5 lengvo pobūdžio serialai

Po sunkios dienos mokykloje labiausiai norisi atsipalaiduoti ir nebemąstyti apie savas problemas. Tam puikiausiai tinka serialai! Tad šiandien Jums pristatau penkis lengvo pobūdžio serialus, kurie įtrauks Jus ir leis trumpam pasimiršti. :)

"Dvi Bankrutavusios Merginos ("2 broke girls")"
Maks gyveną žemišką, neturtingą gyvenimą - dirba pardavėją, o laisvalaikiu kepa keksiukus papildomiems pinigams. Staiga į kavinę užsuka pati Karolina Čenings - turtinga milijonieriaus duktė. Tiksliau, buvusi turtinga milijonieriaus duktė - šiuo metu rankose ji turi kelis dolerius, o miega metro, nes jos tėvelis įkliuvo su purvinais pinigais ir sėdi kalėjime. Pradžioje abi merginos nesutarusios greitai apsigyvena viename bute ir atsikrato buvusio Maks vaikino. Baigusi prestižinį universitetą Karolina bando sugalvoti kaip sudurti galą su galu, ką veiks ir darys ateity... staiga ji supranta, kad galimi pinigai čia pat - dieviško skonio Maks keksiukai tampa merginų svajone, kuriai reikia surinkti 250 tūkstančių. Visos jų klaidos ir visi nuotykiai puikiai atsispindi seriale, kuris siūlo puikią nuotaiką.
Rekomenduoju serialą jaunosioms verslininkėms ar tiesiog merginoms, kurios turi didelę svajonę susijusią su ateities profesija. Trys sezonai išmoko mus kaip reikia siekti užsibrėžtų tikslų.

Pažintinis filmukas:

"Kerėpla ("Awkward")"
Istorija prasideda vasaros stovykloje, kuriame įvyksta tai, ko Džena niekada negalės užmiršti. Grįžus namo ji gauna laišką, kuriame slypi patarimai "kaip tapti matomai". Susierzinus Džena į rankas paima aspirino buteliuką ir bando išgerti kelias tabletes... mergina užspringsta, visos tabletės iškrenta ant grindų, ant kurių šioji užgriūna, plaukų džiovintuvas įkrenta į vandenį ir visame name dingsta elektra... štai kas įvyko tą vakarą - mergina tiesiog bandė pamiršti problemas, o aplinkiniai pagalvojo, jog ji mėgina nusižudyti. Iš vienos pusės žiūrint - Dženai pasisekė, dabar ją visi pastebi, nes mokykloje visą laiką vaikšto su rankos bintu, be to ji minima kaip TA mergina, kuri norėjo nusižudyti. Patyčios, meilės reikalai, geriausios draugės ir stiprus ryšys su mokyklos psichologe - štai ką rasite šiame seriale.
Šį serialą rekomenduoju žiūrėti kūribingoms, siejančioms karjerą su rašymu merginoms - pagrindinė veikėja yra aktyvi blog'erė, be to kelios serijos šiame seriale yra susijusios su rašymu. Taip pat serialas patiks ir toms, kurios tiesiog nori kartu su drauge ramiai praleisti vakarą žiūrint serialą ir mėtyti kukurūzų spragėsius į nepatinkančius bei erzinančius veikėjus.

Pažintinis filmukas:

"Nuostabiai Smagi Naktis ("Super Fun Night")"
Drauge 13 metų gyvenančios Kimė, Helen-Alisa ir Marika turi puikią draugių tradiciją - švęsti penktadienių naktis! Kiekviena savaitę jos atlieka smagią, kartais bauginančią užduotį. Viskas yra tiesiog puiku! Tačiau taip atrodo tik iš pirmo žvilgsnio. Kambariokės yra neišvaizdžios, praėjusios didžiąją jaunystės dalį merginos, kurios iki šiol neturi antrųjų pusių. Tiesa, Kimė (kitaip pravardžiuojame Booby A) turi simpatiją savo darbo biure - tai Ričardas, kuris jai taip pat rodo didelį (o gal tiesiog draugišką) dėmesį. Staiga biure atsiranda Kendal - mergina, kuri mėgo iš Kimės pasišaipyti vaikystėje, o dabar yra įsižiūrėjusi į tą patį objektą (Ričardą).
Šį serialą pirmiausiai norėčiau parekomenduoti toms, kurios nori išmokti anglų kalbą. Žinoma, kiti serialai taip pat tam puiki išeitis, tačiau juos galima peržiūrėti ir lietuvių kalba. Šis naujas serialas dar nėra išverstas į mūsų gimtąją kalbą, o ir siužeto lengvumas laisvai suprantamas anglų kalba. Taip pat šis serialas patiks toms, kurios nori pradėti žiūrėti humoro serialus... juokeliai čia yra žemiški ir puikiai perprantami.

Pažintinis filmukas:

"Nepasitikėk Bjaurybe iš 23 buto ("Don't Trust B in apartment 23")"
Atvažiavusi į naują miestą Džunė tikisi svajonių gyvenimo - puikiai apmokamas darbas, butas pačiame miesto centre ir malonus, iš koto verčiantis mediciną studijuojantis vaikinas. Ko gi daugiau norėti? Gaila, kad likimas pakiša koją ta pačią dieną, kada mergina atvyksta gyventi svajonių gyvenimą - namas, kuriame turėjo gyventi mergina apliejamas vandeniu, o prestižinė firma, kurioje Džunė turėjo dirbti - bankrutuoja. Palaužta problemų mergina nusprendžia neapvilti tėvų, kurie daug į ją investavo ir susirasti gyvenamąją vietą bei kitą darbą. Taip ji atsiduria pas Kloją - merginą, kuri yra didelė vakarėlių liūtė, pinigų bei drabužių maniakė. Pradžioje Džunę dėl keistosios Klojos įspėja kaimynė, gyvenanti tame pačiame bute (kuri tiesiog yra pakvaišusi dėl Klojos ir nenori su nieku ją dalintis), bet Džunė neklauso ir mano, kad jos gyvenimas vėl greitai sugrįš į vėžes. Tačiau greitai paaiškėja, kad Džunės vaikinas yra jai neištikimas... kaip toliau Džunei klostysis ilgai planuota svajonė sužinosite šiame seriale.
Siūlau šį serialą išbandyti toms, kurios mėgsta tik gylius ir rimtus serialus. Juk gyvenimas ne tik juoda spalva nupieštas? Pasižiūrėkite kaip Džunė sprendžia problemas, o iš Klojos pasimokykite atsipalaidavimo meno. Kiekvienas serialas, knyga, filmas ar pamokas mus kažko išmoko!

Pažintinis filmukas:

"Naujokė ("New Girl")"
Džesė nusprendžia, jog nori padaryti kuo įspūdingesnę dovaną savo vaikinui gimtadienio proga. Įteikus itin pikantišką siurprizą paaiškėja, kad jos gyvenimo meilė (bent jau ji taip manė) yra neištikimas. Susirinkusi daiktus Džesė atsikrausto į trijų vaikinukų - Šmito, Niko ir Vinstono namus. Juokingos namų, darbo, vakarėlių situacijos - visa juoko bomba užtaisyta šiame seriale. Iš jo galima pasimokyti net vaikinų kerėjimo paslapčių!
Filmą ypač norėčiau rekomenduoti toms, kurios galvoja apie aktorės karjerą. Būtent šis serialas yra tas, kuriame yra labai profesionaliai atskleisti visų aktorių charakteriai, apgalvotas kiekvienas jų žodis ar veiksmas.

Pažintinis filmukas:

Tiek šiam kartui,
Simona A.

14 Komentarai

  1. 2 Broke Girls! ♥♥♥
    Šiaip, straipsnis patiko! Ne itin girdėti serialai, nekišta jau, galima sakyti, nusibodusių (ne siužeto, o populiarumo prasme!) TVD, PLL ir pan.
    Labai į klaidas nesigilinau, bet, rodos, ir nepastebėjau jų... :>

    AtsakytiPanaikinti
  2. du paskutinius serialus net mano draugės siūlė, tai turėsiu ką veikti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man patiko straipsnis, nes serialai šiek tiek orginalesni. Ačiū, gal kada pasinaudosiu :))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mėgstančioms fantastika galėčiau pasiūlyti serialą "Supernatural" (liet. Išrinktieji). Tai šaunus serialas apie du brolius medžiotojus, kurie medžioja įvairias butybes (visai ne vampyrai ir vilkolakiai). Siūlyčiau pažiūrėti :)
    http://www.filmai.in/10748-isrinktieji-ketvirtas-sezonas.html

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pritariu kitoms merginoms, šaunu, jog pasirinkai ne pačius populiariausius serialus. Pati žiūriu ,,Kerėplą'', ten palyginus su TVD ar dar kažkuo TOOOKS lėkštas ir banalus serialas, kad net kartais norisi prasukt, bet aš jį žiūrėdavau tada, kai pvz. darydavau technologijų darbą ir man užtekdavo klausyt kas ten vyksta.. Lengvas, tuo pačiu juokingas net gi dėl kai kurių bukų situacijų. :)

    ,,Naujokę'' kažkada šiek tiek žiūrėjau per TV6, irgi atrodo smagus ir geras serialas. Iš šiek tiek sunkesnių, bet vistiek nesilyginančių siužetu su TVD siūlyčiau ,,Hart of dixie'', kadangi tame seriale viskas vyksta ramiai, bet vis tiek įdomu. :) Ir laaaabai lengvas, bet labai fainas, neseniai filmai.in atsiradęs serialas ,,Trophy wife'', toooks geras! Ta prasme, jis labai lengvas, jokio ypatingumo jame, bet tiesiog pasakojamos šmaikščios istorijos, o jau aktoriai kokie geri parinkti! Serijos po 20min., maldauju, pasižiūrėkit. :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Simona, žinai, niekad nežiūrėjau tų serialų. Ant tokio TVD neužsikabindavau nė 10 serijų pražiūrėjus, tad mane visas šitas reikalas purto, beet.. dabar kažkaip užkabinai vien su šitais aprašymais, kokį vieną tikrai pabandysiu pažiūrėti, ačiū! :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aš dabar žiūriu ''to broke girls'' ir ''trophy wife''. Tokie linksmi bei pozityvūs serialai ;)
    ''Naujokė'' irgi nieko.''Kerėpla'' kažkad bandžiau žiūrėt,bet labai jau lėkštas.Dar neseniai bandžiau žiūrėt serialą ''skins''.Žinokit gan atviras ir tas serialas arba jums patiks arba ne.Dviejų čia aprašytų serialų nemačiau,teks pabandyt :) Ačiū už straipsnį ;) Šaunu,jog atrinkai kitokius.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Galiu pasiūlyti "Switched at Birth" - vienas iš įdomesnių, nebanalus ir nekvailas serialas. Vienas iš nedaugelio, kuris sugebėjo mane sudominti.:D

    AtsakytiPanaikinti
  9. Visus Jūsų pasiūlymus įsitraukiau, turėsiu ką veikt per pavasario atostogas :D. Ačiūūū!

    AtsakytiPanaikinti
  10. straipsnis patiko, tik išdėstymas badė akis :)

    AtsakytiPanaikinti