TD BLYKSTĖ: 5 garsios moterys, kurios kentėjo nuo nepasitikėjimo savimi

Tas nepasitikėjimas savimi... Taip, taip, tas jausmas, kuris kankina milijonus žmonių visame pasaulyje - baimė pasakyti, padaryti kažką ne taip, apsijuokti, būti nesuprasta ar tiesiog leptelėti ne tokį žodį. Ko gero visos suprantame, kad valdomos tokių jausmų užsidarome savyje. Būtent dėl to "Teenage Dreams" šį mėnesį nusprendė šia tema parašyti kaip įmanoma daugiau įkvepiančių straipsnių. Pavyzdžiui, apie tai, kaip tapti labiau savimi pasitikinčia, jau kalbėjome šią savaitę (patarimus skaityk ČIA), tačiau tam, kad viską būtų dar lengviau įgyvendinti, reikia išgirsti tam tikrų sėkmės istorijų.

Ar gali patikėti, jog didžiausios pasaulio žvaigždės kažkada taip pat kentėjo arba net kenčia iki šiol dėl nepasitikėjimo savim? Šiame straipsnyje atskleisime jų istorijas bei būdus, kaip garsenybės susidorojo su šia problema.

1. Marilyn Monroe

O taip, šis moteriškumo simbolis savu laiku nepasitikėjo savimi... Prie to prisidėjo tam tikri moters gyvenimo etapai - kai buvo dar vaikas, ji turėjo kraustytis iš vieno miesto į kitą. Kadangi jos mama buvo psichiškai nestabili, tėtis irgi panašios būklės, Marilyn Monroe turėjo net kelis ją globojančius suaugusius asmenis, gyveno vaikų namuose. Maža mergaitė net nežinojo, ką laikyti namais ir kokiais žmonėmis pasitikėti. Tokia gyvenimo patirtis sukėlė nerimą kasdienybėje, sumažino pasitikėjimą žmonėmis ir, svarbiausia, pačia savimi, o galų gale Marilyn Monroe netgi buvo įklimpusi į depresiją. Kad to atsikratytų, ji ėmė užsiimti veikla, kuri jai patinka, tad tapusi aktore ir modeliu ji galiausiai atsikratė visų vidinių kompleksų.
Kartą Marilyn Monroe yra pasakiusi, kad netobulumas yra pats tikriausias žmogaus grožis, tad jau geriau būti juokinga ar net kvaila, negu neįtikėtinai nuobodžia.
2. Kristen Stewart

Ko gero pati Kristen to nenori, bet žiūrovai dar ilgai ją prisimins kaip vampyrą įsimylėjusią paauglę. "Saulėlydžio" filmuose ji įkūnijo nedrąsią, kuklią merginą. Pasidomėjus jos gyvenimu galima daryti išvadą, jog suvaidinti tokius bruožus jai galėjo padėti asmeninė patirtis - pasirodo, garsioji aktorė taip pat kentėjo nuo nepasitikėjimo savimi. Ne gana to, jog maišatis vykdavo jos galvoje, į visa tai reaguodavo ir jos organizmas - aktorė prisipažįsta, jog kentėdavo nuo panikos priepuolių ir pilvo skausmų. Ir viską sukeldavo nepasitikėjimas savimi! Dabar Kristen jau susidoroja su šiais simptomais ir tikisi, jog jie niekada nebegrįš.

Kristen Stewart duodama interviu vienam Amerikos žurnalui yra užsiminusi, jog dabar tiki savo gyvenimo sėkme. Aišku, jame bus visko - tiek pakylimų, tiek nuosmukių, bet dabar ji kur kas labiau pasitiki savimi ir yra pasiruošusi įveikti bet kokias kliūtis.

3. Angelina Jolie

Garsioji aktorė yra viena iš daugelio moterų, kurią kankino nepasitikėjimas savimi. Pagrindinė to priežastis - skausminga vaikystė. Būtent tuo laikotarpiu moteris turėjo problemų užmezgant bet kokį kontaktą su kitais žmonėmis, tad mažajai Angelinai būdavo sunku susirasti draugų. Visa tai ji stengėsi užglaistyti bet kokiais įmanomais būdais - žalodama save, vartodama įvairius vaistus ir narkotikus, o kelis kartus net bandė nusižudyti... Galų gale suprato, jog gyvenimas per brangus, kad jį atimtų iš savęs, tačiau vis tiek kentėjo nuo įvairių valgymo sutrikimų. Po kelių tragiškų metų Angelina grįžo į stabilų gyvenimo ritmą ir ėmė vis labiau mylėti save.

Dabar kiekviename interviu užsimena, kad jeigu iš to išsivadavo ji, reiškia, jog tai gali padaryti bet kuri mergina! O jeigu kada nors viešumoje dar padaro kokią kvailystę, niekada nebesirūpina dėl kitų nuomonės, tad tokį mąstymą išsiugdyti ji linki kiekvienai savimi nepasitikinčiai merginai. 

4. Demi Lovato

Demi Lovato yra tikrai - tai, ką patyrė ji, patirti turi tikimybę maždaug 90% su menais susijusių žmonių. Tu visada galvoji, ką apie tavo muziką, šokį, piešinį ar kito meno kūrinį pagalvos kiti, o tam tikros nesėkmės ar kritika gali iššaukti nepasitikėjimą savimi. Tai patyrė ir pati Disney Channel žvaigždė, o dabar garsi dainininkė - kadaise ji, kaip ir Angelina Jolie, turėjo valgymo sutrikimų, kurie jai trukdė gyventi normalų gyvenimą. Viduje jautė nesibaigiantį nerimą, kol galų gale viskas išaugo į depresiją. Demi kaip vaistą nuo to toliau naudojo savo muziką ir gerus draugus - pasak moters, būtent jie vėl padėjo jai patikėti savimi.

Demi labai norėtų padėti kiekvienam, kuris susiduria su nepasitikėjimo savimi pasekmėmis - jeigu kiekvienas žmogus suprastų, kad tai yra natūralu, ir daug kas dėl to kenčia ne dėl savo kaltės, visiems gyventi tikrai būtų kur kas paprasčiau. 


5. Lady Gaga
Ir paskutinė mūsų sąrašą baigia atlikėja, kuri patvirtina gyvenimo paradoksą - kuo žmogus užtikrintesnis savo veiksmais atrodo, tuo labiau viduje jis turi kovoti su nepasitikėjimu ir baime. Originalioji Lady Gaga pripažįsta, jog tam tikro lygio nepasitikėjimas savimi ją lydi visą gyvenimą, o kartu su tuo atsiranda ir vidinis nerimas, depresijos požymiai. Tai ją taip stipriai paveikė, jog ji paaukojo pinigų organizacijai, kuri padeda jauniems žmonėms susitvarkyti su tokiomis problemomis. 

Būdas, kuriuo ji bando sudoroti nepasitikėjimą savimi, yra labai paprastas ir jį gali išbandyti kiekviena. Lady Gaga sako, jog viskas, ką ji pradėjo daryti, tai drausti, tiesiog drausti sau galvoti, kad ji yra kažkuo netinkama ar blogesnė už kitus. Ji sakydavo "ne" kiekvienai savo negatyviai minčiai, nes tai jos nedaro žmogumi, kuriuo ji nori būti. Galų gale pozityvus mąstymas atvedė ją ten, kur ji yra dabar - Lady Gaga viešumoje nestokoja pasitikėjimo savimi ir to moko visus savo gerbėjus.

Taigi, kaip matote, net garsiausios moterys, kurias kažkas laiko savo idealais, tam tikru laiku kovojo su nepasitikėjimu savimi. Tačiau išmokus su tuo susitvarkyti, šis jausmas bus tik mažas nesklandumas jūsų gyvenime. Tiesa, nepasitikėjimo savimi požymių nereiktų ignoruoti - su tuo tvarkytis reiktų pradėti kuo anksčiau, kol dar formuojasi mūsų asmenybė. Jeigu tiksliai nežinai, pasitiki savimi ar ne, internete radome apklausą, kurios dėka galima išsiaiškinti, koks yra tavo pasitikėjimo savimi lygis. Aišku, 100% tiesos tai gali neparodyti, tačiau klausimai orientuoti į tave, tad jei būsi sąžininga, gali sužinoti apie save daug informacijos. Visą mėnesį ši apklausa bus pasiekama portalo dešiniame šone viršuje arba tiesiog spausk ČIA ir pateksi tiesiai į puslapį! Savo rezultatais būtinai pasidalink komentaruose.

7 Komentarai

  1. Labai įdomus straipsnis! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Iš testo 47 %. Neslėpsiu, kad turiu nepasitikėjimą savimi, o tai labai trukdo eiti pirmyn. Bet pažadu sau, kad bžsiu stipresnė ir suusidorosiu su savo nepasitikėjimu ir baimėmis.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Iš testo 47 %. Neslėpsiu, kad turiu nepasitikėjimą savimi, o tai labai trukdo eiti pirmyn. Bet pažadu sau, kad bžsiu stipresnė ir suusidorosiu su savo nepasitikėjimu ir baimėmis.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū, merginos, už gražius žodžius!
    Evelina, žinau tą jausmą, bet pažadu, jog kuo toliau, tuo labiau tavo nepasitikėjimas savimi mažės, jeigu vis labiau stengsiesi jį "nužudyti". :) Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kup tanie pigułki nembutal pentobarbital, płyn, proszek, SECONAL NA SPRZEDAŻ ONLINE, SECONAL i więcej online. Kup nembutal online, zamów nembutal online, kup tani nembutal online.

    KONTAKT E-mail: itansmt@gmail.com

    Jesteś śmiertelnie chory, słaby, przygnębiony i chcesz wyrzec się bólu świata? Czy szukałeś niezawodnych i skutecznych sposobów na pokojową śmierć bez utraty pieniędzy? Czy kiedykolwiek słyszałeś o leku Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful Exit? Jesteśmy po to, aby zapewnić Państwu spokojne i niezawodne rozwiązanie.
    Jeśli chcesz kupić Nembutal online, jesteś we właściwym miejscu, aby dokonać zakupu. Nie szukaj dalej, skontaktuj się z nami i kup Nembutal Online w bardzo przystępnej cenie. Mamy ponad 9-letnie doświadczenie w dostarczaniu nembutalu do Stanów Zjednoczonych, Kanady, Europy, Australii, Afryki, Azji z 99,9% udaną dostawą.
    Jesteśmy zdeterminowani, by dawać nieuleczalnie chorym prawdziwą nadzieję i wieczny odpoczynek. Sprzedajemy proszek Nembutal, płyn doustny Nembutal i pigułki Nembutal. Wystarczy podać Twój wiek i wagę, a będziemy w stanie podać Ci dokładne informacje o cenie, wysyłce i płatności.
    Pamiętaj, że wykonujemy w 100% dyskretną i ekspresową wysyłkę Nembutala na całym świecie i stosujemy politykę zwrotów/zwrotów, aby zapewnić maksymalną satysfakcję naszych klientów. Jeśli nie traktujemy Cię dobrze, powiedz nam, a jeśli traktujemy Cię dobrze, powiedz światu.
    Jesteśmy dostępni 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, aby odpowiedzieć na wszystkie pytania dotyczące JAK KUPIĆ NEMBUTAL ONLINE, GDZIE KUPIĆ NEMBUTAL, NAJLEPSZY RODZAJ NEMBUTALU KUPIĆ itp. Po prostu wyślij nam e-mail, a jeden z naszych konsultantów ds. obsługi klienta skontaktuje się z Tobą na czas .

    * Dawka samobójcza nembutalu,
    * Jak uzyskać Seconal,
    * Jak kupić Nembutal Online,
    * Kup nembutal online,
    * Nembutal wysyłkowo,
    * Jak pozyskać pentobarbital,
    * Najlepsze leki na przedawkowanie samobójcze,
    * Gdzie zdobyć nembutal,
    * pigułki nembutalne online,
    * tabletki nembutalne na sprzedaż,
    * dostawcy proszku nembutalnego,
    * gdzie mogę kupić nembutal,
    * jak zdobyć nembutal,
    * kup nembutal exit międzynarodowy,
    * kup nembutal pentobarbital sodu online,
    * czy możesz kupić nembutal online,
    * kup nembutal online,
    * zamów nembutal online,
    * nembutalna apteka internetowa.

    AtsakytiPanaikinti