10 patarimų kaip elgtis su vaikinu

Galbūt tu nori arba norėjai kažkada užkalbinti žavų vaikiną tik nežinai nuo ko pradėti? O galbūt nori, kad klasės draugas baigtų erzinti tave ir pradėtų maloniai bendrauti? Tuomet paskaityk šiuos patarimus!
1. Būk savimi!
Jokiam vaikinui nepatinka kažkuo kitu apsimetanti mergina. Jeigu tu esi ramaus būdo ir staiga imi klykauti na ne koks įspūdis, tiesa? Jei tau linksma - šypsokis, liūdna - liūdėk. Nebijok būti savimi ir parodyti savo emocijas. 
2. Išlaikyk reikalingą distanciją!
Nebūk agresyvi: kartais nusišypsok, pamerk akį, tačiau nesielk įžūliai. Jeigu įkyriai su juo kalbėsi  - jam atsibosi. Tam tikras atstumas parodo, kad turi savo nuomonę ir gerbi save. 
3. Nesimaivyk!
Turbūt ir tau nepatinka merginos kurios dėl kiekvieno nieko inkščia it maži kačiukai (jei taip galima pavadinti).  Nesakyk, kad kažko nedarysi mat nusilauši nagą, susitepsi rankas ar drabužius. Vaikinams tokios merginos nepatinka. Būk draugiška ir neverkšlenk dėl niekų. 

4. Venk isterijos!
Per daug dėl visko nesijaudink ir stengtis išlikti rami. Kai nesiseka stenkis susivaldyti ir nepulk į paniką. Vaikinai lygiai taip pat kaip ir merginos patiria stresą, tačiau apie tai nekalba. Pamatę merginas verkiančias jie tiesiog pasimeta ir nežino ko griebtis. 
5. Nemeluok!
Turbūt niekam nepatinka melagės? Meluodama gali labai greitai ,,sudegti'' ir sugadinti ilgai puoselėtus santykius. Bendraudama kalbėk tik tai, ką gerai žinai ir neapsimesk viską žinančia. Jeigu nežinai - klausk. Taip ne tik rasi naują pokalbio temą, tačiau ir vaikinas džiaugsis galėdamas kažką tau paaiškinti. 
6. Neišsigink savo žodžių!
Vaikinams nepatinka merginos, kurios visada bando įtikti ir viskam pritariančios. Jei pasakei savo nuomonę - nekeisk jos. Prieš sakydama kažką svarbesnio gerai apgalvok ir aiškiai formuluok savo mintis. 
7. Neapkalbinėk! 
Jei nuolat kalbi apie kitus žmones, vaikinas ims galvoti, kad ir apie jį irgi kažką negero kalbi. Nenustebk, jeigu jis ims tavęs vengti arba bijos atvirai kalbėtis. Stenkis atsikratyti šito įpročio, nes kalbėti apie kitus yra laiko gaišimas bei netolerantiškumas. 
8. Gerbk save! 
Jei tu be paliovos keiti draugus, vaikinus, rašai jiems meilės prisipažinimus, apie tave gali pasklisti gandai, kad esi nerimta mergina. Vaikinai į tokias merginas niekada rimtai ir nežiūri, nes bijo, kad tu su jais pasielgsi kaip ir su visais kitais. 
9. Būk patikima!
Niekam niekada nepasakok svetimų paslapčių! Tai kaip tobulos draugystės taisyklė. Vaikinas taps geriausiu draugu, jei pamatys, kad tavimi galima pasitikėti ir tau išsipasakoti be baimės, kad jį išduosi. 

10. Elkis protingai!
Vaikinai sutrinka ir nežino ką daryti jei mergina nebekontroliuoja savęs: nežinia ką kalba, elgiasi keistai, kalba užuominomis. Galvok ką darai ir stenkis neperlenkti lazdos. Visada žinok savo vietą ir stenkis tvirtai stovėti ant žemės.  


Taigi laikykis tvirtai ant žemės gerbk save! Svarbiausias patarimas, jog visada išliktum savimi. Sakoma, kad su merginomis sunku bendrauti, tačiau ir su vaikinais ne kuo lengviau...
Iki greito!

P.s jeigu rašysit kritiką ar kažkokius pastebėjimus, laba būčiau dėkinga jeigu numeruotumėte. 
Nelaukiu tokių komentarų, kada viena mergina parašo ilgą kritikavimą, o kitos paprasčiausiai rašo ,,Pritariu tai ir anai...''. Jeigu neturit ko rašyt  - geriau nieko nerašykit. 

8 Komentarai

  1. Nežinau, gal čia tiesiog ne mano skonio straipsnis, bet man jis visai nepatiko.
    1) Trūko kablelių, perskaityk dar kartą straipsnį (atsiprašau, esu per telefoną, negaliu pasakyti ir nurodyti tiksliai kur).
    2) Tema tikrai lėkšta. Jei jau vadovaujiesi patarimu "būk savimi", tai ir būk. Jei esu isterikė, o staiga tokia nebebūsiu, neliksiu ir savimi. Jei esu melagė, o imsiu sakyti tiesą, taip pat nebebūsiu "tokia, kokia esu". Tiesiog jei norit sau tinkančio vaikino, tai ir būkit savim. Jūs turit patikti jam tokia, kokia esat. Jei ir mažinsit trūkumų skaičių, tai pirma del savęs, tik paskui dėl berniukų.
    3) Tas P.S. viską numušo. Rimtame straipsnyje tokių išsireiškimų neturėtų būti.

    Bet vis dėlto, pagrindinė kliūtis - tema. Jei trūksta idėjų, gali kad ir su manim susisiekti - mano galvoj jų daugybė, tik ir laukiu, kol gausiu paskaityti apie vieną ar kitą dalyką.

    Sėkmės rašant kitus straipsnius!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Autorius pašalino šį komentarą.

      Panaikinti
    2. Marilyn*, vunDerkindus*.
      Nesuprantu jei jau tu teigi, kad galima "tiek daug prirašyti" kodėl pati nenori prisijungti prie rašytojų? Juk temos pavadinimas ir tėra pavadinimas, įgyvendinti jį yra daug sunkiau nei gali atrodyti teoriškai.
      Rašytojos ir taip jau yra šaunuolės, tad nepykdykit jų - tavo P.S. apskritai nesuprantamas, nes jei jau siūlai temą jos pasistengs išpildyti tavo norus. Ar tai blogai? Juk paskui skundžiatės dėl banalių temų. Tiesiog tas jūsų požiūris įdomus, pasakėt ir viskas. Ne dėl to kad ši tema nebanali, taip ji banali.
      Čia ne tas pats anonimas ir jokiu būdų aš nepiktybiškai tai rašau :)

      Panaikinti
  2. Jei neklystu, tai tu Skirmante savo blog'e šone buvai įdėjusi dvi blogger nuorodas. Virš jų pasirašei ,,čia aš:''.
    Vienos iš tų nuorodų vardas buvo Skirmantė, o kitas Carameli i :DD
    O čia sakai, kad ji tavo geriausia draugė? XD

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš buva ją pridėjus, nes man reikėjo pagalbos... Taip, ji mano geriausia draugė greit bus 10 metus.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Svarbiausia, kad jūs išliktumėte savimi, nebijotumėt parodyti jausmų. Apskritai esu pastebėjęs, kad kai kurios merginos bendraujant su vaikinais būna įsitempusios, galvoja ką šnekėti, o galų gale gėdijasi to ko prišnekėjo. Svarbiausia, kad prie vaikino galėtumėt jaustis taip, kad galėtumėte prie jo elgtis taip kaip jūs norit, nieko nebijodama, kad jis pagalvos blogai apie jus.. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ahh, Dovydai, tau taaaaip lengva šnekėti. Gal esu gana jauna(13), bet kadangi teko kalbėtis su savo "simpatijomis" (prašau nepeikit manęs dėl to, kad labai jauna ir t.t., nes dabar 21a. ir viskas keičiasi) ir žinau, kad tai yra sunku. Ta prasme, kad su tais vaikinais, kurie mums merginoms nepatinka yra lengviau sukalbami ir galime daug lengviau bendrauti. Net ir aš ta "hiperaktyvi mergiotė" su be perstojimo plakančiu liežuviu - dažnai pasimetu kai mane užkalbina man beveik patinkantis vaikinas. Neberandu žodžių ir jaučiuosi nepatogiai.
    Iš tiesų manau, kad vaikinai turėtų suprast paneles, kurios nėra apdovanotos apdovanojimu "Ms drąsuolė" ir stengtis bent kiek jas pakalbinti ir šiek tiek suteikti drąsos, tačiau dar niekada nemačiau tokio vaikino.
    Taigi, Dovydai, pasakyti yra daug lengviau negu padaryti.
    Be to, ačiū, jog nusprendei perskaityti mano straipsnį, kurį rašiau dar beveik nemokėdama rašyti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Na taip, užkalbinti savo simpatiją sunkus atvejis, tačiau mano manymu sunkiausias darbas yra prieiti, o po to viskas turėtų eiti kaip per sviestą, svarbiausią surasti bendrą kalbą. O ir šiaip, šiame technologijų amžiuje, net nereikia prieiti! Užtenka parašyti į tą patį facebook'ą, bei per ten po truputį pradėti bendrauti, o viešoje vietoje viskas gausis jau savaime, šnekėjimasis ir visa kita. :)

    AtsakytiPanaikinti