Ko laukti 2017-aisiais pagal zodiako ženklą



Iš horoskopų apie žmogų galime sužinoti viską - charakterio savybes, labiausiai tinkančias profesijas, mėgstamus ir nemėgstamus dalykus, meilės reikalus. Tačiau dar vienas dalykas, kurį gali nuspėti zodiako ženklas, yra ateitis. Tad kaip mums seksis jau greitai ateisiančiais Ugninio Gaidžio metais?

AVINAS (kovo 21 - balandžio 20) 

MEILĖ: Artimieji šiais metais jus itin palaikys, o laimingas ir džiaugsmingas gyvenimas skleis teigiamą aurą, tad aplinkiniai bei draugai sieks jūsų dėmesio ir galimybės pasidalinti džiaugsmu. Metų pabaigoje vieniši galės pasigirti didele galimybe atrasti mylimąjį, o tie, kurie jau jį turi - perkelti savo savo santykius į naują lygmenį. Gerbėjų bus per akis, o svarbiausias jūsų tikslas turėtų būti bandyti išlikti savimi. 

SVEIKATA: Jūsų bendra savijauta bus gera, didelė tikimybė, kad pradėsite domėtis sveika mityba bei sportu. Sėkmingas metas ir imtis smulkios chirurgijos. 

BENDRAI: 2017-ieji avinams eilinį kartą neatsuks nugaros - sėkmė, lydėjusi praeitais metais, lydės jus ir šiemet. Sunkiai dirbsite ir ten ne tik sulauksite sėkmės, bet ir rasite antrąją pusę, o sveikata nekliudys jums tuo džiaugtis. 


JAUTIS (balandžio 21 - gegužės 21) 

MEILĖ: Jaučiai 2017-aisiais galės pasigirti stabilumu - turintieji antrąją pusę, ją išlaikys, tačiau tam reiks stengtis vengti ginčų. Neturintiesiems mylimųjų sėkminga antroji metų pusė - šiuo laikotarpiu viskas eisis daug sklandžiau.

SVEIKATA: Sveikata šiais metais bus nebloga - kūno forma išsilaikys panaši, nekils daug problemų. Tačiau teks pasisaugoti tokių ligų kaip neviltis ar depresija. Žvaigždės rodo, kad išvengti šių problemų jums gali padėti aplinkiniai, apsupsiantys jus šiluma bei džiaugsmu.

BENDRAI: Pastarieji metai jums atneš daug kliūčių, ypač darbe, tačiau jaučiams būdingas atkaklumas bei užsispyrimas padės su jomis susidoroti. Kaip sakoma, gyvenimas jums duos citrinų, o jūs sugebėsite iš jų išspausti limonadą.


DVYNIAI (gegužės 22 – birželio 21)
 
MEILĖ: Jums pranašaujami audringi bei įsimintini metai, kupini naujų, jaudinančių pažinčių. Ar pažintys pavirs į ką nors daugiau, priklausys tik nuo jūsų. Turintiesiems mylimuosius patariama pastariesiems skirti daug dėmesio, o antrojoje metų pusėje bus nemaža galimybė pasukti skirtingais keliais, tad venkite ginčų (tai galioja ne tik su mylimaisiais, bet ir kitais artimaisiais bei draugais).

SVEIKATA: 2017-aisiais sveikata dvyniai nesiskųs, jei saugos savo kvėpavimo takus. Susidomėsite sveiku gyvenimo būdu.

BENDRAI: Jūsų laukia labai audringi, įsimintini metai, iš kurių jūs pasisemsite daug patirties. Sutikite su kuo daugiau pasiūlymų, naudokitės galimybėmis bei nevenkite naujų pažinčių.


VĖŽYS (birželio 22 – liepos 23)

MEILĖ: Meilės srityje galimi smarkūs pokyčiai: tikėtina, kad užmegsite naujas pažintis ir galbūt net atrasite gyvenimo meilę, o savo santykiais nepatenkinti vėžiai pagaliau išsiskirs ir atsikratys didžiulės naštos. To nebijokite ir praleisto laiko negailėkite, nes išsiskyrimas bus į didelę naudą. O tie, kurie savo santykiais patenkinti, tokie ir liks - tai puikus metas bendroms kelionėms, hobiams.

SVEIKATA: Puikus metas sportininkams - pasieksite nuostabių rezultatų! Likusieji vėžiai taip pat galės pasigirti puikia sveikata, tačiau nepamirškite saugoti bei rūpintis savo sąnariais.

BENDRAI: 2017-ieji vėžiams bus augimo ir gerovės metai. Darbe bei meilėje būsite nustebinti daugybe pasikeitimų, o finansai taip pat stebins gerąja prasme. 

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 21)
 
MEILĖ: Šie metai jus stebins ilgalaikiais santykiais - trumpoms draugystėms nebus nei laiko, nei noro. Stenkitės kuo daugiau laiko skirti antrajai pusei, o jei nežinote, ką rinktis - karjerą ar meilę, klausykite ne širdies, o proto balso. Vienišiems yra didelė tikimybė atrasti savo žmogų.

SVEIKATA: Liūtams pasisekė - sveikata jie skųstis tikrai negalės. Patys save stebinsite puikiomis formomis, o vienintelis dalykas, kurį turėtumėte pasaugoti - ausys. O jei ir bus problemų, daktarai greitai išsiaiškins tiesą ir jums padės.

BENDRAI: Po praėjusių metų skriaudų į jūsų kiemą užtikrintai įžengė sėkmė - meilės reikalai bus ramūs, bet viskas klostysis puikiai, sveikata taip pat džiugins, būsite finansiškai apsirūpinusios bei laisvos. Nepamirškite išlikti tokios, kokios esate.


MERGELĖ (rugpjūčio 22 – rugsėjo 23)

MEILĖ: 2017-ieji mergelėms bus labai užimti metai, dėl to gali nukentėti meilės reikalai. Tai bus ramus periodas - šio zodiako atstovės turėtų stengtis rasti kuo daugiau laiko antrajai pusei, tuomet santykiai išliks tokie patys. O jei mylimojo neturite - nevenkite pažinčių ir bandykite atrasti kuo daugiau laisvo laiko, tuomet atsiras galimybė antroje metų pusėje surasti ilgalaikį gyvenimo palydovą.

SVEIKATA: Sveikatos būklė bus gera, ją išlaikyti dar labiau padės rūpinimasis sveika mityba bei aštraus maisto vengimas. Yra tikimybė, kad priaugsite svorio, tačiau dėl to nereiktų pergyventi.

BENDRAI: Mergelės šiais metais turėtų kreipti didelį dėmesį į karjerą - jos laiptais bus lipama itin sparčiai ir lengvai. Santykiai su artimaisiais taip pat bus puikūs - matydami jus laimingus, jie nesiskųs, kad per daug dėmesio skiriate darbui ir per mažai jiems patiems.

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24 – spalio 23)
 
MEILĖ: Svarstyklės, turinčios mylimuosius, galės džiaugtis santykių pilnatvė - juos džiugins kiekviena diena su antrąja puse. Vienišoms svarstyklėms Ugninio Gaidžio metais bus labai palankus metas atrasti gyvenimo palydovus - kuo daugiau susitikite su draugais ir visur dalyvaukite. Bendrauti su priešingos lyties atstovais bus lengva kaip niekad, tačiau būkite atsargios - ne visi jie bus geranoriški.

SVEIKATA: Sveikatos būklė bus įprasta, tačiau dėl didelio užimtumo galite skųstis stresu bei įtampa. Tačiau tik nuo jūsų priklauso, kaip tvarkysitės su neigiamomis emocijomis.

BENDRAI: Stabilumu šiais metais pasigirti negalėsite - nusiteikite dideliems pokyčiams tiek karjeroje, tiek asmeniniame gyvenime. Būsite nustebinti didele įvykių lavina, tad nepamirškite išlikti savimi bet kokiomis situacijomis.


SKORPIONAS (spalio 24 – lapkričio 22)

MEILĖ: Meilės srityje jūsų, skorpionės, laukia didelės permainos. Dėl neatsargumo galite išsiskirti su tikrai mylimu žmogumi, tad paminkite savo mėgimą lyderiauti ir daugiau atsižvelkite į antrosios pusės poreikius. Vienišosioms skorpionėms numatomi trumpalaikiai santykiai, tačiau venkite pagundų, nes galite skaudžiai nudegti.

SVEIKATA: Šiais metais žvaigždės jus apdovanos sveikata. Norinčioms pasiekti puikių rezultatų sporto salėje daug vargti nereiks - rezultatai pasimatys kur kas greičiau, nei tikėsitės. Jautriausia jūsų vieta - pilvas, tad būkite atsargios.

BENDRAI: Skorpionių laukia įdomūs bei turiningi metai, atnešiantys daug netikėtumų. Garantuota sėkmė karjeroje, puiki sveikata, audringas asmeninis gyvenimas. Štai sakinys, apibūdinantis ateinančius metus.


ŠAULYS (lapkričio 23 – gruodžio 22) 

MEILĖ: Didelių permainų meilės reikaluose šauliams nenusimato. Užimtos šaulės galės džiaugtis harmoningais santykiais, tačiau jums nereiktų pamiršti skirti kuo daugiau laiko mylimajam. Vienišos zodiako ženklo atstovės girsis naujų pažinčių bei gerbėjų gausa, tačiau labai maža tikimybė, kad surasite antrąją pusę. Būkite atsargios ir nepasiduokite akimirkos emocijoms, nes tai neduos naudos.

SVEIKATA: Sveikatos problemomis nesiskųsite. Sportininkai pasieks puikių rezultatų, o žmonės, besiskundžiantys antsvoriu, lengvai galės jo atsikratyti.

BENDRAI: Šaulių laukia įdomūs, produktyvūs metai. Nusimato puikūs mokslo rezultatai, pavydėtini santykiai šeimoje, sėkmė lydės ir darbe. Visi, kurie pastaraisiais metais daug kentėjo, pagaliau vėl pradės džiaugtis gyvenimu.


OŽIARAGIS (gruodžio 23 – sausio 20)

MEILĖ: Ugninio Gaidžio metais jūs norėsite pastovumo. Tie, kurie jau atrado savo gyvenimo meilę, ir toliau džiaugsis pavydėtinais santykiais. Tiesa, stenkitės būti kuo mažiau nervingos, nes tik tokiu būdu pavyks išvengti barnių su antrąja puse. Vienišėms taip pat nusišypsos sėkmė - tai itin palankus laikas susirasti kitą širdies dalelę. Puikiai jausitės tarp žmonių, daug su jais bendrausite, tad galbūt taip meilę ir rasite? 

SVEIKATA: Ožiaragiai skųstis sveikata tikrai negalės. Būtent šio zodiako atstovės galės pasigirti motyvacija sportui bei sveika mityba. O tai ir yra geriausias raktas į puikią sveikatą.

BENDRAI: Nors šeimoje situacija nebus pati geriausia, o kam nors pasiekti reikės įdėti labai daug pastangų, pastarieji dvylika mėnesių bus sėkmingi. Tai aiškiai pastebėsite karjeros srityje.


VANDENIS (sausio 21 – vasario 18)

MEILĖ: Ugninio Gaidžio metai vandenėms bus labai stabilūs. Tos, kurios jau turi antrąsias puses, džiaugsis pastovumu ir įsitikins, ar tikrai nori praleisti gyvenimą su šiuo žmogumi. Jos jaus didelę šilumą bei meilę. Vienišos vandenės, norėdamos susirasti savo meilę, turės kiek daugiau pasistengti nebambėti, aktyviai leisti laisvalaikį ir nevengti naujų pažinčių.

SVEIKATA: Žvaigždės žada jums puikią sveikatą. Tiesa, tikėtina, kad priaugsite svorio. Siekdamos išlaikyti gerą formą ar numesti papildomą svorį, turite laikytis režimo, sportuoti bei, žinoma, sveikai maitintis.

BENDRAI: Nuostabus šeimyninis gyvenimas, spartus lipimas karjeros laiptais, pavydėtina sveikata bei stabilumas - štai kokie metai laukia zodiako ženklo atstovių. Stenkitės ir už tai bus atlyginta.


ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20)

MEILĖ: 2017-ieji žuvims neatneš nieko naujo - vienišės bus irzlios ir susitelkusios į savo sėkmingą karjerą, tad neras laiko asmeniniam gyvenimui. Toms, kurios mylimuosius jau turi, teks stiprinti santykius - bandykite nustebinti partnerį mažomis staigmenomis, jei yra galimybė, išvykite į kelionę.

SVEIKATA: Sveikata Ugninio Gaidžio metais bus pakankamai gera - turėsite daug energijos, jausitės gyvybingos. Tačiau gali būti, kad teks rūpintis ligotu giminaičiu.

BENDRAI: Ateinantys dvylika mėnesių bus augimo bei progreso laikotarpis. Karjeroje galite sulaukti gero pasiūlymo, šeimos gyvenimas bus puikus, moksluose reikės įdėti daug pastangų, tačiau pastarosios atsipirks su kaupu. 

Zodiako ženklas iš tiesų gali nuspėti tavo ateitį, tačiau nereiktų pamiršti, kad tavo gyvenimas yra tik tavo rankose ir tavo ateitis priklauso tik nuo tavo veiksmų. Tad, kad ir ką besakytų žvaigždės, svarbiausia yra tikėti savimi.


5 Komentarai

  1. Netikiu zodiaku, bet patinka jį skaityti:D
    Esu skorpionas, išgirdau nemažai gero, todėl net nusišypsojau:)
    Gera idėja, bet galbūt tas pranašystes artėjant Naujiesiems galima rasti visur - delfi, Panele, Cosmopolitan, 5braškės ir t.t.
    Anyway, man patiko.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Esu vėžys :) dar pažiūrėsim, kaip čia su tom meilėm bus :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man labai patinka visokie horoskopai, tikėti tuo ar ne kiekvienos pasirinkimas, tačiau perskaityti, pasmalsauti ką apie tave sako žvaigždės visada įdomu. Tiesa manau visų 2017 metų horoskopų perpildyti visi portalai, Tad nemanau jog verta imti ir perrašinėti viską, nebent pačios esate astrologės ir sudarinėjate horoskopus, tada būtinai lauksiu čia dar daugiau horoskopų 😂😂😂

    AtsakytiPanaikinti
  4. Skamba puikiai, tikiuosi, išsipildys!!!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Viskas puiku ir tiuosi, kad taip ir bus!

    AtsakytiPanaikinti