Kad sniegas nekristų ant galvos - stilinga kepurė su triušio ausytėmis (arba tiesiog konkursas)

Jau įsitikinome, kad orai išties moka stebinti ne prasčiau, nei koks fokusininkas - štai gruodį, pirmąjį žiemos mėnesį, kai kur žydėjo braškės ir dygo nauja žolė, o jau sausio pabaigoje - iškrito sniegas ir nosį pradėjo žnaibyti šaltis. Ta proga, jog iškrito sniegas ir šitaip pakeitė kraštovaizdį, skelbiu konkursą „Mūšis dėl kepurės“. Kadangi roges ar slides atsiųsti paštu sukeltų daug nepatogumų, kova vyks dėl labai stilingos kepurės su kiškio ausytėmis, kurią dovanoja vieni iš mūsų rėmėjų Velvetke Fashion!

P L A Č I A U   A P I E   K O N K U R S Ą:
Tam, kad laimėtum kepurę, tau reikės susirasti pačias šilčiausias ir vandeniui nelaidžiausias pirštines, trumpam palikti savo šiltą kambarį ir paimprovizuoti statant sniego skulptūras. Klasikinis senis besmegenis tinka tik tuo atveju, jei jį pastatyti aukštyn kojomis (taip, čia pasiūlymas). Kadangi laimėtoja bus pačios originaliausios skulptūros autorė, o senis besmegenis jau nebėra originalu - neverta net imtis šios senienos. Svarbu, kad skulptūra kažkokiu būdu būtų susijusi su konkurso pavadinimu „Mūšis dėl kepurės“. Gali pastatyti visą kareivių pulką su generolu arba savo skulptūrai įduoti tikrą ginklą - keptuvę. Dar viena sąlyga - kažkur ant skulptūros ar prie jos turi matytis tavo senoji kepurė. Skulptūros dydis nesvarbus. Svarbiausia, kad būtų įmanoma kažką įžiūrėti ir suprasti kūrinio idėją.

Kokybišką skulptūros (ar skulptūrų) nuotrauką reikia siųsti el. paštu musisdelkepures@gmail.com. Prie nuotraukos būtina nurodyti savo vardą, pavardę, amžių, namų adresą (laimėjimo atveju juo bus siunčiamas prizas, jis nebus viešinamas) ir trumpą komentarą apie siunčiamą nuotrauką.
Nuotraukos bus priimamos į konkursą iki vasario 7 dienos (laiko terminas gali būti pratęstas, jei konkursui vystytis bus nepalankios sąlygos, t.y. nebeliks sniego ar bus per žema temperatūra ir sniegas nebus lipus).

P R I Z A S:

Įskaitant ir kepurę, ir šaliką. Triušiuko, deja, negausite. Kepurė išties žaisminga, o pilka spalva tiks prie bet kokio atspalvio veido odos, yra šilta ir uždara. 
K O N K U R S O    T I K S L A S:
Konkurso tikslas išties yra labai kilnus. Tuo norime skatinti dalyvių kūrybingumą ir aktyvumą, paįvairinti laisvalaikį raginant pabūti gryname ore. Taip pat parodyti, kad net ir žiemą yra galimybė kažką pasiekti savo naudai, gerai praleisti laiką ir kažkur sudalyvauti, varžytis, konkuruoti ir galbūt laimėti.

Fantazijai nėra ribų, tačiau ribos yra laike. Vienas iš artimiausių orų spėjimų - šiek tiek pakilusi temperatūra, kas reiškia šlapdribą ir greitą sniego dingimą iš visų kiemų. Taigi, vertėtų paskubėti ir sudalyvauti šiame konkurse kuo greičiau, kol nepasibaigė "įranga" - sniegas! 




20 Komentarai

  1. Įdomus konkursas kaip ir kepurė. Sėkmės dalyvaujančioms!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš turiu kupinas kišenes ir ne tik kišenes vilčių, kad kažkas nepatingės pasistengti ir visgi sudalyvaus. Taip, užduotis nėra paprasta ir reikalaujanti vos dešimties minučių, tačiau juk labai norint kažką laimėti, reikia ir pasistengti. Taip, kad kol nebus bent 3 dalyvių, aš kišiu šitą konkursą iki pat pavasario, kol galutinai ištirps sniegas! :-D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dalyvaučiau, bet su tokia kepure būtų gėda išeiti. :/
    Ir šiaip nenoriu susirgti vėl, dėl (negražios) kepurės.
    Sėkmės dalyvaujančioms. XD

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man kaip tik kepurė labai žaisminga :) O ir šalikas puikus :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kokia miela kepuryte!! Turiu pilna minčių ir ideju kaip butu įmanoma tai padaryti bet deja mano kieme bent jau šiuo metu nera tiek sniego kad galėčiau kazka statyti + ir tas sniego likutis nelimpa :((

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš noriu to triušio :/

    AtsakytiPanaikinti
  7. Šaunus konkursas, būtinai dalyvaukite. Galite ne tik laimėti nuostabią kepurę, bet ir pelnyti net tris taškus aktyviausio skaitytojo rinkimuose. :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Skirmante, aš triušiuko irgi noriu :(

    AtsakytiPanaikinti
  9. Dovile, tu kaip visada stebini savo kūrybiškumu!! :D

    Sėkmės dalyvaujančioms!;)

    AtsakytiPanaikinti
  10. o rasytojos irgi dalyvaujat?

    AtsakytiPanaikinti
  11. Jeigu sniegas neištirps iki kito šeštadienio - tada mielai sudalyvausiu konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
  12. Mielai sudalyvaučiau, tik deja, mano mieste nėra sniego:(

    AtsakytiPanaikinti
  13. Oj! Tikrai dalyvausiu :) Jeigu žinoma bus sniego :D

    AtsakytiPanaikinti
  14. Ar kuriant statulą svarbiausia yra jos figūra ar daug ką pasakančios detalės joje?

    AtsakytiPanaikinti
  15. Manau tikrai sudalyvausiu. Jau turiu įdėjų.

    AtsakytiPanaikinti