Kalėdinė akcija: Keičiamės šventiniais atvirukais!

Sveikos, "Teenage Dreams" tinklaraščio skaitytojos! Štai ir pagaliau į mūsų širdis ir namus pasibeldė nuostabus metų laikas - švenčių, Kalėdų laukimas. Turbūt nieko nėra smagiau už kalėdinės eglės puošimą, namų dekoravimą, dovanų pakavimą, imbierinių sausainių gaminimą.. Man asmeniškai, dar yra labai smagu rašyti, siųsti ir gauti popierinius, šventėmis kvepiančius laiškus. Ar pamenate, kai prieš maždaug pusę metų aš jau trečią kartą "TD" tinklaraštyje organizavau daug dėmesio ir dalyvių sulaukusią akciją: "Keičiamės popieriniais laiškais"? Po šios akcijos ne kartą esu gavusi jūsų laiškus su prašymais, organizuoti ją vėl ir vėl... Popierinių laiškų akcija ateityje tikrai bus, tačiau šįkart, prieš didžiąsias ir gražiausias metų šventes, kviečiu jus sudalyvauti kalėdinėje akcijoje, kurioje mūsų puslapio skaitytojos galės keistis kalėdiniais atvirukais.

Ar pameni, kada paskutinį kartą atidariusi pašto dėžutę, radai popierinį laišką arba atviruką, parašytą kito žmogaus? Tikiu, kad prisiminti yra labai sunku.. O gal to išvis niekada nebuvo? Galbūt nė karto nepatyrei to nuostabaus jausmo, kuomet atsidariusi pašto dėžutę, tarp krūvelės reklaminių leidinių, skelbimų ir sąskaitų lapelių, tu randi ranka parašytą laišką/atviruką, kuris yra skirtas būtent tau? Būtent šios akcijos tikslas toks ir yra - pasveikinti vieni kitus su šventėmis ir patirti šį puikų jausmą. Viskas vyks taip pačiai, kaip vyko popierinių laiškų akcijoje. Jūs man siųsite savo adresus, kuriuos po tam nustatyto laiko, aš duosiu kitam dalyviui, o jūs taip pat gausite dalyvaujančio žmogaus adresą. Pagal jums duotą adresą, jūs turėsite išsiųsti kalėdinį atviruką arba atvirlaiškį ir laukti, kol patys gausite atgal. Tad jeigu norite keistis kalėdiniais atvirukais ir esate sąžiningas žmogus, kviečiu jus registruotis ir prisijungti prie šios akcijos!

KĄ REIKIA PADARYTI, NORINT PRISIJUNGTI PRIE AKCIJOS?
  1. Visų pirma, jei nori dalyvauti kalėdinių atvirukų keitimosi akcijoje, tau reikės užsiregistruoti. Tam turite tik savaitę laiko. Tad iki gruodžio 17 dienos, į el. paštą: laiskai.akcija@gmail.com, turi parašyti savo vardą, pavardę, tikslų namų adresą, pašto kodą ir pasižadėjimą, jog dalyvaudama šioje akcijoje, jūs tikrai būsite sąžininga. Žinutės laukelyje būtinai įrašykite: "Kalėdinis  TD paštas"
  2. Gruodžio 17 dieną, kuomet registracija bus nutraukta, blog'e paskelbsiu visas dalyves (adresai nebus viešinami), kurios prisijungė prie šios akcijos. Tuo pačiu bus paskelbta ir platesnė informacija dėl atvirukų siuntimo: kokius atvirukus siųsti, ką ant jų galima užrašyti, kaip reikia išsiųsti atviruką ir panašiai. 
  3. Tą pačią dieną, visoms dalyvėms bus išsiųsti adresai, pagal kuriuos turėsite siųsti atviruką. Tai reiškia, kad tavo adresas bus duotas merginai, kuri atsiųs atviruką tau, o tau - merginos adresas, kuriai atviruką siųsti tu. Visas principas toks pats, kaip ir susirašinėjimo popieriniais laiškais akcijoje. 
Labai kviečiu visas registruotis, dalyvauti ir pajusti, ką reiškia gauti kalėdinį paštą. :)
Iki susitikimo!


2 Komentarai