Charakteris pagal zodiako ženklą

Dauguma, manau, atsakytų, kad tik jie patys save pažįsta geriausiai: charakterį, skonį, pomėgius. O žmonės, kad ir artimi gali pasakyti apie tave tik tai ką tu jiems atskleidi, parodai. Tačiau kartais, o gal ir dažnai pasitaiko, kad net Jūsų zodiako ženklas daug gali apie jus pasakyti ar net tiksliai jus apibūdinti. Nesvarbu, tikite tuo ar ne, tačiau daugumai vis tiek įdomu paskaityti. Tad, šį kartą kviečiu Jus labiau pažinti save ir pažiūrėti ar Jūsų charakteris atitinka aprašytame horoskope.

Avinas
Šio zodiako atstovai dažniausiai apibūdinami, kaip aktyvios ir nuolat nenustygstančios vietoje asmenybės. Jūs tikriausiai pasižymite impulsyvumu, smarkumu, judrumu bei aktyvumu. Dažnai pirmiausia kažką padarote, o tik paskui pagalvojate. Taip pat nemėgstate eiti lengviausiu keliu, Jums patinka patiems kažką pasiekti, atrasti ar įrodyti, turite tvirtą nuomonę. Nemėgstate rutinos. Mėgstate būti dėmesio centre ir tuo dažnai naudojatės, tačiau patarčiau būti truputį kuklesniems, nes kartais kitiems gali atrodyti, kad esate labai pasipūtę.

Jautis
Priešingai nei avinas šio ženklo atstovai pasižymi ramiu būdu, paklūsta taisyklėms ir dažniau renkasi lengvesnį kelią. Tačiau tuo pačiu metu Jūs esate ir atkakli, užsispyrusi, sąžininga bei garbinga asmenybė. Jūsų viduje dažnai verda didelės emocijos, jausmai, labiau gilinatės į kitų problemas nei į savo. Nors iš išorės daugumai atrodo, kad esate rami, tačiau kai supykstate, tai geriau prie Jūsų nesiartinti, būdingas kerštingumas.

Dvyniai
Jei gimėte po dvynio ženklu, tai dažniausiai pasižymite aktyvumu, noru išbandyti vis ką nors naujo. Taip pat daugelis Jus apibūdina, kaip spontaniška, draugiška, bendraujančia asmenybe. nors esate gabūs mokslams, tačiau mėgstate atidėti darbus vėlesniam laikui, tad neretai pas Jus prisikaupia daug būtinų padaryti darbų sąrašas. Esate nepastovūs, tad kartais aplinkiniai gali Jūsų nesuprasti. Taip pat nemėgstate gilių minčių, apmąstymų. 

Vėžys
Šio ženklo atstovai, o dažniausiai merginos ypač pasižymi globėjiškumu, motiniškumu, iš jų visada gali sulaukti pagalbos ar patarimo. Šios asmenybės dažniausiai būna kuklios, drovios, per daug neišsiskiriančios iš minios, nemėgstančios būti dėmesio centre. Būdingas jausmingumas, švelnumas, atsidavimas namams, draugiškumas, tačiau neretai ir uždarumas. Taip pat mėgstate daug svajoti, o užklupus rūpesčiams mėgstate pabėgti į savo fantazijų šalį. Dažnai šio ženklo atstovai vertina vidines, o ne išorines savybes, moka įžvelgti žmoguje gerumą, grožį. Vėžiams patartina nebūti nuolat ,,pilka pelyte" , mokėti save išreikšti, parodyti. Taip pat šio ženklo atstovai būna geri psichologai, darželių auklėtojai, mokytojai, tačiau Jiems trūksta užsispyrimo.

Liūtas
Liūtai visada apibūdinami, kaip ugningos, tvirtos nuomonės, bei charakterio asmenybės. Šios asmenybės išsiskiria tuo, kad labiausia mėgsta būti dėmesio centre, nori, kad visi ir visada juos matytų, girdėtų, būtų klausomasi tik jų. Dažnai šiuos žmones apibūdiname kaip išdidžius ir ,,pasikėlusius". Tačiau tame yra ir gerųjų pusių, pavyzdžiui liūtai visada pabaigia pradėtą darbą, yra užsispyrę ir siekiantys tobulumo. Jie taip pat yra puikūs vadovai ir moka visus suburti, priversti, kad jų klausytų. Tačiau liūtai kad ir kokie išdidūs atrodytų viduje jie yra jautrūs, pažeidžiami, greitai įsižeidžia ar supyksta. Beje, vaikinai liūtai neslepia savo simpatijos merginai ir dažnai apipila ją dovanomis, labai vertina.

Mergelė
Gimę po šiuo zodiako ženklu žmonės būna itin darbštūs, skrupulingi, tvarkingi, nemėgstantys nepabaigtų darbų. Mergelės nemėgsta nešvaros, netvarkos, pas jas visada namuose yra tvarka, viskas savo vietose (net jei netvarka jos viską randa, kur pasidėjo). Mergelėmis dažnai galima pasitikėti, nes jos niekada neišduos. Jūs taip pat esate gabios moksluose, atsakingos, rūpestingos. Kartasi Jūsų viduje gali ,,virti" , tačiau išorėje to neparodote, išliekate rami.

Svarstyklės
Kaip šio ženklo atstovėms Jums būdingas nepastovumas, nemokėjimas apsispręsti, ilgas galvojimas. Gimę po šiuo ženklu dažnai vertina grožį, harmoniją, neapkenčia ginčų, kivirčų, todėl mėgsta pasilikti nuošalyje, nesivelti į keblias situacijas. Svarstyklės kitaip nei kiti zodiako ženklai lengvai moka rasti kompromisus, pasižymi žavumu, lanksčiu protu. Užaugusios svarstyklės būna geromis diplomatėmis, aktorėmis, virėjomis ar dizainerėmis.

Skorpionas
Skorpionai priešingai nei svarstyklės yra visiškos bejėgės kompromisų srityje.Dažniausiai pasaulį mato tik viena spalva, tai yra arba tik balta, arba tik juoda. Tačiau skorpionai būna labai atsidavę savo draugams, niekada jų nepalieka, neapkenčia išdavystės. Taip pat vertinate mokslą, išradimus, Jums nebaisūs namų darbai, lengvai pasisavinate gautą informaciją. Šios asmenybės taip pat pasižymi dideliu pavydu, o kartais tampa netgi pačių konfliktų priežastimi. Skorpionams patartina kartais dažniau palaikyti liežuvį už dantų ir įsiklausyti į kitų nuomonę.

Šaulys
Šio zodiako atstovai dažniausiai apibūdinami, kaip optimistiškos, nuoširdžios ir atviros asmenybės.  Šaulius traukia naujovės, noras išbandyti ką nors naujo, mėgsta keliauti. Po šiuo ženklu gimusiais žmonėmis galima pasitikėti, kartais net pats nepajunti kaip atskleidi Jiems savo mintis. Taip pat turite gerą humoro jausmą. Šauliui kaip ir daugeliui būdingas jausmingumas, pagalba kitiems, tačiau dėl per didelio noro padėti kitiems būna išnaudojami. Šauliai būna puikūs veterinarai, dresuotojai ar gelbėtojai.

Ožiaragis
Ožiaragiai pasižymi drausmingumu, taisyklių laikymusi, rimtumu, gebėjimu susikaupti. Dažnai kitiems gali atrodyti, kad tai ypatingai nuobodžios asmenybės, tačiau tik artimiau su jais pabendravus galima suprasti, kad jie  nėra jau tokie nuobodūs, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Ožiaragiai ypatingai gerai moka slėpti savo jausmus, viską išgyvena savyje. Jiems geriau naktį tyliai išsiverkti į pagalvę nei viską pasipasakoti kitiems. Taip pat šios asmenybės yra darbščios ir atsakingos.

Vandenis
Po šiuo zodiaku gimę žmonės labai vertina laisvę bei nepriklausomybę. Jie nemėgsta būti suvaržyti ar apriboti. Nors iš šių žmonių visada galima tikėtis paslaugumo, tačiau yra sunku nuspręsti kaip elgsitės vienoje ar kitoje situacijoje. Vandeniai taip pat yra puikūs pašnekovai, tad su jais niekada nebūna liūdna. Vandeniams visada pirmoje vietoje yra žmonių santykiai bei jausmai, o visa kita antroje vietoje.

Žuvys
Žuvys yra labai panašios į vėžį. Jos kaip ir vėžiai pasižymi rūpestingumu, neabejotina pagalba kitiems, jausmingumu. Mėgsta užsisklęsti savyje, turi puikią intuiciją. Žuvys nemėgsta būti dėmesio centre, tačiau nevengia atvirai išsakyti savo nuomonės, dažnai sako tai ką galvoja. Taip pat šio ženklo atstovai būna užsisvajoję, atrodo lyg įsimylėję. Beje, supykę būna itin agresyvūs, tačiau moka greitai atleisti.

Tikiuosi, kad šiuose apibūdinimuose radote bent dalelę savęs ir Jums šis straipsnis patiko. Tačiau kad ir koks būtų Jūsų zodiako ženklas, manau, kad jis visiškai neatitinka tikrovės, nes kiek pati rašydama šį straipsnį skaičiau, tai supratau, kad iš visų ženklų mes esame pasiėmę po truputį savybių, o tikrasis zodiakas užima didesnę to dalį. O koks jūsų zodiako ženklas? Ar šie apibūdinimai Jus atitiko?

13 Komentarai

  1. aš esu žuvytė, o apibūdinimas labai tikslus. tik dėl buvimo dėmesio centre nesutikčiau, kadangi dėmesį tiesiog dievinu. :-D bet gana sentimentų, niekam čia neįdomu, koks mano charakteris.

    kalbant apie horoskopus, tai charakterius apibūdinantys gal ir turi tiesos, kadangi iš visų žmonių galima rast po bendrą bruožą, tinkantį visiems po tam tikru ženklu gimusiems. bet kai yra dienos horoskopai, tai, papa pia, niu kaip galima tikėt, kad milijonai, pavyzdžiui, mergelių, šiandien turės nesklandumų darbe? absurdas, tikrai. nebent žmogaus smegenys iš pirmo karto nepavykusį nudrožti pieštuką laikys nesėkme darbe, nes taip sakė horoskopas! tik pamanykit. kad kiekvienas iš mūsų turi po žvaigždę, čia atėję iš antikos laikų. kaip ir kiti prasimanymai. tokia mano pozicija.

    kalbant apie įrašą, tai jo, paprastas, daug darbo nereikalaujantis rašaliux. atsipūtimui perskaityt tinka, nors ir ne nauja tema. :-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. "Žuvys yra labai panašios į vėžį" Odv. Mes panašiozz :D

      Panaikinti
  2. Aš, pamenu, kažkada rašiau straipsnį "Maistas pagal zodiako ženklą". Tai tikrai, kad nebuvo daug darbo nereikalaujantis įrašas, daug vargau. Tikiu, kad ir tu nemažai darbo įdėjai. Mane nelabai atitiko horoskopas, bet patiko pasiskaitinėti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš esu vėžiukė,bet aprašymas galima sakyt visiškai manęs neatitiko. :(

    AtsakytiPanaikinti
  4. Esu vėžys. Atitiko labai. Tik, kad aš mėgstu dėmesį.. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. wounderfull as the ocean2015 m. kovo 1 d. 13:48

    as dvynys aprasymas visiskai mane atitiko:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš svarstyklės ir aprašymas iš dalies atitiko mane :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Mergelės ir daugmaž atitiko, tačiau jei jau pykstu, man niekaip nepavyksta to paslėpti. :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Oho, labai nustebau, kad čia tiek daug vėžiukių, nes ir pačios toks zodiako ženklas ! :D

    Dovile, Simona- darbo tikrai buvo, kol atrsirinkau įdomesnę informaciją, o pabaigoje, kai rašiau apie vandenį ir žuvis, tai klavetūroje net ne tos raidės jau spaudėsi :D Dėkui už komentarą ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Aš - avinas. Kažko naujo neišgirdau, viską esu girdėjusi arba skaičiusi, bet juk kaži ko neprikursi. Kaip visada, kiekvienas žodis atitiko. O tau sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti
  10. Aš mergelė. Manęs nelabai atitiko, bet ką jau padarysi. Straipsnis net nežinau toks.. jis įdomus, bet daug darbo mano nuomone nereikalaujantis. Atleisk.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Nezinau kodel, bet as visiskai kitokio charakterio vezys.Man niekas neatitiko.:(

    AtsakytiPanaikinti