Dar 27 naudingi patarimai

Naudingų patarimų lietus tęsiasi. Debiutavęs straipsnis 21 patarimas, kurių nežinojote susilaukė didelio dėmesio, todėl buvo parašyta antra dalis - Dar 23 patarimai, kurių iki šiol nežinojote, kuria taip pat buvo labai didelis susidomėjimas. tačiau patarimų bagažas dar nėra visiškai išsekęs, todėl pasiruoškite sužinoti

dar 27 patarimai ir gudrybės, kurių galbūt nežinojote:

  • Ar kada svajojai namuose turėti projektorių ir filmus žiūrėti didesniu vaizdu? Deja, tokio prietaiso  įrengimas nėra lengvas, o ir projektorius kainuoja ne kelis eurus. Tačiau yra būdas, kuriuo pasinaudojusi, projektorių gali pasidaryti tiesiog iš savo telefono, kartoninės dėžės ir padidinamojo stiklo.

Švelniai spustelėjus ant paveikslėlio - šis pasididins.  
  • Negali atsukti gazuoto gėrimo butelio? Paprasčiausiai apversk butelį aukštyn kojom ir tada mėgink atsukti. Tai privers visas dujas pasišalinti iš butelio kaklelio ir palengvins atsukimą.
  • Kambaryje kažkur pametei auskarą, karoliuką ar kitą labai smulkų daiktą? Ant siurblio vamzdžio užmauk pėdkelnę ir siurbliuok tas vietas, kurioje numanai, jog yra pamestas daiktas. Radinys bus greičiau surastas, tačiau nenugarmės į dulkių talpą siurblyje. 
  • Rytais negirdi žadintuvo? Vakare, nusistačiusi žadintuvą telefone, jį įdėk į tuščią stiklinę. Ryte jį tikrai išgirsi, kadangi stiklinė padidins žadintuvo melodijos skleidžiamo garso stiprumą. 
  • Ar kada norėjai sustabdyti čiaudulį? Prispausk liežuvį prie gomurio. 
  • Atsikratyti pykinimo padeda citrina. Atsipjauk riekę ir išsiurbk iš jos visas sultis. Pykinimas kaip mat praeis. 
  • Jeigu įtari, kad kažkas tave nuolat stebi - nusižiovauk. Jeigu įtariamasis taip pat nusižiovaus, vadinasi jis tikrai tave stebi, kadangi žiovulys tikrai yra užkrečiamas. 
  • Kad įkyrūs vabzdžiai nelįstų į tavo stiklinę ar puodelį su gėrimu, ant indo briaunos užsidėk griežinėlį morkos.
  • Sudžiuvusius sausainius galima lengvai atnaujinti: sudėk juos į plastikinį maišelį ir į tą patį maišelį įdėk riekę duonos. Palik per naktį ir štai, sausainiai vėl kaip švieži.  
  • Kad tavo anketos slaptažodį būtų sunkiau sužinoti hakeriams, naudok jame lietuviškas raides. Dauguma hakerių turi tik anglų kalbos klaviatūrą. 
  • Interneto svetainės puslapyje per daug iššokančių reklamų, kurios trikdo naršymą? Spausk CTRL +  W. Puslapis persikraus, reklamos dings. 
  • Muzikos klausymas bent 10 minučių per dieną stiprina imunitetą stresui. 
  • Vargina užgulta nosis? Prieš einant miegoti, prie pagalvės pasidėk puselę svogūno. Ryte jausiesi daug geriau. Šis metodas taip pat padeda ir nuo knarkimo. 
  • Bananų košelė gali padėti atsikratyti plaukelių nepageidaujamose vietose. Bananai turi tokių savybių, kurios stabdo plaukelių augimą. 
  • Baigiasi mėgstamiausio ir patogiausio tušinuko rašalas? Palik rašiklį per naktį šaldytuve. Žema temperatūra 30% padidins rašiklio tarnavimo laiką.
  • Juodus paakius pašalinti padeda apelsino griežinėliai. Agurkai, deja, nepadeda nieko, tik vėsina odą. 
  • Greitai veikianti šveičiamoji veido kaukė: išspausk kelis šaukštus citrinos sulčių ir sumaišyk su kepimo soda, kol išgausi kremo pavidalo masę, užsitepk ant veido, palik 20 minučių ir tada nuplauk šaltu vandeniu. 
  • Kad skintos gėlės vazose taip greitai nenuvystų, į vandenį, kuriame jos pamerktos, reikia įdėti arbatinį šaukštelį kepimo sodos. 
  • Kad sutramdytum isterišką juoką netinkamais momentais, iškvėpk oro tiek, kie tik pajėgi. 
  • Jeigu kada nors teks valyti vėmalus, pirmiausia pabarstyk ant jų kavos. kavos aromatas permuš nemalonų kvapą ir valyti bus kažkiek maloniau. 
  • Batai per maži? Užsidėk tris poras kojinių ir naudokis fenu 10 minučių. Batai tikrai po šio bandymo tiks idealiai.
  • Kad bėgiodama išvengtum spazmų ir neskaudėtų šono ar paširdžio, bėgdama iškvėpk tada, kai tavo kairė koja liečia žemę. 
  • Kad nesisapnuotų košmarai, prieš miegą išgerk obuolių sulčių. Obuoliai turi cheminių savybių, kurios užtikrins baisių sapnų nebuvimą. 
  • Nori kepti sausainius ir pastebi, kad neturi kiaušinių? Vieną kiaušinį atstos pusė banano. 
  • Jei valgei karštą maistą ar gėrei gėrimą ir nusideginai liežuvį - padės cukrus. 
  • Šalto vandens dušas gali padėti išnaikinti pleiskanas. 
  • Rašiklio dėmes iš drabužių padės pašalinti alkoholis. 

24 Komentarai

  1. Patys geriausi faktai buvę iki šiol.
    Tas su siurbliu ir pėdkelnėmis žiauriai geras!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jeigu išleidus tokių patarimų knygą, tai manyčiau, jog jie palengvintų žmonių gyvenimą iš pagrindų. :-D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tik vieno nesupratau , to kur ''batai per maži, tai užsidėk 3poras kojinių ir naudokis fenu''. O tai ką su tuo fenu daryt? Galvą džiovint? :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Batus gal, ne? :D Nes nuo karscio kunai pleciasi.

      Panaikinti
  4. Patarimai yra tikrai gan šaunūs! Tikiuosi, kad ir toliau tesi šia naudinga rubrika ☺

    AtsakytiPanaikinti
  5. ,,Interneto svetainės puslapyje per daug iššokančių reklamų, kurios trikdo naršymą? Spausk CTRL + W. Puslapis persikraus, reklamos dings.'' šis patimas neveikia, puslapis tiesiog išsijungia

    AtsakytiPanaikinti
  6. Čia ir vėl grįžo TC blogas! :D

    Kažkodėl nelabai supratau to pirmo patarimo. Taip pat bandžiau tą kur apie reklamas ir interneto svetaines. Puslapis išsijungė ir laukiau 2 minutes, bet nieko kaip ir nesulaukiau. Aha... Ten kur apie batus ir feną tai irgi nesupratau. Ką su tuo fenu reikia daryt? Šildyt patalpas? Džiovint galvą? Laikyt įjungus ir viskas? Tai va. Pasakiau šiuos pastebėjimus. Manau tas klaidas reiktų ištaisyt, o kai kuriuos patarimus labiau išaiškint. Klaidų neradau. Paveikslėliams viskas gerai. Na kaip ir nieko daugiau negaliu pasakyt :))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Taigi nesąmonė su tuo ''ale'' projektoriumi. Nieko net nesimato. Visiškai. Viską padariau kaip reikia, o kaip nerodo taip nerodo. Bandžiau ir tamsoj ir šviesoj, bet nepavyko. Taigi jei nežinot ir neesate tikri savo patarimu,malonėkit ir nerašykit jo. Būūūūū.....

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aš irgi bandžiau su tuo projektorium.
    Irgi nesigavo. Tik ekranas telefono pasididino, nes su lūpa buvo.
    ŠŪDAS.

    AtsakytiPanaikinti
  9. nei sudas, nei ka. manau tai veikia, taciau schema gal kiek neaiski.
    Dovile, tu moki labai parastus straipsnius idomiai parasyt, nors tai ir tik patarimai, bet idomus bei naudingi atrinkti.aciu! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Puikūs, naudingi patarimai. :-)
    Teks išbandyti su tušinuku.
    :-D

    AtsakytiPanaikinti
  11. Visi šios serijos straipsniai tikrai puikūs ir svarbiausia - naudingi. Laukiu kito straipsnio!
    Ir, beje, su tuo fenu ir batais buvo neaiškumų... taip ir likau nesupratusi :D

    AtsakytiPanaikinti
  12. Nu šaunuolė! Labai įdomu! Spaudžiu visas keturias reakcijas ir sakau, kad būtinai turi užvesti tokią rubriką! :) Arba bent jau pratęsti.. :) Labai įdomu ir daug ko sužinojau ;) Sėkmės rašant ir šep gyvenime :D :)
    -Justė

    AtsakytiPanaikinti
  13. "Bananų košelė gali padėti atsikratyti plaukelių nepageidaujamose vietose. Bananai turi tokių savybių, kurios stabdo plaukelių augimą. " tj tipo uztept ja reiktu? :-D

    AtsakytiPanaikinti
  14. Hm, rašydama patarimus negalvojau, kad rašau pirmokėliams, todėl taip kiekvieno žingsnio ir nebeaiškinau. Taip pat kaip geros virėjos žino, kad daržoves ir vaisius prieš naudojant reikia nuplaut, todėl receptuose dauguma nebemini šito žingsnio ir praleidžia.

    Dėl pirmojo. Tikrai atsiprašau, jeigu jis neveikia, aš tikrai tikrai nemėginau jo pasidaryti. Radau internete, ne viename puslapyje žmonės yra komentavę, kad viskas pavyko, nebuvo jokių nesklandumų ir yra patenkinti pasidarytu projektoriumi. Todėl padariau išvadas, kad ir jums taip pavyks. Atsiprašau, jei ne.

    "batai per maži, tai užsidėk 3poras kojinių ir naudokis fenu'' - niekaip nesugalvoju, ko gi čia galima nesuprast. Jei batai per maži. Batai. Taigi į batus ir reikia pūsti fenu. :-D Kur jūsų loginis mąstymas, kaip jūs sprendžiate fizikos/matematikos uždavinius? :-D

    CTRL + W aš mėginau ir man pavyko. Mano naršyklė - "Safari".

    Ir taaaip, bananų košelę reikia tepti, o ne valgyti, kad atsikratytumėte nepageidaujamų plaukelių.

    Sorry, kad tiek neaiškumų iškilo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Naudojies apple, kad turi safari? :)

      Panaikinti
  15. ziauriai nerealus. esi geeriausia blogere

    AtsakytiPanaikinti
  16. Beveik visus jau zinojau. Matau kad nevengi youtube paziuret Dovile.

    AtsakytiPanaikinti
  17. Ir taip tas projektorius turetu veikti, jeigu nepavyko ziurekit https://www.youtube.com/watch?v=U1S0dFutqaM

    AtsakytiPanaikinti
  18. Sie patarimai, kaip ir buve praeituose dvejuose straipsniuose, yra puikus ir tikrai naudingi! Tik patarciau nerizikuoti or nebandyt to su ciaudulio sulaikymu, nes teko skaityti, kad sulaikant ciauduli yra tikimybe, nezinau kokio dydzio, kad sprogs kraujagysle(s) kakle ar dar kazkur. Kai pagalvoji, kiek kartu buvai sulaikes ciauduli, net siurpas nukrecia...

    AtsakytiPanaikinti
  19. Puikūs :) Tikrai. Pvz. daugumos nežinojau, tačiau supratau, ir galvojau: ''aha, tiksliai, juk darant tą ir t...'' rėmiausi savo mąstymu, galvojau. Ar tik mums negresia ,,Idiokratija''?
    Dėl bananų košelės: o kai valgot bananus, jums pradeda nebeaugti plaukeliai? Rimtai? Man viskas aišku buvo.
    Dėl batų: Septintos klasės palaukit, kai pasieksit, kai fizikos jus mokys, sužinosite, jog šildomi kūnai plečiasi. O batai gali prasitampyti.
    Dėl projektoriaus: šitą pabandysiu ir pasakysiu kas gavosi. Netikiu, kad nesigauna :dd

    AtsakytiPanaikinti
  20. Viskas, lekiu projektoriaus daryti, informatikos mokytoja parašys 10! :D Ačiū, Dove :)

    AtsakytiPanaikinti
  21. Tikrai labai labai patiko :) Naudingi patarimai :)

    AtsakytiPanaikinti