TD blykstė: Ariana Grande

Ariana Grande šiuo metu yra viena garsiausių dainininkių visame pasaulyje. Ji lyginama su tokiomis garsenybėmis kaip garsioji Whitney Houston ar Mariah Carey. Šios įžymybės balsas - labai įdomus. Tačiau jos asmenybė bei gyvenimas įdomumu nenusileidžia ir balsui..

Trumpai apie Ariana Grande

Ariana pasaulį išvydo 1993 metais birželio šeštą dieną Floridoje. Ji gimė Joan Grande and Edward Butera šeimoje. Jos abu tėvai yra kilę iš Italijos. Ši dabartinė žinoma dainininkė niekuomet nebuvo itin skurdi - jos abu tėvai yra pasiturintys, tad jai nereikėjo vargti dėl kiekvieno cento. Jau būdama maža, ji išsiskyrė iš minios kitų mažų vaikų: kol kitos mergaitės žaisdavo su lėlėmis, Grande labiau mėgo žaisti su šiurpiais žaislais, žiūrėti siaubo filmus. Net mėgstamiausia jos šventė vaikystėje buvo Helouvynas - jai labai patikdavo apsirengti baisius kostiumus ir gąsdinti praeivius. Dėl šios priežasties ilgą laiką Ari tėvai itin nerimavo dėl dukros ateities - mama net buvo pradėjusi bijoti, ar tik Grande užaugusi nebus serijine žudike. Tačiau jau nuo ketverių metų Grande žinojo, kuo norės būti užaugusi. Tiesa, dabar jos svajonė jau išsipildžiusi.
Kaip aktorė Ariana debiutavo penkiolikos miuzikle „13“. Po poros metų ši garsenybė pradėjo vaidinti žinomame „Nickelodeon“ seriale „Victorious“. Seriale ji atliko itin charizmatiškos, linksmos bei kiek kvailokos merginos vaidmenį. Šis „Nickelodeon“ serialas sulaukė itin daug dėmesio ir buvo labai populiarus Amerikoje, tad Ari nemažo dėmesio sulaukė būtent dėl šio serialo. 2013 metais serialas buvo nutrauktas. Jai buvo pasiūlyta suvaidinti tą pačią charizmatišką merginą (Cat) kitame seriale, kuris vadinosi „Sam & Cat“. Grande šie metai buvo itin sėkmingi - ji išleido tris singlus, o daina „The Way“ sulaukė netikėtos sėkmės - „Billboard Hot 100“ šis singlas pasiekė net devintą vietą. Vėliau Ari pradėjo sektis dar labiau - nors serialas „Sam & Cat“ buvo nutrauktas, tačiau jos muzikinė karjera yra itin gera - garsenybės daina su Iggy Azalea „Problem“ pasiekė tikras aukštumas. Po to dar pasirodė ir „Break Free“ su Zedd bei kitos dainos, dėl kurių dabar Ariana yra žinoma visame pasaulyje.


Citatos

„Aš manau, kad merginoms yra svarbu mylėti save tokią, kokia yra ir nebandyti pasikeisti!“ - taip Ariana drąsina visas savimi nepasitikinčias bei ne itin save mylinčias merginas;
• „Šeima - tai pats svarbiausias dalykas pasaulyje!“ - Ari pasakė savo nuomonę;
„Būk laimingas tuo, kuo esi. Mylėk savo trūkumus. Savo keistenybes. Ir žinok, kad tu esi tobulas, jokio kito tokio paties žmogaus kaip tu nėra“ - ši citata - lyg dar vienas įrodymas, kaip Ari myli bei drąsina fanus;
„Aš niekada nesigailiu dėl savo sprendimų, nes su kiekvienu sprendimu aš vis išmokstu kažką naujo“;
• Kai Ari buvo paklausta per interviu, koks skaudžiausias būdas jai buvo išsiskirti su vaikinu, ji atsakė: „Skaudžiausias būdas, kai išsiskyriau su savo vaikinu, tikriausiai buvo per SMS žinutes tą vakarą, kai atidariau savo turą, prieš man išeinant ant scenos“;
• „Niekada neabejok savimi. Gyvenimas per trumpas ir tu per daug ypatinga“;
„Kartais žmonės gali būti neįprastai paviršutiniški. Jie nori sugriauti bet ką kitokio ar nepaprasto. Štai kodėl dabar taip sunku šiuolaikiniam jaunimui, jie nuolat turi stengtis nekreipti dėmesio į tuos, kurie juos skaudina“;
• „Jeigu jūs turėtumėte tiek pat pasitikėjimo savo jėgomis ir kūnu, kiek turi ji, jūs nesėdėtumėte čia, kalbinant mane, o sėdėtumėte kartu su ja ant to rutulio!“ - Ariana taip kalba apie Miley Cyrus klipą dainos „Wrecking Ball“.

Faktai

• Ariana nemėgsta pagrindinės veikėjos - Rose - iš „Titaniko“. Dainininkė mano, kad ši veikėja - idiotė;
• Garsenybė yra alergiška bananams, juodam šokoladui (bet retkarčiais Ari negali jam atsispirti) bei katėms. Arianai itin gaila, kad ji yra alergiška katėms, kadangi ši jas labai mėgsta;
Ariana yra hipoglikemikė. Tai reiškia, kad jos kraujyje yra sumažėjęs cukraus kiekis; 
• Grande yra prisipažinusi, kad kai jai reikia atkreipti patinkančio vaikino dėmesį, ji būna beviltiška;
Daininkės mama norėjo ją pavadinti Sophia, bet vėliau apsigalvojo ir pavadino Ariana;
• Ariana sako, kad vienas siaubingiausių dalykų yra tai, kai žmogus tavęs nekenčia ir tu nežinai, kodėl;
• Keista, tačiau ši įžymybė bijo "raudonųjų kilimų". Ji teigia, kad jai nemalonu, kai daug fotografų ją fotografuoja, tuomet ji padaro keistą veido išraišką, dėl kurios atrodo lyg dėl kažko pergyventų;
• Iš tiesų, Arianos plaukai yra itin nusilpę po dažymo „Victorious“, todėl šukuoseną ji gražina su daug dirbtinių sruogų.

Stilius

Visų dėmesį itin atkreipia šios talentingos dainininkės stilius. Ji mėgsta mergaitišką aprangą bei aksesuarus: kaspinėlius, sukneles, sijonus ir pan. Kadangi Ari yra itin žema (jos ūgis tik 153 centimetrai), ji beveik visuomet dėvi aukštakulnius bei trumpas sukneles, sijonus ar bent šortukus - taip ji išryškina, vizualiai pailgina savo kojas ir atrodo aukštesnė. Tačiau retkarčiais ją galime išvysti ir su kelnėmis. Taipogi niekam jau nebe nuostabu, kai garsenybė apnuogina savo pilvą. Pati Ariana Grande sako, kad ji nesilaiko jokių mados taisyklių, nes mano jog apranga - tai savęs išreiškimas ir kiekvienas žmogus turi rengtis taip, kaip nori. 



Populiariausios dainos






Tad tiek šios dainininkės balsas, tiek visas gyvenimas yra stebinantys. O ką tu manai apie šią garsenybę?
Komentaruose parašyk, apie kokią įžymybę norėtum pamatyti straipsnį šiame blog'e!



18 Komentarai

  1. Ariana! ;33 Patiko žiauriaii! Šaunuolė! :3

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nors ir nemėgstu jos, tačiau straipsnis apie ją patiko. Matosi, kad stengeisi.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Straipsnis geras. :) Bet ta Ariana Grande tai bene prasčiausia įžymybė iš šiuolaikinių.. Nesuprantu, kaip ji sugebėjo išgarsėti.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nors man Ariana atrodo per daug pervertinama, bet straipsnis patiko:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Vietoj sutrumpinimų galėjai nepatingėti ir parašyti pilną vardą, bet šaunu, kad nevartojai nuolat vieno žodžio ,kaip vis Ariana, Arina ... Beje, nelabai patiko žodžio panašiai sutrumpinimas, atrodo, kad patingėjai parašyti. "
    :D Bet visumoje mano nuomone, tai straipsnis labai įdomus ir man patiko:)
    Sėkmės ir toliau!;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ačiū :D Na, šiaip, kaip Jennifer yra sutrumpinimas Jen, taip Arianos sutrumpinimas yra Ari :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Straipsnis patiko nors ir nelabai "virškinu" šiuolaikinių žvaigždučių ir jų atliekamos muzikos.
    Puikiai padirbėjai.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Puikus darbas, man patiko tai kad įrašei citatas kurias keletą nusirašiau, ačiū

    AtsakytiPanaikinti
  9. Nustebau, kad Ariana mėgo šiurpius dalykus, o jos stilius mergaitiškas. Straipsnis patiko. Šaunuolė. :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Labai fainai, apie ją parašei! Man ši dainininkė asmeniškai pati geriausia, dievinu jos citatas, dainas ir t.t. <3
    Vieninteliai trūkumai: galėjai pridėti ir 2010-2012 ir (ypač) 2014-2015 metų nuotraukų, nes jose yra dabartinė Ariana (pvz: nebenešioja kaspinėlių ir nėra tokia mergaitiška), taip pat galėjai dažniau pasakyti 'Ariana', o ne visą laiką tik 'Ari'

    AtsakytiPanaikinti
  11. Gerai parašei, nors man ta atlikéja nepatinka :)
    Gal galétum parašyti apie Mamoru Miyano? :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Man Ariana yra turbūt pati mieliausia žvaigždutė, apie kokią esu girdėjusi. Išties labai daili ir simpatiška. O pats straipsnis liuks, labai patiko pasiskaitinėti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Labai patiko, išsamu, klaidelių lyg ir neradau, darbo įdėta daug - Šaunuolė. Džiugu, jog taip sparčiai tobulėji. Sėkmės toliau :)

    AtsakytiPanaikinti
  14. wonderful as the ocean2015 m. vasario 12 d. 19:08

    straipsinis labai patiko;) saunuole:) gal galetum parasyt apie aviici arba ed sheeran?

    AtsakytiPanaikinti
  15. Dievinu jos dainą "Love me harder" ir "One last time" ;)

    AtsakytiPanaikinti
  16. Ariana! apsipatenkinau vien žiūrėdama į jos nuotraukas. ;-) klaidų neradau, visakas buvo labai cool

    AtsakytiPanaikinti
  17. man patiko straipsnis. labai gerai parasyta! as neesu jos fane bet viskas buvo idealu , tai gal galetum parasyt apie Katelyn Tarver arba Kira Kosarin ?

    AtsakytiPanaikinti