TD blykstė: Jennifer Lawrence

Dabar pasaulyje itin populiarus filmas „Bado žaidynės“. Tikrai nemažiau populiari ir pagrindinė šio filmo aktorė: Jennifer Lawrence yra ne vienos mergaitės bei paauglės tobulumo viršūnė. Ji visus pasaulio žmones ragina mylėti save tokius, kokie jie yra ir tikrai ne vieną stebina savo puikiu humoro jausmu. Tad tikriausiai rubrikoje „TD blykstė“ būtų nuodėmė nepakalbėti ir apie šią talentingą asmenybę.

Trumpai apie Jennifer Lawrence

Lawrence pasaulį pamatė rugpjūčio 15 dieną, 1990 metais Luisvilyje, Kentukyje. Ji gimė gana turtingoje šeimoje: jos tėvas Gary Lawrence yra koncerno Lawrence & Associates savininkas, o mama - stovyklos direktorė, tad pinigų dabartinei aktorei niekuomet pernelyg netrūko. Prieš aktorės karjerą, Lawrence spėjo išbandyti ne vieną sporto šaką: ji buvo palaikymo komandos šokėja, modelis, žaidė žolės rutulį, futbolą, bet niekas jai per daug nepatiko ir nepatraukė dėmesio. Ji pakeitė ne vieną mokyklą, kadangi iš jos šaipydavosi bendraamžiai. Keturiolikos metų, Jen tvirtai nusprendė tapti aktore ir paprašė tėvų, kad jie surastų merginai agentą. Iš pradžių tėvai ne itin džiaugėsi panelės užgaidomis, tačiau po ilgų įtikinėjimų 2004 metais Jennifer su tėvais nuvyko į Niujorką, kur vyko atrankos į talentų ir modelių agentūras. Mergina buvo pastebėta jau tuomet: agentai bandė įtikinti Jen mamą, kad jos abi praleistų vasarą Manhetene. Išėjus iš agentūrų, jaunoji Lawrence buvo pastebėta agento, kuristuo metu filmavo „H&M“ reklamai ir ji buvo pakviesta dar vienai perklausai. Perklausos metu aktorė visus nustebino ir pakerėjo savo talentu: jie primygtinai reikalavo merginos vasarą pasilikti Niujorke. Ji sutiko ir karštąjį metų sezoną praleido šiame dideliame, nuostabiame mieste, kur nusifilmavo keliose reklamose ir MTV laidoje. Taip jos karjera įgavo pagreitį ir netrukus mergina su šeima persikraustė gyventi į Los Andželą. Ten ji pakilo į dar didesnes aukštumas, Lawrence dalyvavo filmų atrankose ir suvaidino ne viename filme, dėl kurių ji dabar yra žinoma visame pasaulyje.


Citatos

• „Nežiūrėkite tų filmų. Aš juokauju. Aš manau, kad filmas geras, tačiau didžiausia filmo klaida esu aš“- Jen pasakė savo nuomonę apie „Bado žaidynes“;
• „Nesijaudink dėl kalių iš savo mokyklos - tai geriausias moto.“ - Jennifer patarimas visoms paauglėms.
• „Jei kas nors mano aplinkoje pamini žodį „dieta“, prie manęs tas žmogus geriau nesiartintų...“ - taip aktorė kalba apie lieknėjimą bei dietas;
• „Kai Liam pamatęs mano plaukus pasakė: „Rimtai?“, aš pradėjau dainuoti dainą „Wrecking Ball“ ir jis užsičiaupė“ - garsenybė šneka apie tai, kai ji nusikirpo plaukus trumpai ir Liam (buvusio Miley Cyrus vaikino, dėl kurio ji ir parašė garsiąją „Wrecking Ball“ dainą. Jis taip pat yra Jennifer Lawrence kolega filme „Bado žaidynės“) reakciją į tai;
• „Valgymas yra vienas mėgstamiausių mano užsiėmimų per dieną“ - Lawrence atskleidė tiesą;
• „Aš manau, kad turėtų būti nelegalu kažką vadinti storu, matant jį per televizorių“.

Faktai

Jennifer dalyvavo filmo „Saulėlydis“ perklausose norėdama gauti Bella'os Swan vaidmenį, bet tąkart jai sėkmė nenusišypsojo: vaidmenį gavo kita mums gerai žinoma aktorė Kristen Stewart;
• Daug kas sako, kad Jen turi nepaprastai gerą humoro jausmą;
• Kai aktorė buvo maža, ji buvo itin grubi ir dėl šios priežasties suaugusieji jai dažnai neleisdavo žaisti su kitomis mergaitėmis;
Dėl vaidmens filme „Bado žaidynės", aktorė turėjo nusidažyti plaukus ir iš blondinės virsti brunete;
• Kai Jennifer buvo devyneri, būdama stovykloje ji turėjo suvaidinti prostitutę;
• Mokykloje aktorė buvo išrinkta "Didžiausia plepe". Tai taip pat galima pastebėti jos interviu metu;
• Įžymybė prisipažino, kad jai itin nesiseka dirbti kompiuteriu ir dėl to ji yra gana senamadiška;
Aktorę šaudyti iš lanko filmui „Bado žaidynės" mokino Olimpynių Žaidynių šaudymo iš lanko nugalėtojai. Jų dėka Jennifer mus stebina tokiais puikiais gebėjimais;
• Kai Lawrence buvo maža, ji buvo labai didelė Hario Poterio gerbėja ir itin nuliūdo, kad taip ir negavo laiško iš Hogvartso mokyklos.

Filmai

Jennifer Lawrence suvaidinusi begalėje garsių filmų: „Iksmenai: Praėjusios ateities dienos", „Amerikietiška afera", komedijoje „Optimisto istorija", „Iksmenai: pirma klasė", „Vinterio kaulai", „Bebras", „Serena" bei siaubo filme „Namas koridoriaus gale". Tačiau apie ją pasaulis daugiausiai sužinojo pamatę dar ne visas „Bado žaidynės" dalis.

Stilius

Jennifer Lawrence garsėja ne tik savo talentu, nuoširdumu ar humoro jausmu, bet ir kaip turinti gera stiliaus jausmą! Ant raudonojo kilimo aktorė dažniausiai visus pakeri savo prabangiomis suknelėmis, gražiais, įdomiais ir akį traukiančiais deriniais. Paprastą dieną ją galime sutikti apsirengusią itin paprastai - ji niekuo neišsiskiria iš kitų praeivių. Tiesa, verta paminėti, jog Lawrence - tai viena iš tų garsenybių, kuriai visiškai neįdomi nei dizainerių, nei kritikų nuomonė. Ji rengiasi taip, kaip jos nuomone, atrodo geriausiai. Ji pabrėžia savo privalumus, taip maskuodama trūkumus.


Ką tu manai apie šią įdomią bei išskirtinę personą? Komentaruose užsimink, apie kokią dar žvaigždę norėtum pamatyti straipsnį šiame blog'e!


20 Komentarai

  1. Ji labai graži................................................. labai......................

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man nelabai buvo įdomu. Čia tik mano nuomonė :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na, ne visiems iš vis įdomu, kas ta Jennifer Lawrence. Ne visiems gal idomu, kur ji vaidino ar ką darė :D Kaip ir visos temos būna įdomios arba ne, tai šita gal tau pasirodė nelabai xd ką padarysi

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man taip pat buvo įdomu, tik akeles badė klaidelės. Pavyzdžiui, keliose vietose rašai ne "Jennifer", o "Jeniffer". Ištaisius jas straipsnis išties būtų puikus. :-)

    AtsakytiPanaikinti
  5. O aš galiu pasigirti, kad neseniai išsibraukiau save iš sąrašo žmonių, kurie yra nematę Bado Žaidynių. Ir nors Jennifer Lawrence vardą ir pavardę esu girdėjusi ne kartą, tik dabar sužinojau, kad čia šio filmo pagr.herojė :D Man labai patiko! Beje, tau aske yra pasiūlymas parašyti apie Ariana Grande. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Simona, dėkoju! Žadu parašyti ir apie ją, tačiau atradau juodraščiuose savo straipsnį, kurį norėjau paskelbti jau senai, bet vis neužbaigdavau :D Tai kai užbaigsiu jį, pradėsiu tikriausiai apie Ariana.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Patiko! Labai geras tavo rašymo stilius :) Taip ir toliau.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Patiko. Pakankamai daug aprašei, buvo įdomu skaityti :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Patiko. Nesu girdėjusi apie šią aktorę ir nemačiau neivieno filmo kur ji vaidino. greitu metu bado žaidynes žiūrėsiu. :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Man asmeniškai ši žvaigždė vidutiniška.
    Iš tiesų būtų labai gerai apie Ariana Grande kad parašytumėt :)))

    AtsakytiPanaikinti
  11. Straipsnis puikus. Pati žvaigždutė mane žavi ne savo išvaizda, bet charakteriu. Esu mačiusi tik kelis filmus, kuriuose ji vaidino, bet ir juose ji puikiai atsiskleidė.
    Labi ačiū už straipsnį!

    AtsakytiPanaikinti
  12. Dėkoju :D Kitas TD blykstės straipsnis turėtų būti apie Ariana :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Man buvo įdomu paskaityti dar ir dar apie Jenn. Ji išties yra šauni kaip ir jos talemtas, tačiau visi jos faktai jau girdėti (bent man).
    Bet apibendrinus buvo įdomu paskaityti tai ką radai ir tai ką sukaupei, kad parašytum straipsnį apie J.Lawrence :)
    Dėkoju už straipsnį ir linkiu tik sėkmės darbuose ir kūryboje :)

    AtsakytiPanaikinti
  14. Patiko straipsnis, nes iš tiesų nedaug žinojau apie ją. :)

    AtsakytiPanaikinti
  15. Patiko straipsnelis, įdomios citatos :)

    AtsakytiPanaikinti
  16. Užsirašiau kelias citatas, o ir šiaip, Jen puiki moteris

    AtsakytiPanaikinti