"DIY" - Atnaujink savo sportbačius!

Manau, kad kiekvienos merginos batų dėžėje, galima rasti ne vieną ir ne dvi poras sportbačių. Norint nusipirkti sportbačius su įvairiausiomis detalėmis, blizgučiais ir pan., reikėtų sumokėti kiek daugiau, nei už paprastus vienspalvius sportbačius. O kodėl gi tau nenusipirkus paprastų sportinių batelių ir jų nepadailinus savomis rankomis? Šiame straipsnyje galėsi rasti puikių idėjų, kaip atnaujinti savo sportbačius!


Kniedės tavo sportiniams bateliams suteiks žavesio! Tau tereiks klijų ir, žinoma, priklijuojamų, norimos formos kniedžių. Kniedžių pagrindą patepk klijais ir klijuok norimoje vietoje. Labai dailiai atrodys, jeigu kniedėmis apklijuosi sportbačių kraštelius.

Šiam variantui įgyvendinti prireiks tik spalvotų markerių. Su įvairiomis markerių spalvomis, ištaškuok visą sportbačių pagrindą. Paprastai, bet ne prastai, tiesa?

Jeigu turi visiškai baltus sportbačius, gali juos padailinti su flomasteriu ar markeriu pripiešdama širdelių ar kitų formų ir prirašydama kokių nors mėgstamų frazių ar tiesiog paprasčiausių žodžių. Vis geriau nei vienspalviai bateliai, ar ne?

Į tokius blizgius batelius žmonės tikrai atkreips dėmesį! O norint turėti tokius sportbačius, tau reikės klijų ir norimos spalvos blizgučių. Sportinius batelius ištepk klijais, apibarstyk blizgučiais ir palauk kol išdžius. O sportbačių priekį gali apklijuoti kokiomis nors detalėmis. 


Vienspalvius sportbačius, su markeriu gali išmarginti štai tokiais ar kitokiais raštais. Atrodo labai žaismingai! O tokie sportiniai bateliai daug geriau, nei paprasti, be jokių spalvų, tiesa?

Jeigu mėgsti išsiskirti iš minios - į sportinius batelius gali įsiūti keletą sagų. Su tokiu variantu ne tik išsiskirsi iš minios, bet ir pasirodysi kaip tikrai originali mergina.

Dar viena puiki idėja - prieš Jūsų akis. Savo sportbačius gali pagyvinti kraštuose priklijuodama įvairiausių formų, spalvų ar net gi dydžių karoliukų! Ne kiekvienas juk turi tokius sportinius batelius...

Gali ne tik atnaujinti batelių pagrindą, o net gi pakeisti atsibodusios sportbačių raikštelius. Vietoj pačių paprasčiausių raikštelių, įverk įvairiausių spalvų kaspinus. Tai dar viena puiki idėja, norint išsiskirti iš minios!

O kaip Jūs siūlytumėte atnaujinti savo sportbačius? 
Simona. 


*Komentuok šį straipsnį - gauk 1 vieną tašką. Dalyvauk rubrikoje ar konkurse - gauk 3 taškus. Tapk aktyviausiu "Teenage Dreams" blog'o skaitytoju ir laimėk knygą "Laumės vaikas"!

8 Komentarai

  1. Geras straipsnis, tačiau nei vienas būdas man nepatiko. Per daug žaismingos idėjos mano stiliui, tačiau manau kitiems tikrai padėjai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai geros idėjos! Kaip tik norėjosi kažkaip atnaujinti savo avalynę. O tų sportbačių pas mane krūvos. Nereikės naujų batų! :DD
    Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Idomus straipsnis,taciau pati nesioju tik rudeninius sportbatukus su kailiuku,taigi tema man buvo ne itin aktuali. :) Viskas puiku, lauksiu nauju tavo ideju :P

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Oi, priminei man senus laikus, kai savo sportbačius visaip išpaišydavau, pakeisdavau..:D Visi akių neatitraukdavo!
    Bei geros idėjos, man patiko :)

    AtsakytiPanaikinti