaip aš, kūrybingos ir savyje netelpančios paauglės, susiburtų į vieną vietą bendram tikslui. Norėjau, kad visos Lietuvos merginos galėtų išmokti rašyti straipsnius ir tiesiog gerai praleistų laiką.

Tai, ką mes turime šiandien... to tikrai neplanavau. Tikrai tikrai tikrai. Net geriausiame sapne nebūčiau susapnavusi, jog blogas turės daugiau nei 300 sekėjų, kiekvieną dieną šis tinklaraštis surinks tūkstančius peržiūrų... To tikrai nesitikėjau. Tiek partnerių? Žurnalai? Įmonės? Parduotuvės? Rimtai? Negaliu patikėti, kad iš to mažo, vaikiško blogiūkščio išaugo toks rimtas, savo vertę turintis blogas. Mes tai pasiekėm!

Per du metus buvo visko. Patikėkit, kai kurių mėnesių net nenoriu prisiminti... Pradedant dienomis, kada čia nieks neužsukdavo, blogas merdėjo, ir baigiant mėnesiais, kuomet skaitliukas sukdavosi nežmonišku greičiu. 

Visgi, manau, jog nereikia žvalgytis į praeitį. Kas buvo - pražuvo. Svarbu, kad dabar visi kartu galime džiaugtis, jog gyvuojame jau du metus. 

TD blogas reikalavo, reikalauja ir turbūt reikalaus labai daug pastangų ir laiko. Tokio darbo vienas žmogus padaryti nesugebėtų. Prie TD blogo gerovės prisidėjo be proto daug žmonių ir kiekvieno iš jų pastangas reiktų vertinti ir gerbti. Vienaip ar kitaip, aš tikrai nemanau, jog būtų įmanoma garbę ,,tu padarei daugiausiai' priklijuoti tik vienam žmogui. Tai, ką turime šiandien, pasiekėme visi kartu. Visi iki vieno. Be abejo, nuoširdų ačiū nuo savęs noriu ištart Monikai, Skaidrei, Simonai, Gintarijai, Dovilei - jūs, merginos, buvot žmonės, kurie tam tikra prasme buvo šviesa tunelio gale TD blogui. Dėkoju jums labai visoms už tai, kad prisidėjote prie šiandieninio rezultato.

Ačiū visoms rašytojoms, kurios gaišta savo laiką be jokio uždarbio, tik dėl jūsų, skaitytojai. Jūs nuostabios. Kiekvienas jūsų straipsnis... į šį blogą jūs įdėjote tiek meilės, kiek užtektų visiems pasaulio vienišiems žmonėms. Ačiū labai!

Ačiū partneriams, kurie su mumis bendradarbiauja ir mumis pasitiki. Jūs mums esate labai didelė pagalba ir didelis ramstis. Jūs esate puikus pavyzdys, jog dar yra geranoriškų žmonių, suprantančių ir palaikančių jaunimą.

Ir, be abejo, milžiniškas ačiū skrenda jums, mielieji skaitytojai. Be jūsų nebūtų mūsų, tikrai. Kiekviena jūsų peržiūra, komentaras, geras žodis ar patarimas yra aukso vertės.  Jūs pakeliate mus aukščiau debesų. Visada liksime jums dėkingi!

Būtų neįmanoma paminėti visų, prieš kuriuos lenkiu galvą. Šie du metai - nerealus laikas su dar nerealesniais žmonėmis. Susiradau daug pažįstamų, išmokau daug naujų dalykų. Ačiū tau, TD bloge. Tiesiog.

Su 2 gimtadieniu tave, Teenage Dreams.
Su 2 gimtadieniu visus, kuriems bent kiek rūpi šis blogas.

Ačiū, kad esat,
Vilija

6 Komentarai

  1. Džiaugiuosi, kad šiam blogui pavyko pasiekti tokių aukštų rezultatų ir kad šiandien blogas švenčia jau antrą gimtadienį. Tikiuosi, kad jis gyvuos dar ilgai. Sėkmės ateityje.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal kvailai nuskambės bet į įrašo pabaigą vos neapsiverkiau :DD rimtai... man su galva kažkas blogai. Reikia džiaugtis, o ne verkt :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ahhh, kaip greitai lekia laikas.. Labai nuoširdus įrašas, Vilija! Ačiū tau, kad įkūrei TD, kuris tiek daug, bent jau man, davė. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Viskas prasidėjo nuo mažo nekalto daigelio...:) O dabar jau ir medis beveik išaugo!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Su gimimo diena. Su gimimo diena. Su gimimo, su gimimooo, su gimimo diena!

    AtsakytiPanaikinti