Univeras. Naujas bendrikas

SERIALAS: "UNIVERAS. NAUJAS BENDRIKAS"

Šiuo straipsniu aš norėčiau aprašyti mano be konkurencijos geriausią serialą. Paprastai aš serialus bei filmus skirstau į dvi elementarias grupes "Įdomūs" ir "Neįdomūs", tačiau būtent šis serialas pateko į mano "Geriausias" skyrių, kuriame dar ilgai liks vienas.

APRAŠYMAS

Serialo veiksmas vyksta bendrabutyje. Ten gyvena šeši studentai. Kiekvieną dieną jiems nutinka labai linksmų nutikimų, kuriozinių situacijų. Šis serialas apžavi savo aktoriais ir žinoma jų gyvenimu. Taip pat man jis labai padėjo mokantis rusų kalba, kadangi pats yra rusiškas, tiesiog turi lietuviškus subtitrus. Labiausiai mane sudomino, kad autoriai kiekvienam veikėjui skyrė specialiai jam skirtą charakterį. Kad būtų lengviau suprasti, aprašysiu kiekvieną.




VEIKĖJAI

Maša - niekas negalėtų paneigti, kad ji geriausiai iš visų nusimano apie madą, stilių, kosmetiką. Visas jos gyvenimas yra išpardavimai, naujos kolekcijos ir, žinoma, galima nuspėti - vaikinai. Maša nepasižymi protingumu, tačiau yra nuoširdi ir miela panelė.




Kristina - jos charakteris tikrai stiprus. Kada reikia, ji maloni, bet moka būti atšiauri ir šalta. Ji didžiąją serialo dalį susitikinėja su ten pat gyvenančiu Antonu. Kristina dirba klube, kuriame vadovauja Antonas.






Jana - ši mergina yra ypač organizuotas žmogus. Iš pradžių ji dirbo studentų sąjungoje, bet vėliau įkūrė savo nuosavą verslą. Iš merginų Jana man patinka labiausiai. Matyt ji man patinka dėl savo atvirumo, empatiškumo ir kitų savybių.


Antonas - jo tėvas yra oligarchas, todėl Antonas yra turtingas klubo direktorius. Jis tikrai moka juokauti, yra labai sarkastiškas. Be jo univeras tikrai nebūtų toks juokingas, koks yra.









Maiklas - jis geriausias Antono draugas. Kartu su juo juokauja, krečia pokštus. Maiklas dirba aspirantu, kad išvengtų armijos. Jis pats paprasčiausias ir, mano nuomone, labai geras draugas kiekvienam veikėjui.







Valia - jis yra labai protingas moksle, bet gyvenime jis visiškas kvailys. Dažniausiai net negali suprasti, ką jis kalba, nes kalba moksliniais terminais, bet galima pasijuokti iš jo nemokėjimo prisitaikyti realiame gyvenime. Daugelis veikėjų sako, kad jis ne iš šios planetos.

 Labai labai rekomenduoju Jums šį serialą, nes jei jis patiko man, galbūt patiks ir Jums :)

Pagarbiai, Aušra Š.

7 Komentarai

  1. Esu žiūrėjusi šį serialą ir tikrai prajuokino.Bet kažkodėl daugiau nebežiūrėjau,turbūt vėl reikės pažiūrėti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šis serialas kažkas nuostabaus...Ji ziūrint galima tikrai iki asarų pasijuokti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sutinku su Tavo nuomone, kad serialas tikrai vertas dėmesio, tačiau aprašei jį gana prastai. Jei nebūčiau nuolatinė „Univiero“ žiūrovė, Tavo straipsnis manęs visai nesudomintų žiūrėti šio serialo. Linkiu dar šiek tiek pasipraktikuoti ir plačiau bei originaliau rašyti straipsnius. Sėkmės! :)
    P.S. neįsižeisk.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Supratau, stengiuosi daugiau laiko įdėti tiek į straipsnių rašymą, tiek į informacijos apie juos rinkimą. Labai vertinu tavo nuomonę ir dėkoju už pasakytas klaidas :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Rusiški serialai beveik niekada nebūna juokingi :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. rusu filmai komedijos tikrai yra is ko pasijuokti,jeigu nemoki kalbos,tada aisku.

    AtsakytiPanaikinti