Dalykai, kuriuos merginos privalo žinoti apie vaikinus


                                              Vaikinai, vaikinai, vaikinai... Kokie jūs?                                              
Kad ir kaip sakytumėme, jog vaikinai mums nerūpi, vis dėl to yra kitaip. Taip pat kaip jie beprotiškai nori suprasti moterišką logiką, to pačio nori ir merginos. Nei vieni nei kiti minčių skaityti kol kas nėra išmokę, tad reikia pasiklausyti mokslininkų atliktų tyrimų ir apklausų apibendrinimų tam, kad nustatyti, ko maždaug nori ir kas patinka visiems vaikinams. Yra dalykų, kuriuos žūtbūt turi suprasti ir žinoti apie vaikinus, kad santykiai su jais eitųsi kuo sklandžiau.

Vaikinai negali pakęsti, kai jų merginų nuotaika keičiasi per dažnai.
1. Vaikinas savo laiką skirtų futbolui ir žaidimams taip pat, kaip tu skirtum romanams ir makiažui. Tad niekada nereikėtų jam to drausti, nes pabandyk pasijusti jo kailyje. Vieną dieną jis tau pareiškia, jog jam nepatinka, jog daug laiko daraisi makiažą. Žinoma, tu numosi ranka ir sakysi "Ką, mielasis, tu čia nusišneki."
Kad ir kaip ten yra ar buvo, tačiau vaikinai į ilgalaikius santykius dažniau leidžiasi su protingomis merginomis, o ne tomis, kurios dėvi mini-sijonėlius. Net jeigu išsiskyrei su vaikinu prieš gerus kelis mėnesius, ir jis tave labai mylėjo, tikriausiai jis tave myli ligi šiol. Ypač, jeigu vaikiną palikai tu. Jeigu tavo buvęs turėtų vieną norą, jis paprašytų sugrąžinti tave į savo gyvenimą. Tačiau dažniausiai viską užvaldo principai arba išblėsusi meilė, ir buvusios poros nebesusitaiko.

2. Jeigu vaikinas aukoja savo sveikatą arba miegą, kad tik būtų šalia tavęs arba rašo tau iki išnaktų ir teigia, jog miegas jį aplenkė... Patikėk, jis tavęs neišnaudoja. Tu jam patinki daug stipriau, nei pati gali įsivaizduoti. Ne visi vaikinai vienodi. Taip pat, kaip ir merginos. Jeigu visas merginas vadintų "palaidūnėmis", ar nepultum ginti savo pozicijos, kadangi taip nėra ir niekada nebus? Aišku, kad nagais ir ragais gintum savo garbę. Vien todėl, kad sutikai kažkokį mulkį, kuriam galvoje tik vienas "dalykas", nereiškia kad likusieji tokie pat. Absoliučiai visi vaikinai atiduotų savo dešinė ranką tam, kad bent dieną galėtų skaityti merginų mintis ir suprasti, ko jos iš tiesų nori.

Vaikinai negali pakęsti, kai merginos apsimeta kvailomis. 
3. Niekada nebuvo ir nėra taip, kad vaikinas nenorėtų padaryti savo merginos laiminga. Paprasčiausiai kai kurie tiesiog nežino kaip tai padaryti. Jeigu mesteltum kokią užuominą, kas tave labai džiugina, būtų lengviau ir vaikinui, ir pati jaustumeisi laiminga. Vaikinų akims yra įprasta bėgioti ir klaidžioti aplinkui. Neturėtum iškarto pilti jam antausio, jeigu jis einantis su tavimi kartu dairosi į kitas paneles. Na, nebent jis tai daro itin akivaizdžiai ir laukia iš jų dėmesio. Tada taip, turėtum į tai reaguoti. Juk ir vaikinai nori sukelti pavydą. Pati juk mėgsti, kai vaikinas paskambina, parašo rytinę žinutę arba gražiai tave vadina? Tiesa ta, kad ir vaikinai neatsisakytų kartais to pačio gauti ir iš tavo pusės. Yra įrodyta, jog vaikinams komplimentai patinka labiau nei merginoms! Vaikinai tarp draugų apie savo merginas šneka dažniau, nei merginos. Taip, atrodo, kad tik merginos plepiauja su draugėmis apie įvairius vaikinus, tačiau vaikinai daro tą patį ir dar dažniau!

4. Vaikinai taip pat kaip ir merginos turi problemų, tačiau rečiau apie jas kalba arba nekalba išviso. Tad pasidomėdama ar viskas gerai ir išgirdusi teigiamą atsakymą neturėtum būti užtikrintai rami. Pasistenk išsiaiškinti tiesą ir padėk jam išspręsti problemas. Jeigu vaikinas ima šnekėti rimtai, klausykis jo ir nebandyk juoktis ar šaipytis. Vaikinai ne itin dažnai veliasi į rimtus pokalbius, tad jeigu šįkart taip nutiko, vadinasi tikrai kažkas vyksta. Jeigu vaikinas sako, jog yra pakvaišęs dėl merginos, tai vadinasi taip ir yra. Labai mažai vaikinų, kurie tai gali pasakyti ir iš jų tokius žodžius girdėti yra retenybė. Nesvarbu kiek daug vaikinai kalba apie seksualumą, trauką ir išvaizdą. Žinok viena, kad asmenybė nusveria viską. Jei neturėsi charakterio, būsi neįdomi, o tik graži, nei vienas vaikinas į tave rimtai nežiūrės. Nepuoselėk vilčių, kad vaikinams patinka tuštutės.

5. Vaikinai savo merginas myli labiau, nei merginos savo vaikinus. Taip jau yra. Jeigu tarp jūsų kils ginčas, kuris kurį myli labiau, be abejonės laimės vaikinas. Jeigu vaikinas tave švelniai erzina ir nori pamatyti tave kiek supykusią, tai įprastai reiškia, jog jam patinki. na, nebent jis tai daro savo draugų akivaizdoje. tada su susižavėjimu tai neturi nieko bendro. Tokios žinutės kaip "Žinai ką? Ai, pamiršk" palikimas privers vaikiną visą dieną galvoti apir tai, ką tu norėjai pasakyti. Galop jis prieis išvadą, kurios tu nesitikėjai. Jis tiesiog pasakys "nieko tai nieko". Niekada taip nesielk. Niekada nesišaipyk iš vaikino, jeigu jis susigraudino dėl tam tikrų dalykų. Nesvarbu, kad galbūt jis vakar šaipėsi iš tavęs, jog verkei žiūrėdama jausmingą dramą.

6. Vaikinai nekenčia, kai kalbi apie savo buvusius vaikinus ar simpatijas. Dar didesnė klaida,
Vaikinus labai erzina, kai merginos ima aiškintis santykius tiesiog
 viduryje parduotuvės arba jo draugų kompanijoje. 
dabartinį vaikiną lyginti su buvusiu! Net jei dabartinis vaikinas geresnis. Vaikinai gali flirtuoti su visomis merginomis visą dieną, tačiau prieš eidami gulti jie galvoja tik apie tą, kuri jam iš tiesų rūpi. Vaikinai nėra aiškiaregiai, tad viską ką galvoji turi jam pasakyti, o ne tylėti. Vaikinai nemėgsta būti lėlėmis, kuriomis naudojiesi norinti priversti drauges pavyduliauti. Prieš drauges niekada nesielk su juo kitaip, nei elgiatės vieni du. Daugumai vaikinų - rūkanti mergina yra pati nepatraukliausia. Vaikinui reikia dažnai priminti, jog tu vis dar jį myli.

                                                 Vaikinai, ko jūs norit iš merginų?                                                     
Būtų tikrai labai smagu, jeigu prie kiekvieno vaikino būtų ir instrukcija, kaip su juo elgtis ir kokios merginos jam patinka. Na, bet to nėra ir vargu ar bus, tad turime išmokti būti tokiomis, kokios žavi daugumą vaikinų. Visada yra išimčių, tačiau. Apklausus būrį vaikinų, dažniausiai buvo paminimos kelios pagrindinės merginų savybės, kuriu vaikinai jose ieško ir neradę tiesiog medžioja kitą. Tad skaitykime ir švieskimės, merginos. 

Pasitikėjimas savimi. Vaikinai sako, kad nieko nėra patrauklesnio, už savimi pasitikinčią merginą. Mergina, kuri žino savo vertę ir tiki tuo, ką daro, tarsi kviečia vaikiną sakydama "Jeigu man būsi geras, galbūt prisileisiu tave kiek arčiau...". Vaikinai tiesiog negali atsispirti tokiam "pasiūlymui"! Visada rodyk, jog esi savimi patenkinta. 
Humoro jausmas. Niekas nenori bendrauti su paniurėle, kuri kalba tik rimtomis temomis ir negali pasijuokti iš savęs. Vaikinui labai svarbu turėti šalia savęs merginą, kuri puikiai supranta juokelius. Taip santykiai netaps rutiniški ir nuobodūs.
Išvaizda. Ko gero čia niekuo ir nenustebino vaikinų noras turėti šalia savęs gražią merginą. Juk tu ir pati su bjauriuoju ančiuku nebendrautum! Tačiau tai nereiškia, jog vaikinai nori, jog atrodytum kaip modelis. Jie nori, kad būtum moteriška ir save prisižiūrėtum. To pakanka! 
Bendri pomėgiai. Jei neturėsi nei vieno bendro pomėgio su savo išrinktuoju, jums bus labai sunku rasti bendrą kalbą ir galop vienas kitam nusibosite. Jei iki šiol nemėgai formulės-1, tai tau teks pasidomėti ir bent kiek parodyti vaikinui, jog tau įdomu tai, kas įdomu jam. Vaikinas dėl tavęs padarys tą patį. 
Bendri pomėgiai - vienas iš svarbiausių tvirtų santykių pamatų.
Rūpestis. Kiekvienas iš mūsų norime justi tą rūpestingumo ir reikalingumo jausmą. Kartais užtenka paklausti "Mažuti, kaip tau praėjo diena?". O jei neprašoma padarysi jam skanaus valgio arba padarysi masažą... efektas garantuotas. Atmink, kad ne tik vaikinas turi tavimi rūpintis ir domėtis. To pačio laukia ir jis. Jei nepaguosi tu, paguos kita. 
Gebėjimas klausytis. Pastabumas detalėms - štai ką vertina vaikinai. Jeigu tu atsimeni, kokia jo mėgstama spalva arba žinai, kada jo mamos gimimo diena - vaikinui tai geriausia dovana, kokią jis tik gali gauti iš merginos. 
Sąžiningumas. Vaikinai nemėgsta dramų, užuominų ir žaidimų santykiuose. Vietoj to, viskas turi būti paprasta ir lengvai suprantama. 
Sugebėjimas nustebinti. Vaikinui svarbu, kad tu mėgtum nuotykius, būtum spontaniška ir drąsi. Jie įvertina tai kaip gebėjimą gyventi taip, kaip nori pati, bei jie žavisi merginų skleidžiama energija. 

Žinoma, svarbiausia nepersistengti ir elgtis natūraliai. Turi tiesiog priprasti atrodyti elegantiškai, nevaikščioti su nubyrėjusiu nagų laku ir nesidažyti kaip lėlei. Merginos ir vaikinai grožį supranta kitaip, tai jeigu tavo berniukas sako, jog gražiai atrodai ir nepasidažiusi, vadinasi taip ir yra. Nemanyk, kad jis su tavimi būtų, jeigu atrodytum baisiai. 
                                                  Berniukai, mes jus demaskavom!                                                

8 Komentarai

  1. Pastebėjau kelias klaideles, bet straipsnis visapusiškai patiko! Tiek išdėstymas, tiek paveikslėliai ir raidžių fonas. Seniai tokio straipsnio reikėjo, jau buvau išsiilgus! Ačiū labai! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man asmeniškai tai vienas geriausių straipsnių. Šaunuolė, straipsnis tikrai vertas dėmesio!:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man šis straipsnis labai patiko! Skaičiau su dideliu susidomėjimu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai geras straipsnis :) . Manau, pravers :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dovile, tai vienas geriausių Tavo straipsnių! Skaityti norisi vien dėl išdėstymo, paveikslėlių ir spalvų, o patarimai aiškūs ir konkretūs, nepilstoma iš tuščio į kiaurą. Tiesa, buvo keletas klaidelių: kai kur nelabai aiškios sakinių konstrukcijos, du sakinius galėtum sujungti į vieną ir panašiai, bet tokios klaidos laikui bėgant yra ištaisomos. Puikiai padirbėjai, šaunuolė! Spaudžiu visas tris reakcijas. :)

    AtsakytiPanaikinti