Aktyviausio skaitytojo rinkimai!


Štai ir prabėgo dar vieni metai mūsų visų gyvenimuose.. Dar vieni metai kupini malonių staigmenų, netikėtumų, sėkmės, bet galbūt tuo pačiu ir problemų, išgyvenimų, skausmo.. Prieš kelias dienas triukšmingai ir linksmai pasitikome Naujuosius metus, stebėjome į dangų kylančius spalvotus fejerverkus, o štai jau šiandien privalome versti naują, visiškai baltą ir šviežią lapą, nes 2014-ieji metai liko tik istorijoje. Galbūt vieniems dėl to liūdna, kitiems džiugu, tačiau, kad ir kaip bebūtų, į visų namus ir širdis pasibeldė Naujieji 2015 metai. Net neabejoju, kad šie metai bus kupini staigmenų ir naujovių. Ne, aš nekalbu apie euro įvedimą, omenyje turiu "Teenage Dreams" tinklaraštį. Ir nors praėjusieji metai, pripažinkime, buvo patys prasčiausi "TD" tinklaraščiui, šiemet mes itin stengsimės ir pažadame jums pateikti daug siurprizų! 

O kalbant apie pažadus.. Ar jau susidarėte savo Naujametinių pažadų sąrašą? Kas tai? Galbūt pasižadėjote rytais atlikinėti rytinę mankštą? Ar stengtis geriau mokytis? O gal pasižadėjote nuo Naujųjų metų komentuoti mūsų rašytojų rašomus straipsnius? Taip, taip, būtent dėl komentarų aš šįkart ir rašau šį įrašą. Nes noriu pranešti, kad nuo šiandien yra skelbiami...

 Aktyviausio skaitytojo rinkimai!

KĄ REIKĖS DARYTI

Jums tiesiog reikės būti pavyzdingais skaitytojais ir įvertinti sunkų rašytojų darbą. O tiksliau tariant, jums tereiks sugaišti pora minučių perskaityti straipsnius ir juos pakomentuoti. Peržiūrėti konkursus ar rubrikas ir jose sudalyvauti. Elgtis taip, jog kiekviena rašytoja suprastų, kad jos darbą aplinkiniai vertina (nesvarbu kaip - teigiamai ar neigiamai) ir tikrai gerbia jos praleistą laiką. Jūs rinksite taškus, kuriuos po mėnesio laiko mes sumuosime ir išrinksime patį aktyviausią mūsų skaitytoją, kuris be abejo, bus apdovanotas. Svarbiausia - sekti visas naujienas!

NUO KADA PRADĖTI

Konkursas prasideda nuo dabar! Visus įrašus, kurie pasirodys po šio įrašo paskelbimo - galite komentuoti ir gauti taškus. Bei žinoma, dalyvauti konkursuose ir rubrikose. O pakomentavę šį pranešimą, jūs taip pat galite pelnyti 1 tašką!

1 komentaras po straipsniu = 1 taškui.
Dalyvavimas konkurse/rubrikoje = 3 taškai.

PRIZAI

Žmogus, kuris pelnys daugiausiai taškų ir bus išrinktas pačiu aktyviausiu ir šauniausiu "Teenage Dreams" skaitytoju, bus apdovanotas net dviem nuostabiais prizais! Tai - nuostabi "Illusion" apyrankė su nefrito akmenuku ir "Robin Ruth" rankinė kompiuteriui su daugybe skyrių ir reguliuojamo ilgio rankena. Nuostabūs dalykai, kuriuos galite gauti visiškai nemokamai. Tereikia sekti naujienas ir įvertinti mūsų rašytojų darbą. Nėra itin sunku, tiesa?



DĖKOJAME
Net sunku pagalvoti, kaip mes išsiverstume be mūsų nuostabių rėmėjų ir partnerių. Šis konkursas - ne išimtis. Visa "Teenage Dreams" komanda labai nori padėkoti šių dviejų nuostabių prizų steigėjams. Už įsteigtą nuostabiai gražią apyrankę, kuri jau greitai ras savo šeimininkę, nuoširdžiausiai dėkojame "Illusion"! Paspaudę  ČIA galėsite įsigyti ne tik šių gražių apyrankių, bet ir kitokių papuošalų, kurie papuoš kiekvieną. O štai už šaunią "Robin Ruth" kompiuterio rankinę didžiausią ačiū tariame suvenyrų parduotuvei EPIGONE. ČIA yra tikras lobis! Ne tik daugybė suvenyrų su Lietuvos atributika, bet ir šūsnis rankinių, piniginių bei kitų aksesuarų. 

Tad kviečiame dalyvauti visus visus mūsų skaitytojus ir laimėti šaunius prizus!

Konkursas vyksta iki vasario 8 dienos. 


34 Komentarai

  1. rasytojosgali dalyvaut ?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gerai, puiku kad atsirado koks nors konkursas (bėje, rodos seniai buvo, jei neklystu?) taigi bandysiu dalyvauti. O šiaip, suaktyvėjo blogas labai ir matos jūsų pastangos straipsniuose.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas - šįkart, deja, ne. Renkame aktyviausią SKAITYTOJĄ. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Super!
    Stengtis nereikės, nes dažnai po rašytojų tekstukais, norisi raštelėt komentarą su pagyrimu.
    Prizas tikrai šaunus!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Džiugu, kad bloge vėl konkursas. (-; Fainos dovanos, dalyvauju!

    AtsakytiPanaikinti
  6. padarykit koki konkursa kad ir rasytojom..

    AtsakytiPanaikinti
  7. Arba aš praskaičiau arba nebuvo paminėta iki kada vyks konkursas. Būtinai stengsiuosi laimėti, nes įsteigti prizai tikrai puikūs. Kolkas TD pradžia 2015m-puiki! :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Gabriele parasyta,kad konkursas vyks iki vasario 8 dienos:)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Nuostabus blogas, nuostabūs prizai. Dalyvauju! :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Ar reikia pranešti, jeigu nori dalyvauti konkurse?

    AtsakytiPanaikinti
  11. Tobulas konkursas, ne tik sudalyvauti, bet ir galbūt patikrinti savo komentatorės įgudžius. Ačiū jums už tokią galimybę, nors abejoju savo jėgomis, bet pabandyti verta :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Akvile, nereikia. Užtenka pakomentuoti šį pranešimą ir jau gauti pirmąjį tašką. :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Jau senai tokio konkurso reikėjo :3 Visai geras būdas pritraukti komentuot, nes jau kažkaip visos aptingę :D

    AtsakytiPanaikinti
  14. Hehe, sėkmės visoms dalyvaujančioms ir mėginančioms aplenkti mane komentatorių top'e. ;-);-);-)

    AtsakytiPanaikinti
  15. Dalyvauju būtinai! Apyrankė nereali :)))

    AtsakytiPanaikinti
  16. BENZO PJŪKLAS cha cha, tu negali dalyvauti :p rašė, kad rašytojos negali :) cha cha

    AtsakytiPanaikinti
  17. Aš žinau, kad dalyvauti negaliu, tačiau komentuoti man nedraudžia niekas. :-P :-P :-P

    AtsakytiPanaikinti
  18. Puikus konkursas, manau, sudalyvausiu :) O kas, jei kelios skaitytojos surinks lygiai tiek pat taškų?

    AtsakytiPanaikinti
  19. Aušrine, šis klausimas dažnai pasitaiko. :) Šį konkursą rengiame tikrai ne pirmą ir ne antrą kartą, bet dar niekad nebuvo taip, kad kelios skaitytojos surinktų po lygiai taškų. Tikėkimes, nebus ir šįkart. :)

    AtsakytiPanaikinti
  20. Pagaliau ilgai lauktas konkursiukas :)

    AtsakytiPanaikinti
  21. Vis galvojau, kur dingo šis konkursas. Nors seniau ir buvau aktyvi skaitytoja, bet atėjus 10 klasei, deja, apsileidau.
    Man atrodo, kad dabar po kiekvienu straipsnių rašytojas sulauks nebe po kelis komentarus :)

    AtsakytiPanaikinti
  22. o galima komentuoti senesnius straipsnius? vis gi rašytojos ir seniau stengės :)

    AtsakytiPanaikinti
  23. Tai žinoma, kad galima! Bet taškų už juos konkursui negausite. :)

    AtsakytiPanaikinti
  24. O kai sakykim užverda diskusija, ir žmogus pakomentuoja daug komentarų (be spamo), už tai irgi bus pridėti taškai? ;)

    AtsakytiPanaikinti
  25. Ne, už diskusinius komentarus taškų taip pat negausite. :)

    AtsakytiPanaikinti
  26. Simona, visdėlto atsakyk. Kas bus jei bus lygiosios? :)

    AtsakytiPanaikinti
  27. Na, tuomet galbūt teks pasitelkti burtų traukimo sistemą. O gal atsižvelgsiu į pačius komentarus. Kol kas dar tiksliai nežinau, bet tikėkimės, taip neįvyks. :)

    AtsakytiPanaikinti
  28. 2 kartus laimėjau ir negavau nei vieno prizo.

    AtsakytiPanaikinti
  29. Teko pasiaiškinti, kaip ten buvo, bet deja, niekuo negaliu padėti, nes konkursus organizavau ne aš. Negavus prizo, niekuomet nereikia delsti ir kreiptis į organizatores. :)

    AtsakytiPanaikinti
  30. Labai džiaugiuosi, kad padarėte tokį konkursą! :) Bandysiu dalyvauti. :) Pastebėjau, kad TD po truputį atsigauna. :) Beje čia lankausi kiekvieną dieną ir visada tikiuosi sulaukti įdomių straipsnių. :)

    AtsakytiPanaikinti
  31. Dalyvauju! Puiki įdėja. Nors labiau čia rašytojom reikia prizų, jos taip nuostabiai viską rašo. ;))

    AtsakytiPanaikinti