Naudingos programėlės Jūsų išmaniesiems

Gyvenimo be mobiliojo telefono neįsivaizduoja daugelis. Rankose jį laikome beveik nuolat. Bet dažniausiai tokį naudingą daiktą naudojame tik asmenukėms daryti arba žaisti nuobodžius žaidimus. Tačiau yra daugybė programėlių, kurios gali padėti ne tik smagiai praleisti laiką, bet ir ruošti matematikos namų darbus! Šiandien pristatysiu keletą tokių programėlių.



,,Duolingo''
Norite išmokti naują kalbą, tačiau nežinote, nuo ko pradėti? Programėlė ,,Duolingo'' tam puikiai tiks. Naudodamiesi šia programėle galite mokytis šias kalbas: ispanų, prancūzų, vokiečių, italų, portugalų, olandų, airių bei danų kalbas. Be to, tobulinsite ir anglų kalbos žinias, nes mokymai vyksta būtent šia kalba. Naudodamiesi šia programėle išmoksite taisyklingai kalbėti bei rašyti pasirinkta kalba. 


,,Shazam''
Visi žino tą jausmą, kai išgirsta gerą dainą, o vėliau niekur negali jos rasti. Nuo šiol, šios problemos išvengsi, jei naudosiesi ,,Shazam'' programėle. Tau tereiks šiai programėlei duoti ''pasiklausyti'' dainą ir ji nurodys ne tik norimos dainos pavadinimą, bet ir nuorodą, kur tą dainą rasti.

,,WomanLog''
Žymėti ''savo dienas'' paprastame kalendoriuje jau atgyvena. Nors daugelis net ir nežymėdavo. Užmiršdavo arba tiesiog tingėdavo pasižymėti. O tai juk taip svarbu! ,,WomanLog'' programėlė labai patogi, lengvai suprantama. Jei tavo menstruacijos reguliarios, ši programėlė tiksliai nurodys, kada vėl sulauksi ''pusseserės iš raudondvario''. Taip pat šioje aplikacijoje gali žymėti svorio, kūno temperatūros pokyčius bei simptomus, kuriuos jauti mėnesinių metu.

,,7 minute workout''
Nori šiek tiek pagražinti kūno formas, tačiau niekaip nerandi tam laiko? Na, septynias minutes laivo laiko tikrai rasi!  7 minučių programą sudaro tikrai nesunkūs pratimai visam kūnui. Iš viso jų yra trylika. Kiekvieną pratimą reikia atlikti 30s. Po jų yra 10s pertrauka. Taip pat gali nustatyti priminimą tam tikram laikui, kada gali atlikti mankštą.

,,Mathematics''
Daugeliui matematika yra kažkas neįveikiamo. Jei priklausai šiai žmonių grupei, ši programėlė kaip tik tau! Atlikti matematikos namų darbus užtruks vos keletą minučių. Ši programėlė gali spręsti ne tik paprastus sudėties bei atimties veiksmus, bet ir lygtis, sistemas, funkcijas ir t.t. 

,,Lifesum''
Puiki programėlė visoms merginoms! Tiks tiek norinčioms atsikratyti svorio, tiek norinčioms išlaikyti esamą svorį, tiek norinčioms jo priaugti! Ko nori, pasirenki programėlės pradžioje. T.y. savo tikslus. Ši programėlė siūlo ką valgyti, skaičiuoja kalorijas ir t.t. Tai puikus tavo mitybos dienoraštis!

,,Polyvore: Shop, Style, Fashion''
Ši programėlė skirta visoms fašionistoms! Daugybė aprangos idėjų, drabužių, aksesuarų bei kitų grožybių! Taip pat gali kurti savo aprangos derinius. Prie kiekvieno rūbo yra kaina ir nuoroda, kur galima įsigyti. Taip pat čia galima rast ir interjero idėjų.



Šias programėles galima rasti ne tik mano, bet ir daugelio kitų merginų telefonuose. Lengvai suprantamos, patogios bei naudingos! O ir vietos telefone užima nedaug.


14 Komentarai

  1. Mano nuomone pasirinikai visai įdomia tema. Turinį pateikei suprantamai ir neapkraudama nereikalingais sakinias. Jau iškarto įsidiegiau kai kurias programeles. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. WomanLog tikrai labai naudinga, lengva ir patogi proramėlė, irgi rekomenduoju :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai, labai patikoooo, jei kas žinot dar kokių gerų programėlių, pasidalinkit, būsiu dėkinga ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dėkoju už naujai sužinotas programėles, kurios jau yra mano telefone! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Naudingas ir lengvai skaitomas straipsnis. :) Tik gaila, kad mano telefonas - Nokia Lumia 520, kuris dar tik besikuriantis, t.y. modelis yra visai naujas ir neturi daug populiarių programėlių. Na, bet tikiuosi, kad su laiku atsiras jame ir tokios kaip Lifesum bei Polyvore, kurios sužavėjo mane. :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Anonimas 1 - ačiū :) To ir siekiu. Viską pateikti kuo paprasčiau.
    Anonimas 2 - tikrai taip. Turbūt geriausia programėlė iš čia esančių!
    Anonimas 3 - kol nėra normalių argumentų, šis komentaras man nieko nereiškia ;)
    Utopia, Ema - ačiū Jums!
    Anonimas 4 - verkiu :)
    ForevaLovatic - Ačiū :) Manau laikui bėgant atsiras ir šios programėlės tavo telefonui. Viskas juk labai greitai tobulėja, keičiasi :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai įdomi tema. Aišku, kai kurios programėlės būtinos arba tiesiog reikalingos. Kai kurios man praverstų, bet dabar negaliu jų parsisiųsti :D :O

    AtsakytiPanaikinti
  8. O, ačiū už šią temą. Tačiau jai trūko spalvingumo, kažkaip tuščiai viskas parašyta.
    O dėkoju, dėl to, nes dabar žinosiu kokias programėles siųstis į savo iPhone. :D

    AtsakytiPanaikinti
  9. saunuole! buvo idomu skaityti, neprekrauta informacija, bet yra viskas ko reikia :d daugiau tokiu straipsniu!

    AtsakytiPanaikinti
  10. Galejai daugiau programeliu pasiulyt, o siaip straipsnis visai nieko.

    AtsakytiPanaikinti