TD rekomenduoja: AVON veido kremas "Nutra Effects"

Spuoguotas, sausas, nelygus veidas - tai daugelio jaunų žmonių problema. Dažnai merginos dėl ne itin gražios veido odos puola į depresiją, bando viską užmaskuoti sluoksniu pudros ar perka priemones, kurios kartais kainuoja didelius pinigus. Tačiau dažnai visai nesusimąstome, jog yra ir pigesnių priemonių, kurios daro tikrus stebuklus! Viena iš jų - tai AVON veido kremas "Nutra Effects". Apie šią naujovę kosmetikos pasaulyje skaityk žemiau!

Trumpai apie produktą
Visa AVON "Nutra Effects" linija.
Veido kremas "Nutra Effects" yra pati šviežiausia AVON kompanijos naujovė. Ir ne tik pati šviežiausia, bet ir daug žadanti! Šis veido kremas yra dieninis, t.y. skirtas naudojimui dienos metu. Produktas turi veido kremams itin reikalingą savybę - SPF 15, arba tiksliau tariant, tai apsauga nuo žalingų saulės spindulių. Visos merginos, kurių oda yra linkusi į aknę, pasirūpinti šią savybę turinčiu veido kremu, šiltuoju metų sezonu, yra būtina! Gamintojai skelbia, kad produktas yra drėkinamasis, tinkantis net ir jautriai odai. Pagamintas iš lengvos formulės, suteikiantis odai pastebimo lygumo, švelnumo ir sveiko spindesio. Atlikto klinikinio tyrimo dėka, kuriame dalyvavo 22 respondentai nustatyta, kad kremas intensyviai drėkina 24 valandas per parą. Ar visa tai tiesa? Netrukus sužinosime!

Kuo ypatingas
AVON "Nutra Effects" veido kremas ypatingas tuo, jog yra su aktyviu kompleksu, kurio pagrindą sudaro ispaninio šalavijo sėklos, dar žinomos kaip chia. Šalavijo sėklos yra vienos iš maistingiausių sėklų pasaulyje, sugeriančios iki 12 kartų drėgmės, nei sveria pačios. Tad būdamos kremo sudėtyje, jos prailgina drėkinimo laikotarpį. Chia sėklos yra žinomos kaip ne tik itin naudingos mūsų organizmui, bet ir grožiui! Jos yra labai turtingos vitaminų, mineralų. Taip pat šis produktas ypatingas ir kita savo sudėties puse - jame nėra nei kenksmingųjų parabenų, nei dažiklių.

Kas patiko, o kas - ne
AVON "Nuttra Effects - Hydration"
"Teenage Dreams" taip pat susigundė šia naujove ir išbandė AVON "Nutra Effects" veido kremą, iš "Hydration" drėkinamosios linijos. Visų pirma, kas patraukė didžiausią dėmesį, tai kremo konsistencija. Ji baltos spalvos, labai lengva ir maloni odai. Kremas gana greitai įsigeria, nereikia ilgai laukti. Vos tik atidarius jaučiasi labai malonus, visiškai neaitrus šalavijo sėklų kvapas. Kremas itin gerai tepasi ant veido ir visai nedirgina odos. Pati turiu gana jautrią odą, todėl tik dar kartą galiu patvirtinti, kad šis produktas išties tinka jautrios odos savininkams. Kuo mane labiausiai sužavėjo ši priemonė, tai poveikiu daryti odą švelnią. Patepusi veidą kremu ir šiek tiek luktelėjusi, stebėjausi, kaip per tokį greitą laiką, oda tapo tokia švelni ir glotni! Produktas, kaip ir rašo gamintojai, išties ilgai ir giliai drėkina veido odą. Nesu tikra, jog tai yra ištisos 24 valandos, bet tai tikrai yra ilgas laikas, kad kremą galėtume vadinti geru. Priemonė padeda šiek tiek užmaskuoti odos nelygumus, o ilgiau naudojant, oda tampa nebe tokia sausa. Vienintelis minusas, kurį pastebėjau mėnesį laiko naudodama šį kremą, tai yra tai, jog užsitepus kremo ant veido, oda pradeda truputį blizgėti, nors po kiek laiko, tas blizgesys dingsta.

Verdiktas
Taigi ar verta įsigyti šią kosmetikos kompanijos AVON naujovę? Mes sakome tvirtą taip! Atsižvelgiant į nedidelę kainą, tai išties tikras stebuklas mūsų odai. Kremas puikiai drėkina, apsaugo nuo žalingų saulės spindulių, odą paverčia stulbinamai švelnia ir glotnia, lygina ir padeda atsikratyti tam tikrų odos problemų, kaip pavyzdžiui, odos sausėjimas. Ši kosmetikos priemonė vos tik pasirodžiusi susilaukė daug dėmesio ir pagyrų, o kaina taip pat visiems prieinama. Tad kas gali būti dar geriau?

Tad jei ir tu skundiesi šiurkščia, nelygia ar sausa oda, kviečiame įsigyti AVON "Nutra Effects" veido kremą ir įsitikinti, jog visa tai nėra tik tušti žodžiai. Visų šios linijos kremų ieškokite šeštajame AVON kataloge.



10 Komentarai

  1. Apžvalga labai gera! Kaip visad - išsamiai ir aiškiai.
    Būtų gerai jei kartais sulygintum panašius produktus, kuo vienas už kitą pranašesnis ar atvirkščiai, kurį labiau verta įsigyti ir t.t. Kadangi straipsniai nelabai kuo tarpusavyje skiriasi. Ačiū už dar vieną puikų straipsnį.
    Beje, ten pačioje pabaigoje trūksta taško. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, Aiste, už tikrai vertingą pastabą dėl produktų palyginimo. Perskaičius komentarą, atėjo keletas minčių, kaip galėčiau jas paįvairinti. Dėkui, būtinai tai pritaikysiu kitose apžvalgose :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip visada - viskas puiku. Įdomu paskaitinėti, apie tokius produktus, deja, esu iš tų, kuri pripažįsta tik natūralias priemones.
    Na bet ačiū! :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. geras straipsnis. pritariu del palyginimo, jo reiktu

    AtsakytiPanaikinti
  5. Puiki apžvalga, sudominai.
    Esu girdėjusi apie šiuos produktus. Pritariu kitoms komentatorėms, jog reikėtų kažkokio palyginimo, nes tuomet galėtume sužinoti ir kitų produktų trūkumus ir pranašumus.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš taip pat pritariu palyginimo idėjai, būtų puiku. Pati apžvalga patiko, gal kada reiks išbandyti šį kremą;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Puiki apžvalga, sudominai. Produktų palyginimo idėja šauni, įdomu kaip pasiseks ją pateikti. 10+/10! Sėkmės toliau!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ačiū, merginos, už komentarus! :) Dėl produktų palyginimo - pažadu ateityje ką nors panašaus įgyvendinti :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. turiu šitą gėrį! visoms tikrai rekomenduoju. ypač gerai tai, kad nereikia ilgai laukti kol įsigers, o tai būdinga daugumai kitų mano kremų...

    AtsakytiPanaikinti
  10. Nusipirkau! Nerealus kremas, labai ačiū Simona ;)

    AtsakytiPanaikinti