Modelis be kompleksų - Cara Delevingne

Šią merginą žino daugelis: vieni - dėl pasiekimų modelio karjeroje, kiti - dėl ją supančių skandalų, treti  ją tiesiog žino. Ne viena tyliai pasvarstome, ką tokio ji turi, jog sugebėjo taip išpopuliarėti? Ką tokio padarė, kad tapo atpažįstama gatvėje pašalinių žmonių? Kiekvieno žmogaus karjera turi pradžios tašką, tiesa? Štai čia jūs ir sužinosite, nuo ko prasidėjo Caros Delevingne sėkmės istorija, kaip ji lipo karjeros laiptais bei kitas pikantiškas gyvenimo detales. 

 Cara Jocelyn Delevingne gimė 1992 metais rugpjūčio 12 dieną Londone. Mergina turi dvi vyresnes seseris, o viena iš jų taip pat sėkmingai lipa modelio karjeros laipteliais. Be to, visa Caros šeima pasižymi įvairiais talentais, todėl ne vienai jai nusišypsojo didžiulė sėkmė ir populiarumas.

Cara modelio karjerą pradėjo būdama itin jauna - būdama vos dešimtmetė, ji pasirodė Italijos "Vogue" žurnale. Tačiau tik 2009 metais, būdama 17 metų, mergina pasirašė modelio sutartį su žymia Londono agentūra "Storm Model Management", o jau sekančiais metais žingsniavo podiumu, pristatydama tokias dizainerių kolekcijas kaip "Burberry". 2011 metais Cara tapo pastarųjų mados namų veidu ir tai jai atnešė išties didelį pasisekimą. 22 metų merginai jau teko pasirašyti sutartis su "DKNY", "H&M", "Tom Ford", "Zara", "Chanel", "Yves Saint Laurent", "Moschino", "Fendi" bei daugybe kitų. 2012 ir 2013 metais ji žingsniavo "Victoria's Secret" podiumu, o tais pačiais 2012 bei 2014 metais tapo metų modeliu, laimėjusi "British Fashion Awards". Ne paslaptis, kad Cara yra ypatingai apdovanota gamtos: turi išskirtinius veido bruožus, jos ūgis 177 cm, liemens apimtis 61 cm, o klubų - vos 86 cm. Pridėdama šviesius plaukus bei žalias akis, mergina gali didžiuotis turėdama sutartis su tokiomis modelių agentūromis kaip "Women" (Niujorkas), "Elite" (Paryžius), "Storm" (Londonas) ir daug kitų.

Žiniasklaidoje buvo pasirodžiusi informacija, jog Cara pasižymi ir aktoriniais sugebėjimais: atliko epizodinį vaidmenį filme "Ana Karenina", taip pat nusifilmavo trumpame vaizdo įraše mados namams "Chanel". Teigiama, kad ji atliko vaidmenis ir kituose filmuose, tačiau šie ypatingos sėkmės nėra sulaukę.

Dar vienas Delevingne talentas - dainavimas. Jai nusišypsojo laimė kartu dainuoti su Will Heard bei Pharrell Williams, tačiau savęs dainininke nevadina, o ir profesionalės karjeros kol kas nepradeda. 

Cara ne kartą yra patekusi į jaunųjų milijonierių sąrašus. Skelbiama, kad per praėjusius metus mergina uždirbo 2,4 milijonus svarų (apie 10 milijonų litų), o vidutiniškai per dieną gautų apie 29 tūkstančius litų. Tad, nepaisant skandalingumo, didžiuliai mados namai vis dar konkuruoja vieni su kitais, norėdami pasirašyti sutartis su šiuo modeliu.



Jaunasis modelis nevengia skandalų: ne kartą ji į socialinius tinklapius kėlė savo nuotraukas, kuriose ji nuoga ar keistomis veido išraiškomis. Taip pat nuo jos nesitraukia klausimas apie tai, kokia iš tiesų yra jos seksualinė orientacija,  mat ji neslėpė bučinių su moteriškos lyties atstovėmis, tačiau tuo pačiu ir viešai kalbėjo apie draugystes su dainininku Harry Styles. Be to, mergina neišvengė ir kalbų apie narkotikų vartojimą.

Įdomūs faktai:

• Negali gyventi be rūkytos šoninės. 
• Dažniausiai nenaudoja makiažo (ne fotosesijų ir renginių metu).
• Nesistengia patraukti fotografų dėmesio. 
• Turi daugiau nei dešimt tatuiruočių, viena iš jų puikuojasi ant pado, tai - užrašas "bacon".
• Mano, jog dauguma vaikinų nori iš jos daugiau - būti ne tik draugais, o tai jos nedomina, todėl Carai patogiau leisti laiką su merginomis. 
• Groja būgnais.
• Augina triušį, kuris turi atskirą "Instagram" paskyrą.
• Manoma, kad dėl šios merginos sumažėjo pincetų pardavimai (Cara sugrąžino į madą tankius antakius). 

Cara Delevingne - žmogus, kuris gyvena išties įdomų gyvenimą. Jame pilna nuotykių, linksmybių, skandalų, tačiau apstu ir gražių akimirkų bei sėkmės. Ne vienai merginai ji yra idealas, mat suteikia stiprybės, įkvėpimo savo poelgiais ar išsireiškimais. Vargu, ar kuris keikia Carą už šios pasirodymus, veikiau ji yra ta mergina, kuri gimė ne veltui.





8 Komentarai

  1. Be galo žaviuosi Cara, man ji tokia miela ir draugiška mergina atrodo. Nors ir yra modelis, uždirba daugybes pinigų, bet vis tiek neatrodo susirgusi žvaigždių liga ir išlieka tokia paprasta, nuoširdi. Todėl net nenuostabu, jog daugeliui ji yra idealas. Patinka man labai tokie straipsniai, nes ir pati.. ai, tiek to :D Žodžiu, gerai padirbėjai :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. TD , norejau pasiulyti parasyti apie vasaros stovyklas.. suprantu kad dar ankstoka bet norint gauti gera, pigia stovykla jau reiketu registruotis ^^ tai butu tikrai idomu jei parasytumet

    AtsakytiPanaikinti
  3. Įdomus ir geras straipsnis, man labai patiko! Ir faktai, ir pasakojimas parašyti sklandžiai, aiaiškiai tad skaitydama nepatyriau trukdžių. (-:

    AtsakytiPanaikinti
  4. Viskas šaunu! Nerandu vietos, kur galėčiau prie ko nors prikibti :D
    Ooh, atsimenu laikus, kai Cara buvo viena iš mano idealų :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kaip smagu, kad patiko! :) O Cara žaviuosi ir aš, turi kažką tokio, kas skatina domėtis ja. :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Domėjausi ja dar jai prieš taip sužimbant ;) Labai įdomus žmogus, tačiau va va, šlovė galvą susuka, ir ji irgi neapsieina be jokių skandalų... :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Norėčiau būti modeliu :( Bet figūra neleidžia. Buvo įdomu.

    AtsakytiPanaikinti