10 pasaulyje brangiausiai parduotų kvepalų



Dauguma merginų, naudojančių kvepalus neišleidžia jiems daugiau nei šimto litų. Atėjusios į parduotuvę ir pamačiusios 30ml kvepalų buteliuką už 70 ar 80 litų tiesiog išeina. Bet yra ir tokių, kurios už 30ml buteliuką nuostabaus aromato išleidžia kone visas santaupas. Štai dešimtukas brangiausiai parduotų kvepalų pasaulyje.
10. Chanel No.5, kaina 585 Lt (100 ml.)
Baccarat (6 vieta)
Tai pirmieji kūrėjos Gabrielės “Coco” Chanel kvepalai, paskelbę pradžią jos karjerai. Šis kvapas laikomas legendiniu pasaulio kvapu ir išlaiko savo poziciją "Chanel" kvepalų TOP 10-uke.
9. Maurice Roucel, Shalini, kaina 2250 Lt (66ml.)
Šiame egzotiškame kvape galima pajausti sandalmedžio, tuberozos, muskuso ir vanilės aromatus. Kvepalai taip pavadinti flakonėlio dizainerio Shalini Kumar garbei.
8. Caron’s Poivre, kaina 5000 Lt (60ml.)
Dauguma žmonių susivilioja pakuote, tad negalima buvo atsispirti ir šiems kvepalams, kurių buteliukas yra inkrustuotas natūraliais kristalais ir auksiniu dangteliu, kas suteikia neišpasakyto rafinuotumo.
7. Ralph Lauren, Notorious, kaina 8850 Lt (25ml.)
Caron's Poivre (8 vieta)
Tai vienas brangiausių kada pristatytų kvapų. Šiuos kvepalus galite įsigyti "Harrods" prekybos centruose. Šis aromatas laikomas tobuliausiai tinkančiu Kalėdų laikotarpiui.
6. Baccarat, Les Larmes Sacrees de Thebes, kaina 17000 Lt (500 ml.)
"Baccarat" yra žinomas dėl kristalais inkrustuotų buteliukų. Šis kvapas padėjo Les Larmes Sacrees  de Thebes įžengti į kvepalų verslą. Įdomiausia tai, kad kasmet jų pagaminama tik dešimt vienetų.
5. Jar, The Bolt of Lightening, kaina 1910 Lt (30 ml.)
Šis aromatas labai dažniau lyginamas su ką tik trenkus žaibui atsirandančia svaiguma. Jų galima  įsigyti tik dvejose Paryžiaus boutique vietose.
4. Joy Parfum iš Jean Patou, sukurta Henri Almeras, kaina 2000 Lt (30 ml.)
Jar (5 vieta)
Šie kvepalai sukurti 1929m. paryžiaus dizainerio Jean Patou kartu su Henri Almeras. Dar dabar jie  laikomi bene vienais iš geriausių kada nors sukurtų aromatų. 
3. Annick Goutal Kvepalai EAU’hadrien, kaina 3750 Lt (100 ml.)
Šį magišką citrusinių vaisių – vynuogių ir sicilietiškų citrinų derinį sukūrė žymi kvepalų kūrėja ir pianistė Annick Goutal. Jis puikiai tinka tiek moterims, tiek vyrams.
2. Hermes kvepalai 24 Faubourg, kaina 3750 Lt (30 ml.)
Šį kvapą sukūrė Maurice Roucel ir Bernard Bourjois, siekdami sujungti prabangą ir moteriškumą į  vieną. Pavadinimas kilo nuo parduotuvės "Hermes" vardo. Per metus pagaminama tik 1000 vienetų visame pasaulyje.
Clive Chrisrian (1 vieta)
1. Clive Christian, kaina 5375 Lt (30 ml.)
Šis jazminų, kardamono, raudonojo gvazdiko, citrinos, monardos ir benzojino kvapo derinys buvo pristatytas 2007m. Kasmet pagaminama tūkstantis vienetų tiek vyrams, tiek moterims.

Dažniausiai žmonės apie tokius pirkinius nesusimąsto. Kam reikalingas tuščias buteliukas su deimantais ir briliantais? Tad mėgaukitės savo paprastais, bet jūsų širdžiai mielais kvepalais.

                                                       

13 Komentarai

  1. bet..tai... man kažkaip nebuvo labai įdomi tema ir nieko naudingo nesužinojau. na, bet žinoti, kad aš pirkdama kvepalus už 200 lt tikrai neperku brangiausių ir tai pasakysiu mamai :D :D :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Paprastas, bet tikrai ne prastas darbas, šaunuolė, lauksime daugiau! visos trys reakcijos keliauja pas tave:>

    AtsakytiPanaikinti
  3. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging
    for? you make blogging look easy. The overall look of your site is excellent, let alone the content!


    Review my page - Pure Nitrate testosterone booster (www.45th.de)

    AtsakytiPanaikinti
  4. I visited many sites however the audio feature
    for audio songs existing at this site is in fact excellent.


    Also visit my homepage :: เชียงใหม่

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man buvo neįdomu ir nepatiko teksto išdėstymas...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nežmoniškos kainos,o tiek mažai mililitrų...:D.Bet turbūt verti kvepalai tokių kainų,nes kvapas kerintis :).

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kai tiek kainuoja, tai kvepalai turėtų būt velniškai geri. :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveikinimai,
    Ar turite sunkumų savo gyvenime?
    „Ajayi“ rašybos atstovas siūlo jums reikalingus sprendimus dėl per daugelį metų įgytų metodų. Aš pirmą kartą susisiekiau su juo per „WhatsApp“, po jo telefono prisijungimo internete. Jis paprašė manęs keletą klausimų apie save, į kuriuos atsakiau, po kelių minučių jis man parašė. atgal ir pasakoja man, kaip reikia išspręsti mano problemas dėka įžvalgos dovanų, kurias jam suteikė jo priekiniai tėvai, nes jis yra iš rašybos liejimo linijos.
    Puikus rašytojas dr. Ajayi, kuris bendrauja su dvasios sritimi, dirba iš nuotraukų, maldų ir daugelio gaminių. Rašybos ratukas dr. Ajayi teikia jums kasdienį stebėjimą ir galite paskambinti gydytojui Ajayi bet kuriuo paros metu. Jei turite problemų, sužinokite, kas davė gydytojui Ajayi sėkmę per tiek metų. Rezultatai stebina ir jis naudoja tik gryną ir naudingą magiją, kuri duoda gerų ir geresnių efektų, todėl jūs neturite nieko švento. Jam gerai sekasi dirbti šį rašybos karalių.

    • Mylimojo grįžimas
    • Didelės meilės ieškojimas
    • Vėl užkariauti savo buvusią ar prarastą meilę
    • Pagerinti jūsų, kaip poros, santykius
    • Harmonija jūsų santykiuose
    • Apsaugokite savo šeimą
    • Jūsų profesinė sėkmė
    • Jūsų verslo klestėjimas
    • Atšaukite blogus burtus prieš jus ar jūsų artimuosius
    • ir kiti

    „Viber“ / „whatsApp“: +2347084887094
    Paštas: drajayi1990@gmail.com

    Kaip matote, dr. Ajayi yra šviesa, kurios jums reikia norint pagerinti savo kasdienį gyvenimą ir suteikti ramybę bei apsaugą jūsų namuose.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Jei šiandien skaitote tai, laikykite save laimingu žmogumi, nes jums nereikės susidurti su nesėkme sprendžiant savo problemas. Buvau apgauta beveik 20 000 USD, kol galiausiai sutikau savo pagalbininkę daktarą Ajayi, moteris, su kuria noriu susituokti, pasakė, kad turėtume padaryti pertrauką, kad ji yra įsimylėjusi savo buvusį meilužį, ji paliko namus ir mes praradome ryšį. Svajok man po 6 mėnesių, kai nesiklausiau jos, turiu išsiaiškinti, kas iš tikrųjų vyksta, nes tai nustebino ir mes nesusipratome, ieškodamas pagalbos, mane apgavo įvairūs netikri rašytojai, bet buvau pasisekė rasti gydytojo Ajayi kontaktą internete, kai norėjau pasiduoti savo ieškojimuose. Aš paaiškinau save gydytojui Ajayi, o jis perskaitė, prieš pasakydamas, ką reikia daryti, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laimingai vedęs savo moterį ir laukiamės pirmojo kūdikio. Galite kreiptis į daktarą Ajayi dėl jo dvasinės tarnybos „Whatsapp“ / „Viber“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  10. Kup tanie pigułki nembutal pentobarbital, płyn, proszek, SECONAL NA SPRZEDAŻ ONLINE, SECONAL i więcej online. Kup nembutal online, zamów nembutal online, kup tani nembutal online.

    KONTAKT E-mail: itansmt@gmail.com

    Jesteś śmiertelnie chory, słaby, przygnębiony i chcesz wyrzec się bólu świata? Czy szukałeś niezawodnych i skutecznych sposobów na pokojową śmierć bez utraty pieniędzy? Czy kiedykolwiek słyszałeś o leku Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful Exit? Jesteśmy po to, aby zapewnić Państwu spokojne i niezawodne rozwiązanie.
    Jeśli chcesz kupić Nembutal online, jesteś we właściwym miejscu, aby dokonać zakupu. Nie szukaj dalej, skontaktuj się z nami i kup Nembutal Online w bardzo przystępnej cenie. Mamy ponad 9-letnie doświadczenie w dostarczaniu nembutalu do Stanów Zjednoczonych, Kanady, Europy, Australii, Afryki, Azji z 99,9% udaną dostawą.
    Jesteśmy zdeterminowani, by dawać nieuleczalnie chorym prawdziwą nadzieję i wieczny odpoczynek. Sprzedajemy proszek Nembutal, płyn doustny Nembutal i pigułki Nembutal. Wystarczy podać Twój wiek i wagę, a będziemy w stanie podać Ci dokładne informacje o cenie, wysyłce i płatności.
    Pamiętaj, że wykonujemy w 100% dyskretną i ekspresową wysyłkę Nembutala na całym świecie i stosujemy politykę zwrotów/zwrotów, aby zapewnić maksymalną satysfakcję naszych klientów. Jeśli nie traktujemy Cię dobrze, powiedz nam, a jeśli traktujemy Cię dobrze, powiedz światu.
    Jesteśmy dostępni 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, aby odpowiedzieć na wszystkie pytania dotyczące JAK KUPIĆ NEMBUTAL ONLINE, GDZIE KUPIĆ NEMBUTAL, NAJLEPSZY RODZAJ NEMBUTALU KUPIĆ itp. Po prostu wyślij nam e-mail, a jeden z naszych konsultantów ds. obsługi klienta skontaktuje się z Tobą na czas .

    * Dawka samobójcza nembutalu,
    * Jak uzyskać Seconal,
    * Jak kupić Nembutal Online,
    * Kup nembutal online,
    * Nembutal wysyłkowo,
    * Jak pozyskać pentobarbital,
    * Najlepsze leki na przedawkowanie samobójcze,
    * Gdzie zdobyć nembutal,
    * pigułki nembutalne online,
    * tabletki nembutalne na sprzedaż,
    * dostawcy proszku nembutalnego,
    * gdzie mogę kupić nembutal,
    * jak zdobyć nembutal,
    * kup nembutal exit międzynarodowy,
    * kup nembutal pentobarbital sodu online,
    * czy możesz kupić nembutal online,
    * kup nembutal online,
    * zamów nembutal online,
    * nembutalna apteka internetowa.

    AtsakytiPanaikinti