N-18: Pirmųjų kartų istorijos

TURINYS SKIRTAS TIK MERGINOMS, KURIOMS JAU YRA 18 METŲ.

Turbūt kiekviena mergina svajojo, galvojo apie savo būsimą pirmąjį kartą. Su kuo verta tai daryti, kiek reikia išlaukti draugaujant su vaikinu. Bene pagrindinis visoms iškilęs klausimas - ar labai skauda? Pakalbinau kelias merginas papasakoti apie savo pirmąjį kartą - kiek metų joms buvo, kur ir kaip viskas vyko ir visą kita.



„Kai tai padarėm, man buvo 16 metų. Viskas vyko ant mašinos galinių sėdynių. Buvo diena, mes nuvažiavom prie kažkokio miškelio ir ten pasistatėm mašiną. Žinojau, kad TAI nutiks būtent šiandien ir visiškai dabar to nesigailiu, nes manau, jog jau buvau tam pribrendus. Pirmasis kartas nebuvo labai skausmingas, nes vaikinas pasistengė mane labai atpalaiduoti, netgi padėjo papildomai pagalvėlę po mano dubeniu, kad jausčiausi patogiau. Kaip sakiau, skaudėjo labai nedaug, o kraujo iškrito tik keli lašiukai ir tiek.“
                                                                                                                                       Mingailė, 18

 
,,Mano pirmasis kartas vyko pas draugę vakarėlyje. Man tuomet buvo 18 metų. Su savo vaikinu draugavau jau apie 5 mėnesius ir nusprendėm tai padaryti viename iš sodybos kambarių. Aišku, aš to neplanavau, bet vaikinas planavo ir turėjo apsaugas. Pirmiausia pradėjom tiesiog bučiuotis, o tada po truputį viskas išsirutuliojo iki mano pirmojo karto patyrimo. Aš buvau šiek tiek išgėrus, tai gal dė to nelabai skaudėjo man, nes alkoholis atpalaidavo. O kraujo tamsoj nematėm išvis, tik įjungę šviesas pastebėjom, jog šiek tiek patalynę prakruvinau, bet labai nedaug. Šiek tiek gailiuosi, jo tai įvyko šitaip, labai nedaug romantikos buvo, o ir jei tektų pakartoti tai dar sykį, nebūčiau prieš tai nieko gėrusi. Ir šiaip, viskas tetruko tik apie 20 minučių“
                                                                                                                                       Renata, 19


 „Tuo metu man buvo 17, vaikinui 19 metų. Jis jau turėjo bendrabutį, tad nuvykom ten ir pradėjom žiūrėt filmą. Netrukus jisai pradėjo mane bučiuot, išjungė filmą ir tiesiog man pasiūlė šiandien tą padaryti. Per daug nenustebau, nes galvoje kirbėjo ta mintis nuo pat ryto. Aš sutikau, nes su juo draugavau gan ilgai, beveik metus. Kadangi buvom jo namuose, tai dėl visko buvau rami, jis turėjo ir apsaugas. Bet skausmas buvo labai didelis. Tik iš ketvirto karto pavyko, nes praeitais kartais negalėjau tvert, ir po kiekvieno bandymo vaikinas stengėsi dar labiau mane atpalaiduoti. Nors ir per ketvirtą kartą skaudėjo, bet aš jam pasakiau, jog tiesiog noriu tą ištvert ir viskas. Mes tai padarėm. Kraujo buvo gana daug, sukruvinom jam paklodę, teko ją išmest. Bet dabar savo pirmojo karto visiškai nesigailiu, nes tai įvyko su juo - jis dabar mano sužadėtinis, būsimas vyras.“
                                                                                                                                        Liepa, 20


,,Pirmasis kartas įvyko man būnant 15, o vaikinui beveik 18 metų. Jo tėvų nebuvo namie, tad nusprendėm nuvažiuot tenais ir kažką paveikt. Gavosi taip, jog po keliolikos minučių atsidūrėm lovoje, jis pradėjo mane bučiuot ir mes nusprendėm pabandyt pasimylėt. Vaikinas norėjo be apsaugos, bet aš buvau griežtai prieš, įtikinau jį naudoti prezervatyvą. Pirmus du kartus nepavyko normaliai visko padaryt, nes nebuvau labai atsipalaidavusi. Galiausiai pabandėm dar vieną kartą po gero pusvalandžio, su visa reikiama įžanga ir nors skaudėjo, bet visvien tą padarėm. Skausmas nebuvo didelis paskutinį kartą. Kraujo išvis nebuvo. Vaikinas vis kartojo atsipalaiduot ir mažiau judėt, dariau kaip liepiama. Dabar nesigailiu visą tai padarius, nes tuo metu savo vaikiną mylėjau. Paskui dar išdraugavom kelis mėnesius ir išsiskyrėm.“
                                                                                                                                       Gerda, 17


                                                                        Pagarbiai Emilė V.
 

3 Komentarai

  1. nu labaii smagu, kad nebijot rasyt straipsniu tokiom temom ♥ saunuoles!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kup tanie pigułki nembutal pentobarbital, płyn, proszek, SECONAL NA SPRZEDAŻ ONLINE, SECONAL i więcej online. Kup nembutal online, zamów nembutal online, kup tani nembutal online.

    KONTAKT E-mail: itansmt@gmail.com

    Jesteś śmiertelnie chory, słaby, przygnębiony i chcesz wyrzec się bólu świata? Czy szukałeś niezawodnych i skutecznych sposobów na pokojową śmierć bez utraty pieniędzy? Czy kiedykolwiek słyszałeś o leku Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful Exit? Jesteśmy po to, aby zapewnić Państwu spokojne i niezawodne rozwiązanie.
    Jeśli chcesz kupić Nembutal online, jesteś we właściwym miejscu, aby dokonać zakupu. Nie szukaj dalej, skontaktuj się z nami i kup Nembutal Online w bardzo przystępnej cenie. Mamy ponad 9-letnie doświadczenie w dostarczaniu nembutalu do Stanów Zjednoczonych, Kanady, Europy, Australii, Afryki, Azji z 99,9% udaną dostawą.
    Jesteśmy zdeterminowani, by dawać nieuleczalnie chorym prawdziwą nadzieję i wieczny odpoczynek. Sprzedajemy proszek Nembutal, płyn doustny Nembutal i pigułki Nembutal. Wystarczy podać Twój wiek i wagę, a będziemy w stanie podać Ci dokładne informacje o cenie, wysyłce i płatności.
    Pamiętaj, że wykonujemy w 100% dyskretną i ekspresową wysyłkę Nembutala na całym świecie i stosujemy politykę zwrotów/zwrotów, aby zapewnić maksymalną satysfakcję naszych klientów. Jeśli nie traktujemy Cię dobrze, powiedz nam, a jeśli traktujemy Cię dobrze, powiedz światu.
    Jesteśmy dostępni 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, aby odpowiedzieć na wszystkie pytania dotyczące JAK KUPIĆ NEMBUTAL ONLINE, GDZIE KUPIĆ NEMBUTAL, NAJLEPSZY RODZAJ NEMBUTALU KUPIĆ itp. Po prostu wyślij nam e-mail, a jeden z naszych konsultantów ds. obsługi klienta skontaktuje się z Tobą na czas .

    * Dawka samobójcza nembutalu,
    * Jak uzyskać Seconal,
    * Jak kupić Nembutal Online,
    * Kup nembutal online,
    * Nembutal wysyłkowo,
    * Jak pozyskać pentobarbital,
    * Najlepsze leki na przedawkowanie samobójcze,
    * Gdzie zdobyć nembutal,
    * pigułki nembutalne online,
    * tabletki nembutalne na sprzedaż,
    * dostawcy proszku nembutalnego,
    * gdzie mogę kupić nembutal,
    * jak zdobyć nembutal,
    * kup nembutal exit międzynarodowy,
    * kup nembutal pentobarbital sodu online,
    * czy możesz kupić nembutal online,
    * kup nembutal online,
    * zamów nembutal online,
    * nembutalna apteka internetowa.

    AtsakytiPanaikinti