TD blykstė: Shailene Woodley

Šiuo metu Lietuvos kino teatruose labiausiai žiūrimas filmas - "Divergentė". Nors mūsų šalyje pirmoji trilogijos dalis sales pasiekė tik prieš savaitę, ši juosta jau spėjo apkerėti paaugles... Ką jau be kalbėti apie visą likusį Pasaulį? Masinė kino psichozė grįžo - tik šį kartą šmėžuoja jau kitas, naujesnis veidas. Talentinga aktorė Shailene Woodley - kodėl ji tapo ypatingoji?

Trumpa informacija

Pilnas vardas - Shailene Diann Woodley
Gimimo data, amžius - 1991 m. lapkričio 15 d., 22 metai
Ūgis - 173 cm.
Svoris - 54 kg.
Mylimiausi aktoriai - Jake Gyllenhaal, Ewan McGregor
Mylimiausia sporto šaka - krepšinis
Profesija - aktorė
Santykiai - spėjama, jog ji pora su Theo James

Įdomūs faktai
  • Bet kas, kas yra jos akiraty - gerbėjas, draugas, režisierius, mokytojas bus apkabintas šios merginos. Žinoma, dažnai šis įprotis priveda prie nemalonių akimirkų, tačiau Shailene tiki, jog tai sutvirtina tarpusavio ryšius.
  • Shailene nešiojasi savo maistą (svarbu, jog jis būtų ne plastikiniuose indeliuose) ir kolegos prasitarė, kad dėl šio įpročio kartais ji kvepia keistai, nes ši mergina mėgsta natūralų, tačiau žmonijai nepriimtiną maistą.
  • Ji rūpinasi gamta - nevalgo iš plastikinių indų, valgo tik natūralų maistą, o geriausia jai grožio priemonė kokosų aliejus, kuris tinkamas naudoti vietoj drėkiklio.
  • Kai Shailene buvo penkiolika metų - jai buvo diagnozuota skoliozė (stuburo iškrypimas).
  • Visiems, kas aplinkui nekenčia ryto meto, nes sunku palikti šiltą lovą Shailene rekomenduoja puikų, jos naudojamą metodą... ji dainuoja!
  • Jeigu talentingoji Jennifer Lawrence nebūtų vaidinusi filme "Bado žaidynės", Shailene būtų buvus garsioji Ketnė.
  • Per interviu su žurnalu "E News" paklausta žurnalistų apie jos santykius su Theo James Shailene pasakė - bandžiau šiam klausimui suformuluoti šmaikštų atsakymą, bet nieko nesugalvojau. Tad jei norite išgirsti, kad Theo yra puikus bučinių berniukas, žinokite, jog jis yra. Theo šį Shailene pasakymą pakomentavo - Gerai, šaunu! Gražu. Malonu. Gerai padirbėjai, Shai! Aš sumokėjau jai, jog ji tai pasakytų. Nedaug, žinoma.
  • Shailene tėvai išsiskyrė, kai ji buvo dar paauglė.
Kaip viskas prasidėjo...
Shailene vaikystėje
Shailene Woodley gimė Kalifornijoje, mokytojų šeimoje. Jos vaikystė buvo įprasta, tuomet ji niekuo neišsiskyrė iš bendraamžių. Jos karjera prasidėjo, kai Shailene nusifilmavo filme "Pakeistas tėtis ("Replacing dad")". Gaila, jog vaidmuo buvo toks mažas, kad jai net vardo nesuteikė - ji buvo tiesiog maža mergytė. Kiti maži vaidmenys sekė serialuose "Rajonas ("TheDistrict")" ir "Be pėdsakų ("Without a Trace")". Iki 2005-ųjų Shailene nusifilmavo labai daug kartų, tačiau jokio reikšmingo vaidmens negavo. Vis dėl to ji buvo įvertinta ir būtent 2005-aisiais ją nominavo Jaunojo artisto apdovanojimui. Baigusi mokyklą Shailene nusprendė studijuoti interjero dizainą Niujorko universitete, tačiau gavo itin viliojantį pasiūlymą - pagrindinį vaidmenį "Slaptame amerikiečio paauglio gyvenime".  

Meilės reikalai
Shailene niekada nebuvo ir tikėkimes, kad netaps įprasta Holivudo žvaigždute, kuri švaistosi pinigais, vartoja narkotikus ar vaikinus keičia kas mėnesį. Būtent meilės reikaluose ši mergina nėra tokia šmaikšti, o į ištikimybę žiūri rimtai.

Gandai mums sako, jog Shailene ir Daren Kagasoff susitikinėjo. Kartu jie vaidino seriale "The Secret Life of American Teenager ("Slaptas Amerikos paauglio gyvenimas")", kuriame pasak žurnalistų ir užsižiebė ugnelė. Oficialiai ši pora kartu nebuvo, tačiau tiksliai niekas nieko negali pasakyti...

Woodley ir Shiloh Fernandez buvo pora nuo 2012 metų iki 2013-ųjų. Pradžioje tai buvo tik dar vieni gandai, tačiau 2013 metų sausio 18-ą dieną porelė buvo pastebėta besibučiuojantys per kino festivalį. Vėliau juos dar daug kartų užtiko paparacai linksmai leidžiant laiką.

Visų "Divergentės" fanų svajonės išsipildytų, jeigu Shailene susitikinėtų kartu su savo filmo partneriu - Theo James. Žinoma, jog garsūs pasisakymai sukuria gandus, kurie teigia jog nuo 2014-ų metų pora yra kartu. Ar tai tiesa - tik laikas parodys...

Stilius
Per apdovanojimus bei oficialius vakarus Shailene mėgsta eksperimentuoti su drabužiais - niekada nebūsite tikri, kaip kitą kartą ši mergina apsirengs... kartais ji pasipuošia įprasta, žymaus vardo ilga suknele, tačiau dažniausiai mes ją pamatysime apsirengusia orginalaus kirpimo drabužiais. Jos stilius nepasižymi vulgarumu - ryškų makiažą mergina renkasi itin retai, o su giliomis iškirptėmis Shailene nepasižymi. 

Viešumoje Shailene be progos retai pasirodo, tačiau jeigu ją žurnalistai išvysta - mergina toli gražu neprimena kylančios žvaigždės. Ji lankosi paprastose maisto parduotuvėse, ant veido netepa makiažo, o drabužiai yra laisvi. Smagu, jog ši mergina nedaro iš savęs kažko didelio ir elgiasi kaip įprasta panelė.

Žinomiausi darbai
Nors Shailene didieji ekranai atrado neseniai, reikėtų nepamiršti, kad aktorystės mene ji sukasi jau nuo 1999-ųjų ir tikrai turi nemenkos patirties. 

"Slaptas amerikiečio paauglio gyvenimas ("The Secret Life Of  the American Teenager")"
Nors Lietuvoje šis serialas nėra žinomas, Amerikoje jis sulaukė didelio pasisekimo ir laimėjo galybę apdovanojimų. Keista, tačiau kritikai šio kūrinio itin nemėgsta, bet žiūrovai jį mylėjo nuo 2008-ųjų iki 2013-ųjų metų.
Serialas yra įprasto pobūdžio ir tikrai patiks tiems, kam patiko "Kerėpla ("Awkward")". Istorija prasideda kai Amy (ją vaidina Shailene) tampa nėščia...

"Divergent ("Divergentė")"
Į Lietuvos kino teatrus su trenksmu prieš savaitę atėjo naujas filmas - Divergentė. Pasaulyje šis filmas sulaukė didelio pasisekimo - jau yra pasirašyta dėl dviejų kitų filmų, kurie taps Divergentės tęsiniu. Šis kino brandas yra pastatytas pagal Veronicos Roth trilogiją.
Istorija rituliuojasi Čikagoje, kurioje galioja visuomenė, kuri yra suskirstyta į penkias žmonių grupes - bebaimių (tų, kurie vertina drąsą), eruditų (vertinančių protą), taikingųjų (vertinančių draugiškumą), teisuolių (vertinančių teisingumą) bei nuolankiųjų (vertinančių nesavanaudiškumą). Pagrindinė filmo herojė Beatričė nėra apsisprendusi, kurį luomą pasirinkti... juk neteisingas sprendimas gali pakeisti gyvenimą ir ji liks benamė (nepriklausanti jokiam luomui). Per patikrinamąjį gabumų testą Beatričė sužino, jog ji nėra paprasta, ji - Divergentė (priklausanti trims sektoriams - eruditų, bebaimių bei nuolankiųjų). Kaip jei seksis įsitvirtinti visuomenėje?
Įdomus faktas - filme vaidinanti garsioji Kate Winslet ("Titaniko" aktorė) buvo penkis mėnesius kaip nėščia! Ar įmanoma tai pastebėti?


"Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos ("The Fault in Our Stars")"
Nors Lietuvoje šis filmas pasirodys tik vasarą, birželio dvidešimtąja diena, o Pasauly birželio šeštąją, jau dabar žinoma, kad šis filmas bus nepakartojamas... šis meno kūrinys yra pastatytas pagal John'o Green'o legenda tapusios knygos "Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos" istoriją.
Heizelė ir Gasas yra vėžiu sergantys paaugliai, tačiau filmas tikrai Jums ne parodys šio dalyko iš blogosios pusės. Istorija yra šilta, pilna optimizmo ir meilės - tai pamoka visiems, kuri nurodo kaip reikia gyventi.

Ką Jūs manote apie Shailene Woodley arba apie filmus bei serialus, kuriuose ji vaidina?
Gero likusio savaitgalio,
Simona A.

12 Komentarai

  1. Bet tai kaaaaaai tu tobulėji, su kiekvienu straipsniu! Nepalyginsi tavo darbų prieš kokį mėnesį ir dabar. Turi gerą rašymo stilių, rašai skoningai, daug teksto tavo atveju reiškia na nuobodžių sausų faktų, o skoningai ir įdomiai, priimtinai parašytą tekstą. Tikrai galiu šį straipsnį vadinti STRAIPSNIU, nes jo visuma - tekstas, o ne paveikslėliai, informatyvu, patiko, šaunuolė. Kai kuriuose vietose tik lygiuotės ir teksto būtent dėstymas kliuvo, bet šiaip tai puiku. Drąsiai spaudžiu visas 3 reakcijas. Beje, penktadienį buvau Divergentėj, knyga, žinoma, geresnė, bet vaidyba tobula. Ketinu pažiūrėti ir dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos, bet vien kine treilerį pamačius supratau, kad vos ne visą filmą prabliaučiau. Bet vis tiek noriu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oho. Šia aktore niekada nesidomėjau, bet esu mačiusi vieną filmą kuriame ji vaidina ir ši aktorė tikrai turi kažką daugiau nei kiti. O kalbant apie straipsnį, tai tikrai labai nustebinai. Man jis labai patiko, labai geras. Išdėstymas (y). Spaudžiu visas tris reakcijas, nes tu to labai verta.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Patiko. :) Labai graži aktorė, net keista, jog ,,Dėl mūsų likimo kaltos'' ir ,,Divergentėje'' vaidins ji, ta pati aktorė, nes tik pažiūrėjus trailer'ius ir nesidomėjus aktoriais, net nebūčiau pagalvojus, nes kažkodėl pamačius ,,Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos'' trailer'į, tai kažkokia atmetimo reakcija gavosi aktorei. :D Nerišliai kalbu, bet gi supratot mintį. :D Anyway, visos trys reakcijos. Šaunuolė. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Glostot savimeilę... ačiū, ačiū. :))) Žiauriai faina skaityti tokius komentarus. ;***

    AtsakytiPanaikinti
  5. " Tad jei norite išgirsti, kad Theo yra puikus bučinių, žinokite, jog jis yra. " - neversk su google vertėju.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Super! Straipsnis sklandus ir įdomus. Tobulėji, Simona!

    AtsakytiPanaikinti
  7. labai daug elementarių klaidų, buvo stiliaus klaidų.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Anonime - manau būtų geriau, kad pasakytum tas klaidas, jog Simona galėtų jas ištaisyti ir daugiau nebekartoti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Anonime nr. 1 , nesijaudink, su Google neverčiu (;D), tiesiog kažkaip nepastebėjau turbūt... kai būsiu prie kompiutero, būtinai pataisysiu. :))
    Mėnule, awwwww!
    Anonime nr. 2 - Vilija jau pasakė tą, ką būčiau pasakius aš...

    AtsakytiPanaikinti
  10. Anonime nr. 1 , nesijaudink, su Google neverčiu (;D), tiesiog kažkaip nepastebėjau turbūt... kai būsiu prie kompiutero, būtinai pataisysiu. :))
    Mėnule, awwwww!
    Anonime nr. 2 - Vilija jau pasakė tą, ką būčiau pasakius aš...

    AtsakytiPanaikinti
  11. Tobulas straipsnis. Nuostabi aktorė. Mua ❤‎

    AtsakytiPanaikinti
  12. Ji yra puiki aktorė.Bei paprasta,bet ne prasta :).

    AtsakytiPanaikinti