TD rekomenduoja: EOS rankų kremai

Visai neseniai „Teenage Dreams“ portale aprašėme itin populiarius ir daugelio paauglių dėmesį patraukusius EOS lūpų balzamus. Aptarėme jų kokybę, pliusus ir minusus bei išsiaiškinome, ar visgi tai iš tikrųjų dėmesio verta priemonė. Pasirodo, kosmetikos kompanija EOS gamina ne tik populiariuosius lūpų balzamus, bet ir kitas grožio priemones. Viena iš jų – tai EOS rankų kremas, kuris šįkart ir karaliauja mūsų apžvalgoje.

Trumpai apie produktą
EOS rankų kremas, kaip ir lūpų balzamas, pasak gamintojų, pasižymi labai gera sudėtimi ir yra net 96% natūralus. Produkto sudėtis taip pat skamba viliojančiai: joje nėra nei kenksmingųjų parabenų, nei glitimo ar ftalatų. Taip pat galime pasidžiaugti, kad gamindami produktus, EOS nepasitelkia į pagalbą bandymų su gyvūnais. Kremo aprašymas mums žada, kad jį naudojant mūsų rankos bus drėkinamos ištisas 24 valandas per parą, oda taps ypatingai švelnia ir gerai pamaitinta. Rankų kremas taip pat pasižymi tuo, jog yra hipoalergiškas ir ypač greitai įsigerią į odą. EOS skelbia, kad tai priemonė, kurią turi išmėginti kiekviena mergina, puoselėjanti savo rankas!

Privalumai ir trūkumai
EOS kompanija tik dar kartą įrodė, kad iš tokių produktų, kaip lūpų balzamai ar rankų kremai, kurių pilna visose parduotuvėse, galima sukurti visiškai šviežią sensaciją. Kuo mane labiausiai žavi EOS, tai savo stilingais ir subtiliais produktų įpakavimais. Rankų kremo pakuotė yra be galo patogi ir universali, puikiai telpanti į kiekvieną kosmetinę. Tereikia atidaryti dangtelį, pridėti dozatorių prie rankos, šiek tiek spustelti ir kremas labai lengvai išsispaudžia. Vieinintelis pakuotės trūkumas – tai gana mažas dozatorius, tad kremas spaudžiasi mažais kiekiais. Aš išbandžiau gaivių gėlių kvapą, kuris išties labai skaniai kvepia, yra gaivus ir malonus. Vos tik ištepus rankas kremu, jos akimirksniu tampa labai švelnios ir glotnios. Kremo konsistencija labai gera, neriebi, greitai įsigerianti į odą. Nors negalėčiau teigti, kad rankos yra drėkinamos net 24 valandas, tačiau kremas aukštu ir ilgu drėkinimu, tikrai pasižymi. Šio rankų kremo trūkumai slypi sudėtyje, kurioje yra keletas nesaugių ingredientų, galinčių kiek dirginti jautrią odą. Tačiau sudėtyje taip pat yra vitaminų ir antioksidantų, kurie saugo rankas nuo šalčio.

Atsiliepimai
EOS rankų kremai, kaip ir lūpų balzamai, yra labai populiarūs tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje. Vienos merginos jį be perstojo giria ir nesiliauja pirkusios, o kitos peikia, nėra patenkintos veiksmingumu. Nuomonių yra pačių įvairiausių, tad žvilgtelėkime į keletą jų!

"Man visada patiko EOS lūpų balzamai, todėl nusprendžiau išmėginti ir rankų kremą! Nuoširdžiai - šitas kremas idealiai kartu ir drėkina, ir vistiek išlieka lengvas. Papildomas pliusas, kad jo sudėtyje beveik viskas natūralu! Būtinai išmėgink!"

"Myliu EOS. Kremas puikiai kvepia. Gailiuosi, kad nenusipirkau daugiau, nes negaliu nustoti jo naudoti! Tiesiog jį dievinu!"

"Visada ieškojau kompaktiško ir gero rankų kremo, kurį galėčiau nešiotis savo rankinėj arba pasidėti ant stalo darbe. Šitas rankų kremas puikiai tam tinka. Jis gerai atlieka savo darbą ir geriausia dalis yra tai, kad jis nepalieka rankų su riebumo pojūčiu. Kai naudoju kremą darbe, man reikia greitai juo pasitepti ir tęsti darbą. Negaliu naudoti kremo, kuris paliktų riebumo jausmą arba ilgai absorbuotųsi. Šitas rankų kremas puikiai tam tinka - mano rankos tampa glotnios bei ne sausos ir aš galiu tęsti darbus iškart pasitepus. Aš manau, kad kaina truputį per aukšta tokiam kiekiui, bet šį produktą vis tiek rekomenduoju."

"Nusipirkau šitą rankų kremą, nes iš pradžių turėjau EOS lūpų balzamą ir patiko šito kremo kaina. Net nebereikia to sakyti - aš jį pamilau. Jis nėra riebus, nėra per skystas ir palieka rankas švelnias bei šilkines. Dabar niekada niekur neinu be šito kremo. Dauguma pigių rankų kremų nuvilia, tačiau EOS niekada. Tikrai privalomas pirkinys ir laikykite jį savo kosmetinėj, kuprinėj ar bet kur kitur, ką visada nešiojatės su savimi!"

Verta ar ne?
Mes sakome – taip! Jei nori įsigyti EOS rankų kremą, bet dvejoji dėl efektyvumo, galime užtikrinti, kad kremas išties puikiai atlieka savo funkcijas. Ilgas drėkinimas, rankų švelnumas ir glotnumas, maitinimas, apsauga nuo šalčio, skanus kvapas – visi geri rankų kremai turi pasižymėti šiomis savybėmis, o būtent EOS toks ir yra. Nors atsižvelgiant į kainą, produkto galėtų būti daugiau, tačiau įsigyti ir pabandyti tikrai verta. Mums šis rankų kremas tiko ir patiko, visas savo funkcijas puikiai įvykdė. Todėl drąsiai galime sakyti, kad tai taip pat nėra vien mados klyksmas, o tikrai dėmesio verta priemonė.

Kur įsigyti?
Kaip jau minėjome praeitoje lūpų balzamų apžvalgoje, EOS produkcijos populiarumu itin mėgsta naudotis apgavikai. Neretai tokiose parduotuvėse, kaip „Ebay“ ar „Aliexpress“ galima aptikti šių produktų už kelis dolerius. Tačiau verta atminti, jog veiksmingumu pasižyminčius produktus galite įsigyti tik pas oficialius EOS produkcijos platintojus. Lietuvos parduotuvėse šio prekės ženklo kol kas dar nematyt, tačiau visuomet jų užsisakyti galite internetu. Mes jums siūlome internetinę parduotuvę www.kosmetine.eu, kurioje galėsite įsigyti ne tik originalios EOS produkcijos mažesnėmis kainomis, bet ir kitų kosmetikos priemonių.

Taigi jei skundiesi sausėjančiomis, šiurkščiomis, pažeistomis rankomis - EOS rankų kremas puiki išeitis šioms problemos išspręsti. Tai ne tik efektyvi, bet ir labai stilinga kosmetikos priemonė. O galbūt jau turi jį savo kosmetinėje? Tuomet laukiame jūsų atsiliepimų ir įspūdžių komentaruose! 



6 Komentarai

  1. Straipsnis kaip visada puikus. Tau labai tinka rašyti apie grožio priemones, nes labai išsamūs aprašymai.
    Pati EOS nelabai naudoju. Vienas dalykas - man užtenka paprastų priemonių, antras - nelabai patinka, nes sausina lūpas.
    O dar kaina gana nemaža.
    Na, bet kiekvienam savaip.
    Labai ačiū! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. turiu EOS lūpų balzamą. nekeisčiau į nieką! rankų lasijono dar nesu išbandžiusi, bet artimiausiu metu žadu užsisakyti. na o straipsnis kaip visada - nerealus, Simona!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Atsiliepimai - labai puikus sprendimas paįvairinti straipsnį. Man patinka, kad apžvalga nėra " sausa", tokias skaityti įdomu, net jeigu ir produktas nedomintų. Puiku, kad patari, paneigi ar atskleidi trūkumus, nes tik taip straipsnis gali būti naudingas. Žodžiu, vien tik liaupsės ir klaidų niekaip nepavyko rasti! Šaunuolė, Simona :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nuostabi apžvalga, Simona! Ir ne, EOS produkcijos dar nesu išbandžiusi, tačiau Tu sudominai tai padaryti, ačiū! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiū, merginos, labai smagu ir malonu skaityti jūsų komentarus! :) EOS produkcija, nors ir yra gana brangi, man tikrai labai patinka. Smagu, kai kaina atitinka kokybę ir priemonės efektą. Nors ir ne visoms ji tinka ir patinka, bet aš tikrai rekomenduoju išbandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kaip visada, tavo apžvalga tiesiog puiki :). Viskas išsamu, nenuobodu skaityti, aktualu. Pasakei viską, ką tik buvo įmanoma pasakyti neatsibostant, labai patiko. Man ir pačiai teko išbandyti šį rankų kremą, tikrai nenusivyliau ;)

    AtsakytiPanaikinti