Testas: Ko dar nežinojai apie save?

Net neabejoju, kad daugelis jūsų retkarčiais mėgsta spręsti įvairius testus. Manau, šis puikiai tiks, nes pasirodo, šuo ne tik žmogaus geriausias draugas, bet ir išmintingas gyvūnas, galintis padėti atskleisti tavo charakterio savybes. Jis gali tau padėti ne tik geriau save pažinti, bet ir suprasti.


Taigi šis psichologinis testas padės tau geriau save pažinti. Tačiau tu turi jį atlikti tinkamai.
*Pirmiausia lape nupiešk šunį.
*Tik  nupiešusi šunį skaityk atsakymus.
*Jei darysi priešingai, testas neteks prasmės.


ŠUO NUPIEŠTAS PAPRASTAI AR SUDĖTINGAI?

Paprastai. Tu mėgsti atsakingą darbą ir tau svarbu žinoti, kas ir ko iš tavęs tikisi. Turi savo nuomonę ir aklai nesiklausai garsiai ar gražiai kalbančio. Tai, be abejonės, yra tavo didžiausi privalumai.
Sudėtingai. Jei ką darai, viską atlieki sąžiningai, kūrybingai. Tau svarbios detalės, aplinkinių nuomonė ir reakcijos. Tu supranti aplinkinių bėdas ir stengiesi jiems padėti.

KURIOJE LAPO VIETOJE NUPIEŠEI ŠUNĮ?

Viršutinėje lapo dalyje. Esi optimistė ir ryžtinga mergina. Jeigu kas nenutinka ar nepasiseka, tu nenuleidi rankų, o užsidegi ryžtu klaidas ištaisyti ir viską padaryti tinkamai. Savo užsidegimu ir pasitikėjimu uždegi kitus. Esi tikrai šauni!
Lapo viduryje. Esi realistė, drąsiai ir atvirai žiūri į gyvenimą. Kad ir kas nutiktų, drąsiai sieki savo tikslų. Tai gerai, tačiau kartais reikėtų pagalvoti, ar verta tai daryti.
Apatinėje lapo dalyje. Tave dažnai aplanko liūdesys ir imi į pasaulį žiūrėti pilkomis ar net juodomis akimis. Jei kas tave kritikuoja, sutrinki, išsigąsti ir tau pristinga pasitikėjimo savimi, kovoti už save. Aukščiau galvą! Tu esi tokia viena pasaulyje! Didžiuokis savo pliusais! Kitus turi išsikovoti pati.

Į KURIĄ PUSĘ ŽIŪRI TAVO NUPIEŠTAS ŠUO?

Į dešinę pusę. Meilė tau yra svarbiausia. Dėl mylimo žmogaus padarytum viską. O kaip pripažinimas, karjera? Nesvarbu? Na jau, iš kur toks kuklumas? Neapgaudinėk savęs.
Į kairę pusę. Esi nebloga aktorė. Tu įdomi, trokštanti nuotykių ir įvairių išgyvenimų. Tau nereikia scenos, kad pelnytum kitų dėmesį. Išnaudok kiekvieną progą, kokią tik  tau duoda gyvenimas.
Šuo pasisukęs į tave (tiesiai). Svajoji apie didelę karjerą, laimėjimus. Tačiau dirbti be jokio atlygio ir pripažinimo? Na jau ne, tau tai visiškai netinka.

AR DIDELĖS TAVO ŠUNS AUSYS?

Didelės. Esi puiki pašnekovė. Tau tiktų darbas, kuriame tektų bendrauti su žmonėmis. Būtum puiki gydytoja, psichologė ar pedagogė.
Mažos ausys. Tu nemėgsti daug kalbėti, o greičiau imiesi darbo. Iš tikro tavo yra geras protas, puiki vaizduotė todėl tau tiktų rašytojos, menininkės ir redaktorės specialybė.

AR ILGA TAVO ŠUNS UODEGA? 

Ilga ar trumpa. Kuo ilgesnė šuns uodega, tuo svarbesni tau yra draugai, šeimos nariai.


Visgi nežiūrėk į viską taip, lyg tai būtų visiška tiesa. Testai, kaip ir horoskopai, ne visada paremti aklina tiesa. Tačiau gal visgi kažkurias savybes testas pasakė teisingai? Parašykite, kokias jūsų savybes testas nusakė teisingai, ir ar norėtumėte jų sulaukti daugiau.
Iki greito!

9 Komentarai

  1. oho, daug tiesos. prie klausimo kokios suns ausys nesupratau "ir redaktores profesija" gal reiktu sakyt ar?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man testas nepatiko galbūt dėl netikslių, netaiklių atsakymų mano charakteriui, dabartiniai asmenybei.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na dalis atitiko,dalis ne.Bet šauniai parašei testą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kai kas atitiko, kai kas - ne. Dažniausiai tikiu horoskopais, bet ne testais. Bet galbūt juose ir yra tiesos.
    Testas gana trumpas ir man įdomu sužinoti ar pati jį kūrei? Aš manau, kad jis gali būti tiesiog nukopijuotas arba perrašytas iš kokio žurnalo.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Šį kartą pritarsiu Aistei V. Tokį testą gali kurti tik žmonės, išmanantys tai. Kažkaip labai daug abejonių kelia štai tokie testai. Man labiau patinka, kur reikia tiesiog susižinoti savo asmenybės tipą.
    Na bet ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Mielos, merginos, juk buvau sakiusi, jog nežiūrėtumėte į tai lyg į visišką tiesą.
    Akvile, jei nori sužinot iš kur aš jį gavau, parašyk man ;) Man bus malonu su tavimi pasidalinti.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Na, kai kas atitiko, kai kas ne. Tačiau atlikti buvo visai smagu.

    AtsakytiPanaikinti
  8. nustebinai, mat viskas, VISIŠKAI VISKAS man atitiko.. ;o

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ir kas gi nemėgsta testų..? :D Testas- labai įdomus, nenuobodos. Tik mane nevisiškai atitiko... Be to, tiesiog nesugalvojau, kaip interpretuot savo šuniui nupieštas ausis- didelėmis ar mažomis... :D

    AtsakytiPanaikinti